"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arınmanın önemi

Neyse. Konuya dönersek, özet olarak karma arındırma niyetli işlemleriniz için hafif ve kontrollü teknikleri seçiniz demek isterim. Bazı birebir örnekler de tecrübe ettik. Hatta ben bu konuda Jaas ile ufak denemeler yaptım. Onda bile bir takım reaksiyonlar alabiliyor olsanız da, daha kontrollü geçiyor denebilir.

Bu boyutta bedensiz bir varlık bu boyuttaki bir kişi tarafından nasıl üzerine basılarak ölüyor yahut sıcak su ile?
İnsanların istemedende olsa bedensiz varlıklara nerede nasıl zarar verdikleri işlenmiş ve gereken cevapları üyeler vermiştir. Forum da Araştırma yaparsanız ulaşabilirsiniz. Ayrıca Şibli'nin kitabını okursanız aklınızdaki soruların cvbını ulaşabilirsiniz....

İnsanların istemedende olsa bedensiz varlıklara nerede nasıl zarar verdikleri işlenmiş ve gereken cevapları üyeler vermiştir. Forum da Araştırma yaparsanız ulaşabilirsiniz. Ayrıca Şibli'nin kitabını okursanız aklınızdaki soruların cvbını ulaşabilirsiniz....
Evet bunun mümkün olmadığı da tartışıldı aynı zamanda. Bir de sizden dinlemek istemiştim nasıl mümkün olacağını.

Neyse. Konuya dönersek, özet olarak karma arındırma niyetli işlemleriniz için hafif ve kontrollü teknikleri seçiniz demek isterim. Bazı birebir örnekler de tecrübe ettik. Hatta ben bu konuda Jaas ile ufak denemeler yaptım. Onda bile bir takım reaksiyonlar alabiliyor olsanız da, daha kontrollü geçiyor denebilir.
Tekniklerden bahsettiniz. Yani majikal işlem değil?
Psikolojik yöntemleri karmayi düzeltmeye yardımcı oluyorlar.
Arınma yazdığınız ritüeller den bahsettiginiz zannettim.

Tekniklerden bahsettiniz. Yani majikal işlem değil?
Psikolojik yöntemleri karmayi düzeltmeye yardımcı oluyorlar.
Arınma yazdığınız ritüeller den bahsettiginiz zannettim.
Aslında majikal işlemlerin de çeşitleri var diye onlara da teknik diyorum. Yanlış anlaşıldı ise kusura bakmayın. Psikolojik olanlarda zaten sıkıntı olmaz. Onlarda farkedilmiş karmanın hasarları temizleniyor. Kontratların iptali için ilk şart fark etmek. Bu sebeple doğru majikal işlemlerle kesinlikle karma baskısına destek verilmeli. Az önce bahsettiğim Jaas da spiritüel bir yöntem ve bazı gereken alanlara kendi egregoruna has varlıkları devreye sokabiliyor. Ancak enerjisi çok yumuşak. Atalar veya lanetleri özellikle nokta atışı olarak bulup alanında arındırma yoluna gidiyor. Bunu kullanırdım ama örneğin başka sert bir arınma ritüeli ile karmaya çalışmayı tekrar tercih eder miyim? İşte bu büyük cesaret istiyor. Çünkü hepsinin sonuç verdiğini gördüm ama biz ne kadar ağır geçmesini göze alıyoruz? Ağır veya yumuşak... İşlemlerin hepsinde genel olarak karmanın ortaya çıkması, fark edilmiş olması temel şart. Kontratlar gerçekten iptal edilebiliyor, benim savunduğum; karma borçları için majikal mücadele verebiliriz ama dayanıklılığımıza göre en uygun yöntemleri seçmeliyiz.

Jaas konusunu görünce tekrar yazmak istedim. Benim babamla alakalı sorunlar çıkmıştı. Çok spesifik bir durum. Atalardan birinin topluma liderliği ve buna bağlı olarak kişinin yaşadığı hayal kırıklığı. Babam böyle biriydi ve bu durumdan dolayı çok ihmal edildim çocukken. Aramız çok iyi zamanla düzelttim affettim onu anladım. Onun da yapmak istediği şeyler olduğunu ve bu hayatı bir kerecik deneyimlediği gerçeğini kabullendim. Yıllarca bunun üzerine çalıştım çabaladım. Jaas tekrar önüme serdi her şeyi. Başlarda seanstan sonra iyi hissediyordum. Karar mekanizmam güçlendi mesela. Kafamda belirsiz olan şeyler netleşti fakat benim jaas öncesi yapmış ve kendime inşa etmiş olduğum her şey sıfırlandı. İletişim problemim vardı insanlarla, onay ihtiyacı hissederdim eskiden. Senelerce çabaladım kurtuldum bu illetten derken seans sonrası yine gün yüzüne çıktı bu davranışım.

Neden böyle bir sonuç aldım acaba?

Jaas konusunu görünce tekrar yazmak istedim. Benim babamla alakalı sorunlar çıkmıştı. Çok spesifik bir durum. Atalardan birinin topluma liderliği ve buna bağlı olarak kişinin yaşadığı hayal kırıklığı. Babam böyle biriydi ve bu durumdan dolayı çok ihmal edildim çocukken. Aramız çok iyi zamanla düzelttim affettim onu anladım. Onun da yapmak istediği şeyler olduğunu ve bu hayatı bir kerecik deneyimlediği gerçeğini kabullendim. Yıllarca bunun üzerine çalıştım çabaladım. Jaas tekrar önüme serdi her şeyi. Başlarda seanstan sonra iyi hissediyordum. Karar mekanizmam güçlendi mesela. Kafamda belirsiz olan şeyler netleşti fakat benim jaas öncesi yapmış ve kendime inşa etmiş olduğum her şey sıfırlandı. İletişim problemim vardı insanlarla, onay ihtiyacı hissederdim eskiden. Senelerce çabaladım kurtuldum bu illetten derken seans sonrası yine gün yüzüne çıktı bu davranışım.

Neden böyle bir sonuç aldım acaba?
Belki de o sorunun kökeni üzerine inşa ettiğiniz için olabilir. Yani onu halletmeden üzerine katmanızı istemiyor aslında. Yeni bir jaas ile bu sefer buna çalışmalısınız. Hani sistemler kendi yoluna göre rota çizmek istiyor ya, o şekilde doğruluğunu savunuyor demek ki.

Bu işler o kadar kolay değil. Karmik borçtan arınmanın imkanı yok.

Karmik borçlar ödenir.

Hayat müşterektir. Müşterek, iştirak kelimesinden gelir. Yani Çok katılımı karma(şık) bir düzenektir hayat.

Yani kısacası hayat(enerjisi) aslında ortaktır. Ortak alanları vardır yaşamsal enerjilerin ve herkes o artak alanlarda birbirinin hayatını doğrudan ve dolaylı olarak şekillendirmeye devam eder.

Bunu en iyi empati yapabilenler anlarlar.

O halde karmanın en isabetli tanımı şudur ki :
Karma; senin veya aile büyüklerin yüzünden, doğru anlaşılamamış (veya anlaşılmasına fırsat verilmemiş) ruhların enerji kalıntılarının veya eklentilerinin, seni doğru empati ile buluşturarak, anlaşılmak istenmeleri ve bunun sonucunda da ortaya çıkan sağlıklı iletişim sonucunda helalleşerek özgür kalmaya olan ihtiyaçlarından doğar.

Karma, ilahi sistemin intikamı değil, hayatın özde müşterek olduğunun bir idrak davetiyesidir.

Karma sürecini fırsat bilerek bunu kötüye kullanan cinni varlıklar ise, seni temeldeki bu adaletli empatiye ulaşmandan engellemek için içsel rehberliğini bulandırırlar. Böylece bir zamanlar kendi yaptığın kötülüklerin bir benzerini yaşadığını göremez, hayat ile doğru empatiyi kuramaz ve zalim bir bilinçte sıkışıp kalırsın. Hem suçlu hem güçlü davranırsın. Zulmedersin, ama hep te kötülükler seni buluyor diye azapta kalırsın. Karma sana empati yapman için geldikçe, hayatı adaletsizlikle suçlar ve kendini içten bloklayarak soyunun bereketinden yersin. Sonraki nesil de aldığın ahları yüklenerek doğar.

Son düzenleme:
Karma sürecini fırsat bilerek bunu kötüye kullanan cinni varlıklar ise, seni temeldeki bu adaletli empatiye ulaşmandan engellemek için içsel rehberliğini bulandırırlar.
Açıkça bana bildirildi. "Senin sülalen de bunu bunu yapmaya çok meraklıydı, bak o yüzden yadigar kaldım sana. Devam et, işime gelir" şeklinde. Öyle bir grup var. Aynı hatalara gir ki ceza versinler. İşleri bu. Ama aileden çok iyi koruyucu varlıklar da kalabiliyor. İşte bu yüzden aile ile bağların bazıları kesilmez. Hayatı idame ettirdiğimiz iyi şeyleri de kaybetme riski olur.
Varılacak yer belli, tonlarca rota ve yol var. Kendine çok güvenen babayiğit vardır gider o varlıkları yok eder. Başka biri yaşadıklarıyla yavaş yavaş öder, anlar veya anlamaz, Bir diğeri hızlı olsun bir seferde ne olursa olsun diyerek sert işlemlere girer. Ben de bu sıralar yöntemler üzerine makul olanları tecrübeler üzerinden değerlendiriyorum.

"Senin sülalen de bunu bunu yapmaya çok meraklıydı, bak o yüzden yadigar kaldım sana. Devam et, işime gelir"
Haksızlık değil mi bu aslında hani anne baba bir yere kadar ama çok daha eski atalarımız kötü şeyler yaptı diye neden biz bedel ödüyoruz, iyi şeyler de miras bıraksalar tamam çektiklerimizin karşılığı deriz de ben bakıyorum millete ataları mal mülk miras bırakmış bizimkiler de negatif varlıklar, kara büyülerin karma borcu filan ki ben bana yapılan büyüleri öğrenene kadar büyünün nasıl yapıldığını bile bilmiyordum bilsem de bu kara büyüleri düşmanıma bile yapacak birisi değilim bana kara büyü yapmadıkları sürece.

Haksızlık değil mi bu aslında hani anne baba bir yere kadar ama çok daha eski atalarımız kötü şeyler yaptı diye neden biz bedel ödüyoruz, iyi şeyler de miras bıraksalar tamam çektiklerimizin karşılığı deriz de ben bakıyorum millete ataları mal mülk miras bırakmış bizimkiler de negatif varlıklar, kara büyülerin karma borcu filan ki ben bana yapılan büyüleri öğrenene kadar büyünün nasıl yapıldığını bile bilmiyordum bilsem de bu kara büyüleri düşmanıma bile yapacak birisi değilim bana kara büyü yapmadıkları sürece.
Şimdi bunu şu sekilde açıklayanlar olur, derler ki:
Ailenden gelen karma boynunun borcu olduğu için senin sınavın böyle kader. Sen onlara karşı mücadele etmeyi geliştirebiliyorsun ama çekeceksin onların zulmünü karşılık vermeyeceksin. Sabret bla bla.
Ben öyle demiyorum. Ben karşıdan şunu görürüm. Rhea'ya verilmiş bir yetenek... Kullanmadıģı için kullanmak zorunda bırakılıyor. Bir majisyen yatkınlığın var ve kullanmıyorsun. Karma bunu anla istiyor. Ailende de aynı şekilde yatkınlar ve ilgilliler var. Onlar da karmaya yenilmiş belki olumlu kullanabilecekken bir başkası da onu negatif kullanmaya alıştırmış o yüzden atalarınızda bunu kötüye kullananların enerjisiyle adım adım birbirinize zehir vererek uyumlu hale geliyorsunuz. Seni de buna alıştırıyorlar. Samimi söylüyorum, ben de düştüm buna. Büyük konuşmamak gerek, bu şekilde devam ederek öylesine kin dolup 20 yıl sonra onun çocuğuna da negatif gönderme ihtimalin var ve bu çocuk da bilinçle gelişmesi gereken bir majisyen olmuş olacaktır. İşte bir sülale böyle fermuar gibi birbirine geçiyor.
Şimdi, karşılık yapmayıp da ne yapayım diyeceksin ama hem yapma demeyeceğim, hem de mesaj çok uzadı 😀 hele bir oku da ona da gireceğim.

Şimdi bunu şu sekilde açıklayanlar olur, derler ki:
Ailenden gelen karma boynunun borcu olduğu için senin sınavın böyle kader. Sen onlara karşı mücadele etmeyi geliştirebiliyorsun ama çekeceksin onların zulmünü karşılık vermeyeceksin. Sabret bla bla.
Ben öyle demiyorum. Ben karşıdan şunu görürüm. Rhea'ya verilmiş bir yetenek... Kullanmadıģı için kullanmak zorunda bırakılıyor. Bir majisyen yatkınlığın var ve kullanmıyorsun. Karma bunu anla istiyor. Ailende de aynı şekilde yatkınlar ve ilgilliler var. Onlar da karmaya yenilmiş belki olumlu kullanabilecekken bir başkası da onu negatif kullanmaya alıştırmış o yüzden atalarınızda bunu kötüye kullananların enerjisiyle adım adım birbirinize zehir vererek uyumlu hale geliyorsunuz. Seni de buna alıştırıyorlar. Samimi söylüyorum, ben de düştüm buna. Büyük konuşmamak gerek, bu şekilde devam ederek öylesine kin dolup 20 yıl sonra onun çocuğuna da negatif gönderme ihtimalin var ve bu çocuk da bilinçle gelişmesi gereken bir majisyen olmuş olacaktır. İşte bir sülale böyle fermuar gibi birbirine geçiyor.
Şimdi, karşılık yapmayıp da ne yapayım diyeceksin ama hem yapma demeyeceğim, hem de mesaj çok uzadı 😀 hele bir oku da ona da gireceğim.
Maji yeteneği de tercihe göre olsaydı iyiydi.. özeniyorum hiçbir şeyden haberi olmayan gayet mutlu mesut yaşayan tiplere önceden delircek miyim acaba diye merak ederdim hayat zaten fazlasıyla zor eşeğe fil yükü yüklemek gibi.

Maji yeteneği de tercihe göre olsaydı iyiydi.. özeniyorum hiçbir şeyden haberi olmayan gayet mutlu mesut yaşayan tiplere önceden delircek miyim acaba diye merak ederdim hayat zaten fazlasıyla zor eşeğe fil yükü yüklemek gibi.
(Ahkam olsun diye demiyorum ilk hissettiğimi söylüyorum)
Bunu sözünü söyleyen ön bilinç, sen bu işte başarılı olmayı seviyorsun. 🙂

Bunlar çok doğru ama atasal köklerden gelenler biraz daha farklı. İnsanı içine sürüklüyor. Yine yukarıdakilerle davranmak gerekir ama kaynak keşfedilmezse olmuyor
Kaynağın aslında bir önemi yok. Siz doğru davrandiginiz zaman hem kendi hem soyunuzun karmasını temizliyorsunuz.
İşin öbür tarafı ise, siz temizledikce, soyunuz size temizlenecek yeni pislik atar. Ve bunlar bitmez.

Memleketimde bir atasoz var.
Taşıyana binerler..

Taşıyana binerler..
Gülen b*k emojisi istiyorum 💩
Bazılarının pisliği bitmez tamam da bu durumda ne yapmak gerek. Mesela genel karma temizliği değil de hangi alanda sorun yaşıyorsak spesifik sorunlar için mi karma temizliği yapsak.. X işinden kazanma imkanım olduğu halde atalardan gelen kötü karmadan oluşan sorunları yok etmek için arınma olur mu acaba 🤢

Kaynağın aslında bir önemi yok. Siz doğru davrandiginiz zaman hem kendi hem soyunuzun karmasını temizliyorsunuz.
İşin öbür tarafı ise, siz temizledikce, soyunuz size temizlenecek yeni pislik atar. Ve bunlar bitmez.

Taşıyana binerler..
Bilmiyorum görüş farkı da olabilir tabii. Ben deşifre olunca sıfırlandığını biliyorum. Yani arastırdıklarım ve incelediklerim o yönde. Bunun sebebi şu; sizin listedekiler karmadan etkilenmeden veya en az hasarla yaşama yöntemi. Bunlar etkilidir. Ama bence arastıran ve farkındalıkla keşfedenin bundan bir adım ileri ayrılması gerekir. Onun ödülü daha farklı olacaktır.

Geri