"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arınmanın önemi

Mantıklı geliyor mu? Telafi edilmesi gerek olmadan, öğrenince tamam yani? Diyelim ki bir insan öldürülmüş atalarinizin tarafından. Öğrenince hatamam temizlenmiş mı oluyor. Bir insanın hayatını kurtarmak gerekmiyor mu?
Bana mantıklı geliyor çünkü öldüren biz değildik ama bu cinayetin ortaya çıkardığı negatifi ailenin görevli fertleri olarak paylaşarak soydan soya yaşadık.

100.000₺ alacağınızı bir kişiden almaya giderseniz almanız cok zor ama 1000er ₺ olarak ailenin parası olanlarına paylaştırıp isterseniz alırsınız. Bu alacağınız bitince bir daha hakkınız kalmaz.

Ben de borcu yaşamışsam ve bu kontrat tam bitmesi gereken zamanda ise ifşa edebilirim. Ama bitmemişse ifşa etmeye yeterli olmayan kişileri seçer. Varlıklar bu borcları kovalama halinde calışıyor.

Enerji dönüşebilir bir şey. Ailenin bu karmayı besleme oranı nedir? Yani yukarıda yazdiklarinıza çok uyumlu yasamış kişiler varsa, başlarına gelen sınavlarda doğru tarafta kalanlar çok, yanlışa gidenler az ise bu hesabın kapanma zamanı gelmiş olmak zorunda. Yoktan enerji var edemeyiz. Dönüştüyse dönüşmüştür.

Adalet + empati + mantık + güçlü irade ve farkındalık = temiz karma
Bunu beğendim. İsm-i azamın özeti olmuş :

Adalet - Adl - Hakem
empati - ferd, tekillik (kendinden başkasını, başkasından kendini bilme)
mantık - el-Alim (ilim)
güçlü irade - el-Kadir - el-kayyum
farkındalık - el-Hayy (hayat,bilinç,self idrak)

temiz karma - evreni işleten sinerjilerin ana yolları

Öyle bir gücümüz imkanımız yoksa.. onların elinde fazlasıyla olanak vardı yeterli bilgi ve yardakçıları kötü varlıklar ama bizde ona denk bir pozitif güç yoksa..
O halde kişi rezil bir hayat yaşayarak borcu öder. Soyda negatif birikince, bir kişiyi kurban ederler. Genelde sakat doğan çocuklar oluyor böyle kişiler.

Hem imkan mutlaka verilir. Bir kisinin hayatını kurtarmak çok mu zor? En basitinden hastaneye gidip kan vermek.

O halde kişi rezil bir hayat yaşayarak borcu öder. Soyda negatif birikince, bir kişiyi kurban ederler. Genelde sakat doğan çocuklar oluyor böyle kişiler.

Hem imkan mutlaka verilir. Bir kisinin hayatını kurtarmak çok mu zor? En basitinden hastaneye gidip kan vermek.
Ben bunu savunuyorum. Karşılığını yapmak şart. Ama bilmeden yaparsak geçici olarak ferahlatır ama tekrar geri gelecektir. Çünkü bilinmek istiyor. Niyet unsuru var. Onu işaret ederek karşılığını verip onurlandırmalıyız.
Karşılık ve iyilikler düşükse acı çektirerek almaya devam edecek, biri kral çıplak diyene kadar.
Benim teknikli müdahaleyi savunmam durumu uzun vadede günlük hayatın rutininden çıkarıp, sistemli ve bilinçli şekilde kesin olarak kapatma şansını vermesi. Elbette başarması daha zor etkileri daha sert, üstünde çalışmaya değer

Bir üstte yazdıklarıma istinaden kesinlikle katılmadığım tek bir nokta var o da bu. Karma negatif veya pozitif bir enerji yüklemesi. Tam olarak da enerjiyi kontrol etme sanatlarıyla, spiritüel alanlarda müdahale edilmelidir.
Ok. Biz sizinle poker oynuyoruz. Ben hile yaparak kazanıyorum. Bu durumda ben kart manipulasyonu sanatçısı mı oluyorum?

İfşa etmek için maji kullanılır. Fakat arınma fayda etmez. Doğru eylemler ve doğru kararlar, ve gerekli anda...

Konuyla alakalı fıkra geldi aklıma.

-Hocam, mutlu olmak için ne almalıyım?
- Kararlar kızım, doğru kararlar!

Ben bunu savunuyorum. Karşılığını yapmak şart. Ama bilmeden yaparsak geçici olarak ferahlatır ama tekrar geri gelecektir. Çünkü bilinmek istiyor. Niyet unsuru var. Onu işaret ederek karşılığını verip onurlandırmalıyız.
Karşılık ve iyilikler düşükse acı çektirerek almaya devam edecek, biri kral çıplak diyene kadar.
Benim teknikli müdahaleyi savunmam durumu uzun vadede günlük hayatın rutininden çıkarıp, sistemli ve bilinçli şekilde kesin olarak kapatma şansını vermesi. Elbette başarması daha zor etkileri daha sert, üstünde çalışmaya değer
Bu şekilde ok. (y)

Hosgeldin @Darkon
Kaos majisinde de geçen gün tartışılmıştı. Karmayı ve geri dönen enerjiyi yok sayıyorlardı. Bu inanç da onların korunma yöntemi haline gelmiş olabilir.
Ancak az önce aklımdan geçmişti, kainat algıladığımızdır ve karmanın nasıl çözüleceğine inanıyorsak bize özel çözüm odur diye.

