Şimdi bunu şu sekilde açıklayanlar olur, derler ki:
Ailenden gelen karma boynunun borcu olduğu için senin sınavın böyle kader. Sen onlara karşı mücadele etmeyi geliştirebiliyorsun ama çekeceksin onların zulmünü karşılık vermeyeceksin. Sabret bla bla.
Ben öyle demiyorum. Ben karşıdan şunu görürüm. Rhea'ya verilmiş bir yetenek... Kullanmadıģı için kullanmak zorunda bırakılıyor. Bir majisyen yatkınlığın var ve kullanmıyorsun. Karma bunu anla istiyor. Ailende de aynı şekilde yatkınlar ve ilgilliler var. Onlar da karmaya yenilmiş belki olumlu kullanabilecekken bir başkası da onu negatif kullanmaya alıştırmış o yüzden atalarınızda bunu kötüye kullananların enerjisiyle adım adım birbirinize zehir vererek uyumlu hale geliyorsunuz. Seni de buna alıştırıyorlar. Samimi söylüyorum, ben de düştüm buna. Büyük konuşmamak gerek, bu şekilde devam ederek öylesine kin dolup 20 yıl sonra onun çocuğuna da negatif gönderme ihtimalin var ve bu çocuk da bilinçle gelişmesi gereken bir majisyen olmuş olacaktır. İşte bir sülale böyle fermuar gibi birbirine geçiyor.
Şimdi, karşılık yapmayıp da ne yapayım diyeceksin ama hem yapma demeyeceğim, hem de mesaj çok uzadı

hele bir oku da ona da gireceğim.