"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşırı terleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wontstop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wontstop

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba arkadaşlar benim küçüklüğümden beri ırsi olarak aşırı terleme hastalığım(hiperhidroz) var.Bazı kaynaklarda hipnozla tedavi gibi bir şey gördüm.Acaba bu can sıkıcı hastalığın parapsikioloji yoluyla herhangi bir tedavisi olabilir mi?

Parapsikoloji yoluyla eft'nin etkili olacağını düşünüyorum.Ayrıca akupunktur yoluylada tıbbî bir tedavisi vardı.Ter bezlerinin aktifliği azaltılarak terleme önleniyordu.Bu ikisi aslında aynı sistemin iki farklı kollardan tedavisidir.Zira eft'de de akupunktur noktaları uyarıldığından aynı kapıya çıkıyor.:)

Evet mümkündür çünkü her hastalığın psikolojik bir sebebi vardır ve bu psikolojik sebebi bulmak lazım. Bu sebepler bazen bizim bulabileceğimiz bir aşamadayken bazı zamanlar ise bizi aşan sorunlar vardır ve buradada devreye uzman el tarafından uygulanan hipnoz giriyor.

Genel bir tahlil yaptırın troid hormonları vitaminler vs baktırrın,çabuk heyecanlanan sempatik bir tipseniz bu çok görülüyor,bazı kişilerin metabolizmları çok hızlı.

Tahlil falan ne kadar test varsa yaptırdım.Irsı bir geçiş olduğunu söylediler.Babam ve amcamda çok fazla terliyor.Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.Eft yaptım biraz azalma oldu.Normalde bu hastalığın tedavisi klipsli ets ama çok masraflı bir ameliyat olduğu için şimdilik eft gibi tedavileri uygulayacağım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri