Arınmanın önemi

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,203
Tepkime puanı
7,568
Majide arinma, kişinin enerji alanından olumsuz programların kaldırılmasına denir.


Ben negatif programları iki türe ayırıyorum:


-Hafif (gündelik sosyal negatif);
-Ağır (lanet hem kişiye hem soyuna yapılmışı beddua, kısmet kapatma, aşk büyüleri, vb.)


Bu iki türü ele alalım.


Toplumdaki yaşam boyunca tüm insanlar, birbiriyle iletişim kurar (ve etraflarındakiler her zaman olumlu düşünmezler), her türlü olumsuz duygu ve düşünce yapışabilir üzerinize: bir tür günlük problemler, kıskançlık, düşmanlık vb.


Bu nasıl çalışır? Birisi sizi kızkanmış: Bir araba aldınız ve komşunuz uzun zamandır bir şey satın almaya gücü yetmedi için , kendi kendine kötü bir şeyler düşünür sizin için;


İyi bir aileye ve mutlu yaşantılara sahipsiniz, ve bir komşu veya belki arkadaşınız üçüncü kez başarısız bir şekilde evlendi ve boşandı ve bazen bilinçaltında ailenizin refahına çok olumlu tepki vermiyor;


Kariyer basamaklarını hızlı ve kolay bir şekilde tırmandığınız ve meslektaşlarınızın bu durumunuz hiç hoşuna gitmediğini.


Bunların büyülü negatif programlar olduğunu söylemeyiz, bu, diyelim ki, hafif günlük negatiflerdir. Nazar. Bu tür olumsuz mesajlar büyülü bir şekilde yönlendirilmiş programlar değildir, ancak hayatınızı çekinmez hale getirebilirler.


Enerji mesajı burada önemli bir rol oynar. Örneğin, aynı kız arkadaşı, memnun kocanıza, bakımlı çocuklara bakar ve şöyle düşünür: "Sen mutlusun, ama ben değilim" ve bir yerlerde kendi kendine, " Mutluluğun batsın!" Diye düşündü. Ve ailenizde kavganın çıkması oldukça olasıdır.


Ancak bu tür günlük düşünceler önemli değişiklikler getirmeyecekler, çünkü hayatınızda gerçekten bazı önemli değişiklikler getirselerdi, insanlık kısa sürede yok olacaktı.


Diğeri - maji ile yönlendirilmiş özel bir program (ağır negatif), ritüel ile negatif enerji gönderilmesi, bir kişinin hayatının gidişatı bozmaya, onun enerji yapıları değiştirmeye (düşünceler, duygular, arzular, vb.) Ciddi bir büyülü program - yolsuzluk, çeşitli lanetler, köleleştirme, manipülasyonlar, pus büyüsü, aşk büyüleri vb.


Yani aşk büyüsünü yaparsak, bir kişiye kendi programımızı yerleştiriyoruz: onun istediğini değil, bizim istediğimizi yapmasını istiyoruz. İnsan iradesini kırmaya amaçlayan herhangi bir program olumsuzdur. Beğensek de beğenmesek de öyle. Bu nedenle, "beyaz" aşk büyüsü yoktur: bir aşk büyüsü, bir başkasının iradesine karşı bir eylemdir !!!


İnsanın aurasını hayal edin. Bir insanı her yönden saran bir kozaya benziyor. Bu kozada arızalar, delikler (nazar), çeşitli negatif enerji pıhtıları, varlıklar (larvalar, cinler vb.)duru görü ile görülebilir. Bazen dışarıdan auraya asılırlar. Bu durumda duygusal düzeyde düşüş, depresyon, agresif davranışlar, ruh hali değişimleri, yorgunluk, ve olumsuz düşünceler belirir.


Negatif derinleştiğinde, giderek daha fazla alanı kapsar, enerji kaybı belirtileri, fiziksel bedenin çeşitli hastalıkları ve bozuklukları yukarıdakilere katılır. Ve auranın alanında olumsuzluk ne kadar derinleşirse, fiziksel düzlemdeki hasarlar o kadar güçlü olur ve "güçlü büyü", "ciddi negatif" vb. deriz.


Şimdi, arınma işleminin bu negatifi kişinin üzerinden zorla dışarı çektiğini hayal edin. Bir patatesi soyduğunuz gibi (ilkel ama net bir örnek): kabuğunu soyarsınız, siyahlığı çıkarırsınız. varsa, çürüğü temizlersiniz, küçük siyah noktaları kazarsiniz. Ne kadar yoğun ve titiz temizlerseniz, pisliği o kadar çok ve daha kapsamlı bir şekilde çıkarırsınız. Bazı yöntemler bunu daha hızlı yapar, ancak "hasta" ve operatör için büyük enerji kayıpları ile, bazıları yavaş yavaş ve nazikçe yapar.


Majikal arinma, yerleştirilmiş bir negatif programın - büyü veya günlük negatif - maji yontemleriyle (enerjik veya ritüel) kaldırılmasıdır.


Gündelik negatif de arınma ile giderilir. Örneği bir çocuk, sevimli, tatlı sokakta yürüyor ve bir teyze: "Ah, ne tatlı, ah ne güzel!..."der. Çocuk eve gelir ve sebepsiz ağlamaya başlar: ona nazar değdi. Belki de teyze böyle olsun istemedi, ama yine de istemeden negatif getirdi. Bu, gündelik negatif, ancak oldukça somut olduğu söylenebilir. İnsanlar nazardan çok ciddi şekilde acı çekebilir, sıklıkla psikolojik sorunlar ortaya çıkar. Ve çocuğun ebeveynleri, çocuğu hocaya getirirler.


Enerjik arinmalar vardır: bir kişi kendisinden veya başkasından, kendi enerjisini uygulayarak, ritüel olarak değil, sadece enerji ile çalışarak negatif programı kaldırır.


Bu işlem çok zor, çünkü başkasının olumsuz programını kaldırmayı amaçlayan kendi enerjimiz çok hızlı bir şekilde tükeniyor. Açıklıyorum: tamamen enerjiyle çalışmak için çok ve güçlü enerjiniz olmalı. Ancak kayıpları hızlı ve hasarsız bir şekilde telafi eden, iyileşebilen insanlar var.


Bu nedenle, negatif programların ritüel ile kaldırılmasına odaklanacağız.


Ritüel nedir?


Ritüel, belirli bir hedefe yönelik bir niyet sözü ile doğrulanmış, mantıksal olarak tamamlanmış belirli eylemler dizisidir.


Rituel teknik olarak iki bileşenden oluşur: bir ritüel bölüm (eylem) ve bir niyet okuma bölümü (kelimeler).


Böylece arınma ritüeli, sözlü bir mesaj eşliğinde belirli eylemler gerçekleştirilerek olumsuz programların kaldırılmasıdır diyebiliriz.


Arınma ne çok sık, ne de seyrek ya da az yapılmalı. Gereken zamanda, ve gereken alanda yapılmalı.
Herhangi negatif veya pozitif işlemden önce, arınma şart. Bir zemine, herhangi bir şey yapıştırmak için o yüzeyi nasıl temizliyorsak. Bir majikal işlemi , insanın aurasına yapıştırmak için auradaki en azından o işlemin yapışması için ufak bir yer temizlemeniz gerekiyor. İşlem şuraya yapışıp kök bıraksın diye.


Arınma fiziksel bedeni değil, daha ince yapıları etkiler. İnsan bedeni, fiziksel bedene ek olarak üç bedene daha sahiptir: eterik (enerji), astral (duygular, hisler) ve mental (düşünceler). Mevcut olumsuz programlar, her şeyden önce, bir kişinin süptil bedenlerine nüfuz eder, kök salar ve yerleşir, yavaş yavaş tüm tohumlar filizlenir ve fiziksel düzeyde kendilerini gösterir.


Ve negatifi ortadan kaldırmak ve özellikle orada olmadığında veya temizleme yöntemleri agresifse veya yanlış seçilmişse, olumsuz programların özelliklerini dikkate almadan, otomatik olarak süptil bedenlerimize zarar verir, uyumsuzluk yaratırız. Bu, bedeni bir metal fırça ile ovalamanızla aynı şeydir - bazı sıyrıklar kesinlikle kalacaktır ve belki de vücudu morluklar olacak kadar yaralayacaksınız.


