"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar En Son Okuduğunuz Kitabın İsmini Yazabilirmisiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasan06

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar Acaba Ne Kadar Kitap Okuyoruz Ayda Ne Kaç Kitap Bitiriyoruz Sorusuna Cevap Aramak İstiyorum ? :) Önce Kendimden Başlayayım ben Dr. İrfan Mısırlı nın Genel ve Teknik İletişim adlı kitabını bitirdim sizde yazarsanız hem kitaplar hakkında yorum yapabiliriz hemde tavsiye edeceğimiz bilgi bankaları olur :)

1. Facebook Masalları - Emily Liebert

Sosyolojik bir genel kültür edinmenizi sağlar ve hoş akit geçirirsiniz

2. Cep Terapisi- Terese J. Borchard

Psikolojik sıkıntılarınızı 144 basit öneri ile nasıl aşacağınızı anlatıyor. Günlük bir dil kullanılmış.

3. Zihin Kullanma Kılavuzu- Dr.Rıick Hansn ve Dr. Richard Mendus

Mistik bilgileri , Bilimsel verilerle ve kişisel tecrübelerle birleştirerek rahat ve uzun bir yaşam sırlarını anlatıyor. Kullanılan dil biraz ağdalı.

4. Su jok Tohum Terapi - Park Jeo Woo

Su Jok akupunktur Terapinin Tohumlarla nasıl yapılacağını anlatıyor. şifa kitabı. Piyasada var mı bilmiyorum ama internetten bulabilirsiniz.

En son Ece Temelkuran İkinci Yarısı'nı okumuştum.Fazla güzel olduğunu söyleyemem şimdi ise George Orwell 1984'ü okuyorum

Balsac- Vadideki zambak okuyordum. Muhteremin tasvir kabiliyeti çok gelişkin, bir sandalyeyi bile 3 sayfa boyunca anlatabilecek yetiye sahip...
Fenalık geçirmek suretiyle yarım bıraktım.
Şimdilerde lys hazırlık kitaplarıyla meşgulüm. İntegraller bile Balsac'dan daha keyifli geliyor.

Pucca ve geri kalan herşey :)

Gözlerini Sımsıkı Kapat- John Verdon

Şahane Hatalar- Heather McElhatton

Bir kitabı akıcı ise 3 günde bitiriyorum. En son bu kitapları okudum, çok güzel tavsiye ederim :)

Yalan söyleyen tarih utansın bitirdim en son. Biraz eski kitap ama sonradan elime geçti. Tavsiye etmek istemiyorum siyasi olaylar içerdiğinden dolayı.

Gündüz Vassaf/Cehenneme Övgü.

5 dakika önce bitirdim.:)

(Arkadaşlar Gündüz Vassaf'ın Cennetin Dibi kitabının pdf hali elinde olan varsa buradan paylaşırsa çok memnun olurum.)

Şeytanın incili'ni bitirmiştim. Bir türlü orjinalini bulamayıp Roman'ını okumak zorunda kaldım ama güzeldi. Şu an Şeytanın Gizli Tarihi adlı kitabı okuyorum.

Yazılanları görünce uzun zamandır kitap okumadığımı farkettim :( Kitap yerine Mabet'i okuyorum diyeyim ben de. :)

Azrail'in secde ettiği adam ( Bitmedi henüz devam)
Mücevherlerin gizli tarihi ( Bitmedi henüz devam)
Kur'an-ı Kerim (Devam)
Orta Asya'da kutsal bitkiler ve hayvanlar ( devam)

Mabet yoneticilerinin okuduğu psisik ve majikal kitapları liste olarak foruma koysalar. Biz de onları okuyarak kendimize bir şeyler katmaya calışsak. :)

Geri