Her şey iki sence önce başladı arkadaşlar bir gece uyurken su içmek için kalktım ki ben geceleri uyumam gündüzleri uyurum hep sessizliği sakinliği karanlığı sevmişimdir arkadaşlar ve cidden bu cin vs gibi şeylerden asla korkmam.Kalktığımda koridorda bir kız gördüm orta boylu orta kilolu beyaz tenli uzun siyah saçlı üzerinde krem rengi bir pardesüsü olan birisi bana bakıyordu bana gülümsedi ve yanımdan geçip yürüdü o sırada korkmuyordum ama bilirsiniz şaşırıyor insan sonra ben din konusunda filan iyi değilimdir yani nasıl desem inancım sağlam değildir ve o sıra felak nas okumak geldi okudukça geri çekildi sonra odaya sıkıştı ve koltuğa oturdu ve bana bağırmaya başladı " beni bunlar ile korkutacağını mı sanıyorsun" dedi ağzım yamuldu ve o gitti tabi ben duş aldım kendime geldim arkadaşlar ve aradan bir yıl geçtikten sonra birlikte olduğum kız arkadaşım garipleşti benim hayalimin ona göründüğünü ve ona " onu haketmiyorsun " gibisinden kelimeler söyleyip bağırdığını hakaret ettiğini sokakta yürürken yılan gibi şeyler gördüğünü söyledi ve ben onun iyiliği açısından ayrıldım şuan korkmuıyorum ama bilmek istediğim ileride bana başka bir zararı dokunur mu arkadaşlar?Bu arada bana isminin lehuda olduğunu söylemişti yani ben pek bilmiyorum aydınlatır mısınız aczba