Rutin bir arınma işlemi yapıldığı zaman, hafif arınma işlemleri seçilmeli. Agresif yöntemleriyle supil bedenlerimizde delikler açmayalım. Öylesine arınma yapılmamalı. Bunu aklınızın bir köşesine koyun.


Rutin negatif en güzel duşta "yıkanır" . Düşün altında dururken suyun içinizden geçip bütün negatifi ve kiri götürdüğünü imgeleyen. Bir niyet te okuyabilirsiniz.


Ciddi negatif işlemlerden arınma yapmadan önce bakımın bakılması şart. Ne tür negatif işlemin yapıldığını ve hangi yöntemle arınma en başarılı olacağını tespit edilmeli.


Arınmalar nötr bir şekilde ya da varlıklar araciliyla yapılabiliyor. Nötr arınmalar genellikle 4 element ( ateş, şu, toprak,ve hava) ile yapılır. Varlıklar aracılığıyla yapılan arınma, bir varlığı davet edip sizi arınmasını istersiniz.


Benim bu forumda verdiğim arınma işlemlerin hepsi nötr. Bıçak ve foto ile arınma işlemi hariç.
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,203
Tepkime puanı
7,568
Kısaca beklentiler ve gerçeklik hakkında yazmak istiyorum.
“Birçoğu arinma için şu ya da bu hocaya gidiliyoryor, şu sözleri duymak için“ şimdi arınma yapacagiz ve herşey yolunda gidecek.” Arınmadan sonra, nedense mutluluk pek gelmiyor .. . Niye?
Basit bir örnek vereceğim: bir kişiye finans kanalına hırsızlık büyüsü yapılmış, her şey çöktü ve kişi önemli miktarda borçlandı ve yakın gelecekte bir borç boşluğuna girdi. Üzerinde negatifin olduğunu öğrenir, arınma yapılır. Arınmadan sonra oturup bekler, ama neyi? Hırsızlık büyü ortadan kalktı, hayat daha kolay hale geldi, ancak kişinin borçlarını kendisi dışında hiç kimse ödemeyecek! Yani çalınan şeyler, büyü kalktıktan sonra, geri gelmeyecek.

Ve diğer durumda, bir kişi bir şey için uğraştığında, çalıştığında, ancak para parmaklarının arasında suyun aktı gibi akıyormuş gibi göründüğünde - doğru seçilmiş bir arinma hemen kendini hissettirecek - parmaklarınız kapanacak ve parayi toplayabileceksiniz.


Başka bir örnek, insana finans kanalına hırsızlık büyüsü + bereket baglama yapıldığında, bu eylemlerden 8 yıl sonra bir kişi hocaya gitti. O zaman 2 hafta sonra "peki arınma bitti mi?" diye sormanın bir anlamı yok. Hayır kanımca, arınma kesinlikle bitmedi, ve sonunda 100 milyon tazminat alamayacaksin! Çalınan çalındı! Ve arınma ile geri gelmeyecek! Negatifi ortadan kaldırdıktan sonra, uzun bir iyileşme döneminiz olacak ve eğer mali durumunuzu geri kazanmak istiyorsanız bundan kaçış yok çok çalışmalısınız!
Maalesef majide bile parmakları şıklatarak herşeyi yapamıyoruz. Masallardaki gibi değil.

Taze yapılmış büyü zamanında kaldırılmış ise, siz çok hasar görmemiş oluyorsunuz. Ve dolayısıyla hayatınızı bıraktınız yerden devam edebilirsiniz. Büyü yapıldığından sona çok süre geçtiyse bir reabilitasyon sürecinden geçmeniz gerekecek. Daha hızlı olmasını istiyorsanız yol - kısmet açma, bereket ritüelleri yapmalısınız.

