Arınma negatif enerji ve büyüden olur. Karma öyle bir şey değilkötü karmadan oluşan sorunları yok etmek için arınma olur mu acaba
Arınma negatif enerji ve büyüden olur. Karma öyle bir şey değilkötü karmadan oluşan sorunları yok etmek için arınma olur mu acaba
Öyle bir gücümüz imkanımız yoksa.. onların elinde fazlasıyla olanak vardı yeterli bilgi ve yardakçıları kötü varlıklar ama bizde ona denk bir pozitif güç yoksa..Bir insanın hayatını kurtarmak gerekmiyor mu?
Bana mantıklı geliyor çünkü öldüren biz değildik ama bu cinayetin ortaya çıkardığı negatifi ailenin görevli fertleri olarak paylaşarak soydan soya yaşadık.Mantıklı geliyor mu? Telafi edilmesi gerek olmadan, öğrenince tamam yani? Diyelim ki bir insan öldürülmüş atalarinizin tarafından. Öğrenince hatamam temizlenmiş mı oluyor. Bir insanın hayatını kurtarmak gerekmiyor mu?
Bir üstte yazdıklarıma istinaden kesinlikle katılmadığım tek bir nokta var o da bu. Karma negatif veya pozitif bir enerji yüklemesi. Tam olarak da enerjiyi kontrol etme sanatlarıyla, spiritüel alanlarda müdahale edilmelidir.Arınma negatif enerji ve büyüden olur. Karma öyle bir şey değil
O halde kişi rezil bir hayat yaşayarak borcu öder. Soyda negatif birikince, bir kişiyi kurban ederler. Genelde sakat doğan çocuklar oluyor böyle kişiler.Öyle bir gücümüz imkanımız yoksa.. onların elinde fazlasıyla olanak vardı yeterli bilgi ve yardakçıları kötü varlıklar ama bizde ona denk bir pozitif güç yoksa..
Böyle bir hayat yaşayan birini tanıyorum sankiO halde kişi rezil bir hayat yaşayarak borcu öder. Soyda negatif birikince, bir kişiyi kurban ederler
Ben bunu savunuyorum. Karşılığını yapmak şart. Ama bilmeden yaparsak geçici olarak ferahlatır ama tekrar geri gelecektir. Çünkü bilinmek istiyor. Niyet unsuru var. Onu işaret ederek karşılığını verip onurlandırmalıyız.O halde kişi rezil bir hayat yaşayarak borcu öder. Soyda negatif birikince, bir kişiyi kurban ederler. Genelde sakat doğan çocuklar oluyor böyle kişiler.
Hem imkan mutlaka verilir. Bir kisinin hayatını kurtarmak çok mu zor? En basitinden hastaneye gidip kan vermek.
Ok. Biz sizinle poker oynuyoruz. Ben hile yaparak kazanıyorum. Bu durumda ben kart manipulasyonu sanatçısı mı oluyorum?Bir üstte yazdıklarıma istinaden kesinlikle katılmadığım tek bir nokta var o da bu. Karma negatif veya pozitif bir enerji yüklemesi. Tam olarak da enerjiyi kontrol etme sanatlarıyla, spiritüel alanlarda müdahale edilmelidir.
Bu şekilde ok.Ben bunu savunuyorum. Karşılığını yapmak şart. Ama bilmeden yaparsak geçici olarak ferahlatır ama tekrar geri gelecektir. Çünkü bilinmek istiyor. Niyet unsuru var. Onu işaret ederek karşılığını verip onurlandırmalıyız.
Karşılık ve iyilikler düşükse acı çektirerek almaya devam edecek, biri kral çıplak diyene kadar.
Benim teknikli müdahaleyi savunmam durumu uzun vadede günlük hayatın rutininden çıkarıp, sistemli ve bilinçli şekilde kesin olarak kapatma şansını vermesi. Elbette başarması daha zor etkileri daha sert, üstünde çalışmaya değer
Ama bizimki hile değil ki. Yöntem bu. Bir şeyin tercih edilen değişik yöntemleri olabilir.Ok. Biz sizinle poker oynuyoruz. Ben hile yaparak kazanıyorum. Bu durumda ben kart manipulasyonu sanatçısı mı oluyorum?
Evet ben başta eksik anlatmıştım ifade etmek istediğimi.Bu şekilde ok.![]()
Hoşgeldiniz . Ozlettiginiz kendinizi.Peki ya karma diye bir şey yoksa?![]()
Hoşgeldiniz . Ozlettiginiz kendinizi.
Öyle bir düşünce de var. Neye inanırsan o dur. Yabancı bir platfirmda bir kere bu konu tartışıldığında , karmayi iptal etmeye karar vermişler bir grup majisyen.
Hoşbulduk ancak arada konulara bakıyorum ama çok ilgimi çeken konu, muhabbet olmuyorduHosgeldin @Darkon
Kaos majisinde de geçen gün tartışılmıştı. Karmayı ve geri dönen enerjiyi yok sayıyorlardı. Bu inanç da onların korunma yöntemi haline gelmiş olabilir.
Ancak az önce aklımdan geçmişti, kainat algıladığımızdır ve karmanın nasıl çözüleceğine inanıyorsak bize özel çözüm odur diye.
Bana göre var. Ama o kişiler böyle inandığı için korunuyor olabilirler. Belki...Hoşbulduk ancak arada konulara bakıyorum ama çok ilgimi çeken konu, muhabbet olmuyordu
"Karmayı yok sayarsak korunuruz veya bir şey olmaz" kısmı biraz tuhaf değil mi sonuçta karmadan bir yasa diye bahsediliyor ve eğer varsa her zaman, herkese eşit bir şekilde çalışmalı bizim yok saymamızın pek bir önemi olmaz o zaman.
O kişiler gibi bundan sonra karma olmadığına inansanız sizi de etkilemez artık değil mi?? Burada bir çelişki yok mu? Böylelikle üzerinde çalışma yapılmaya da gerek kalmaz.Bana göre var. Ama o kişiler böyle inandığı için korunuyor olabilirler. Belki...
Yasalar herkese eşit şekilde çalışıyor, herkese eşit olarak inandığı dünyayı içindeymiş gibi izlettiriyor.![]()
Bundan sonra onun olmadıģına inanmak, emin ol ki yıllarımı alırdı. Ağızdan ben bunu beğendim seçtim ile olan bir şey değil. Bunun üstüne oynayarak değiştirilebilir mi? Evet. Peki bununla uğraşmak ister miyim? Hayır.O kişiler gibi bundan sonra karma olmadığına inansanız sizi de etkilemez artık değil mi?? Burada bir çelişki yok mu? Böylelikle üzerinde çalışma yapılmaya da gerek kalmaz.