Hoşgeldiniz . Ozlettiginiz kendinizi.

Öyle bir düşünce de var. Neye inanırsan o dur. Yabancı bir platfirmda bir kere bu konu tartışıldığında , karmayi iptal etmeye karar vermişler bir grup majisyen.
Hosgeldin @Darkon
Kaos majisinde de geçen gün tartışılmıştı. Karmayı ve geri dönen enerjiyi yok sayıyorlardı. Bu inanç da onların korunma yöntemi haline gelmiş olabilir.
Ancak az önce aklımdan geçmişti, kainat algıladığımızdır ve karmanın nasıl çözüleceğine inanıyorsak bize özel çözüm odur diye.
Hoşbulduk ancak arada konulara bakıyorum ama çok ilgimi çeken konu, muhabbet olmuyordu :)

"Karmayı yok sayarsak korunuruz veya bir şey olmaz" kısmı biraz tuhaf değil mi sonuçta karmadan bir yasa diye bahsediliyor ve eğer varsa her zaman, herkese eşit bir şekilde çalışmalı bizim yok saymamızın pek bir önemi olmaz o zaman. İnanç konusu diyeceksiniz biliyorum ama biraz mantıksız geliyor.

Bana sorarsanız "karma diye bir şey yok" düşüncesine daha yakın buluyorum kendimi. Bizim bilincimiz bir şeylere anlam yüklemeye yatkın olduğu için ve neden sonuç kurmayı sevdiği için hoşumuza gidiyor. "İyilik yaparsam öbür tarafta cennete gireceğim" düşüncesi ile aynı gibi... Karma milyonlarca yıldır çalışan bir şeyse şu an dünyada İngiltere diye bir ülke olmaması lazım. Daha sürülerce örnek verilir de bu aklıma geldi şimdilik. Tabi böyle argüman sununca bu inançta bir çözümü o zaman hemen şöyle bulunuyor; ne zaman olacağını bilemeyiz belki 3000 yıl sonra hak ettiğini bulur, karma bireyseldir, olsun öteki hayatında olur gibi... Cennet-cehennem inancı aklına yatmayanlar için başka bir varyasyonu.

"Karma yoksa?" diye sormamın sebebi ise arınma işlemleri vs. yapıyorsanız özellikle bununla ilgili bunlarla uğraşmanız biraz boşuna olmuş olmuyor mu?. Yani atalarınız çok kötü veya iyi bile olsa size hiçbir zaman zararı-faydası dokunmayacaktır. Bence bu konuda insanlar evrendeki rastgelelik ve şans kavramlarını tamamen göz ardı etmiş oluyor.:)

Hoşbulduk ancak arada konulara bakıyorum ama çok ilgimi çeken konu, muhabbet olmuyordu :)

"Karmayı yok sayarsak korunuruz veya bir şey olmaz" kısmı biraz tuhaf değil mi sonuçta karmadan bir yasa diye bahsediliyor ve eğer varsa her zaman, herkese eşit bir şekilde çalışmalı bizim yok saymamızın pek bir önemi olmaz o zaman.
Bana göre var. Ama o kişiler böyle inandığı için korunuyor olabilirler. Belki...
Yasalar herkese eşit şekilde çalışıyor, herkese eşit olarak inandığı dünyayı içindeymiş gibi izlettiriyor. 🙂

Bana göre var. Ama o kişiler böyle inandığı için korunuyor olabilirler. Belki...
Yasalar herkese eşit şekilde çalışıyor, herkese eşit olarak inandığı dünyayı içindeymiş gibi izlettiriyor. 🙂
O kişiler gibi bundan sonra karma olmadığına inansanız sizi de etkilemez artık değil mi?? Burada bir çelişki yok mu? Böylelikle üzerinde çalışma yapılmaya da gerek kalmaz.

Eğer karma varsa eşit şekilde çalıştığına dair ben pek bir örnek göremiyorum ama tam tersinin pek çok örneği var. İnandığı dünyayı görme konusu biraz karışık geldi. Bu görüşe göre birisi gider istediği kişileri keyfine göre öldürür ve ödül ceza sistemine inanmıyorsa başına bir şey gelmez gibi mi yani? Yoksa tamamen yanlış mı anladım :D

O kişiler gibi bundan sonra karma olmadığına inansanız sizi de etkilemez artık değil mi?? Burada bir çelişki yok mu? Böylelikle üzerinde çalışma yapılmaya da gerek kalmaz.
Bundan sonra onun olmadıģına inanmak, emin ol ki yıllarımı alırdı. Ağızdan ben bunu beğendim seçtim ile olan bir şey değil. Bunun üstüne oynayarak değiştirilebilir mi? Evet. Peki bununla uğraşmak ister miyim? Hayır.

Eğer karma evrensel bir kanun ise yok sayılınca yok olmaz. Kişi karmaya inanmıyorsa karma yine işler ama o kişi yaşadıklarını başka şeye yorar. Mesela sınavı kazanamadım dikkatsizlikten kaydırma yaptığım için, uykusuz kaldığım için dikkatsizdim, uykusuzlugunu maddi sebeplerle açıklar.. karnım ağrıdı uyuyamadım gibi.

Geri