Arkadaşlar başka tavsiyeniz yok mu

dorayaki

Kayıtlı Üye
Abiler ablalar desem daha doğru olur,ben 19 yaşındayım,ailemde veya çevremde de bu işlerle haşır neşir kimse yok yani bana öğretebilecek veya güvenebileceğim biri.bu yüzden interneti kullanıyorum çünkü küçüklüğümden beri ilgiliyim bu konulara,ama ne zaman bir tavsiye görsem ne bileyim üçüncü göz açmak için olur astral seyehat olur herhangi bir şey için.neredeyse tek yazılan meditasyon yap,odaklan,hayvansal gıda yeme.tamam illa odaklanmak gerekiyor ama daha spesifik tavsiyeleriniz yok mu

Abiler ablalar desem daha doğru olur,ben 19 yaşındayım,ailemde veya çevremde de bu işlerle haşır neşir kimse yok yani bana öğretebilecek veya güvenebileceğim biri.bu yüzden interneti kullanıyorum çünkü küçüklüğümden beri ilgiliyim bu konulara,ama ne zaman bir tavsiye görsem ne bileyim üçüncü göz açmak için olur astral seyehat olur herhangi bir şey için.neredeyse tek yazılan meditasyon yap,odaklan,hayvansal gıda yeme.tamam illa odaklanmak gerekiyor ama daha spesifik tavsiyeleriniz yok mu
Herkes aynı soruyu soruyor, spesifik cevap verene denk gelmedim daha.. Daha fazla araştır, oku, izle, bizden öğrenmediğimiz sürece kimse gelip avucumuza bir şey bırakmayacak, bol şanslar dilerim.

İnancınızı bilmiyorum ama Hint mantralarıyla çalışmak bence spiritüel açıdan hızlı sonuç veriyor ama bunlar aynı zamanda tehlikeler de barındırıyor. Ayrıca dengeli bir gelişim için Kundalini Reiki ile çalışmanızı tavsiye ederim.

Hangi öğretiye yakın hissediyorsanız, eğitim araştırmanız da o alan üzerinden olmalı. Ölene kadar tek bir ekole bağlı kalacaksınız anlamında söylemiyorum. Öğrenme açlığınızı, size hitap etmeyen alanlarda yok etmemeniz için uyarıyorum. Çünkü alacağınız eğitimde önceliğiniz disiplinli olmak olacak.

Afrasiyab'ın önerdiği gibi mantralar ile çalışmak hızlı sonuç veriyor fakat neyi neden yaptığınızı bilmeden, sırf duyumla bir şeyler yapmaya çalışmak size katkı sağlamaz. Hangi öğreti olursa olsun, ilmi eğitimi göz ardı etmeyin. Yaşınız gereği, kendinize yapacağınız en güzel katkı donanımlı bir altyapı olacaktır.

Geri