Sonraki örnek: bir kadına şişmanlık büyüsü yapıldı.
Büyü kaldırıldı, ancak bir haftada fazladan 50 kg'lık bir ağırlık yok olmayacak!
Hiçbir arınmanın problemlerinizi çözmede yardımcı olmayacağını, örneğin sağlığınızla, tonlarca fast food yerseniz, sonra koltukta uzanmış ve bekliyorsanız, çok beklersiniz. Hiçbir arınmanın borçlarınızı ödemenize yardımcı olmayacağını unutmayın. Kısmet kapatma büyüsü kalktığında prensler "Vay, biz bu güzelliği daha önce nasıl görmedik " diyerek sıraya dizilmeyek. Zamanında geçip giden prensleri aynen tren gibi geri dönmeyecekler. Sıradakini bekleyin artık. Varsa tabi. Bu işler bir de beklemekle olmuyor. Aktif arayiste olacaksınız. Bir prensin sizi evinizde bulma ihtimali oldukça düşük biliyorsunuz.

Yani bu paragrafta söylemeye çalıştım şey. Arınma işleminden çok büyük beklentiniz olmamalı.
 

tuanadolunay

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Tem 2011
Mesajlar
235
Tepkime puanı
256
Kısaca beklentiler ve gerçeklik hakkında yazmak istiyorum.
“Birçoğu arinma için şu ya da bu hocaya gidiliyoryor, şu sözleri duymak için“ şimdi arınma yapacagiz ve herşey yolunda gidecek.” Arınmadan sonra, nedense mutluluk pek gelmiyor .. . Niye?
Basit bir örnek vereceğim: bir kişiye finans kanalına hırsızlık büyüsü yapılmış, her şey çöktü ve kişi önemli miktarda borçlandı ve yakın gelecekte bir borç boşluğuna girdi. Üzerinde negatifin olduğunu öğrenir, arınma yapılır. Arınmadan sonra oturup bekler, ama neyi? Hırsızlık büyü ortadan kalktı, hayat daha kolay hale geldi, ancak kişinin borçlarını kendisi dışında hiç kimse ödemeyecek! Yani çalınan şeyler, büyü kalktıktan sonra, geri gelmeyecek.

Ve diğer durumda, bir kişi bir şey için uğraştığında, çalıştığında, ancak para parmaklarının arasında suyun aktı gibi akıyormuş gibi göründüğünde - doğru seçilmiş bir arinma hemen kendini hissettirecek - parmaklarınız kapanacak ve parayi toplayabileceksiniz.


Başka bir örnek, insana finans kanalına hırsızlık büyüsü + bereket baglama yapıldığında, bu eylemlerden 8 yıl sonra bir kişi hocaya gitti. O zaman 2 hafta sonra "peki arınma bitti mi?" diye sormanın bir anlamı yok. Hayır kanımca, arınma kesinlikle bitmedi, ve sonunda 100 milyon tazminat alamayacaksin! Çalınan çalındı! Ve arınma ile geri gelmeyecek! Negatifi ortadan kaldırdıktan sonra, uzun bir iyileşme döneminiz olacak ve eğer mali durumunuzu geri kazanmak istiyorsanız bundan kaçış yok çok çalışmalısınız!
Maalesef majide bile parmakları şıklatarak herşeyi yapamıyoruz. Masallardaki gibi değil.

Taze yapılmış büyü zamanında kaldırılmış ise, siz çok hasar görmemiş oluyorsunuz. Ve dolayısıyla hayatınızı bıraktınız yerden devam edebilirsiniz. Büyü yapıldığından sona çok süre geçtiyse bir reabilitasyon sürecinden geçmeniz gerekecek. Daha hızlı olmasını istiyorsanız yol - kısmet açma, bereket ritüelleri yapmalısınız.

Sonraki örnek: bir kadına şişmanlık büyüsü yapıldı.
Büyü kaldırıldı, ancak bir haftada fazladan 50 kg'lık bir ağırlık yok olmayacak!
Hiçbir arınmanın problemlerinizi çözmede yardımcı olmayacağını, örneğin sağlığınızla, tonlarca fast food yerseniz, sonra koltukta uzanmış ve bekliyorsanız, çok beklersiniz. Hiçbir arınmanın borçlarınızı ödemenize yardımcı olmayacağını unutmayın. Kısmet kapatma büyüsü kalktığında prensler "Vay, biz bu güzelliği daha önce nasıl görmedik " diyerek sıraya dizilmeyek. Zamanında geçip giden prensleri aynen tren gibi geri dönmeyecekler. Sıradakini bekleyin artık. Varsa tabi. Bu işler bir de beklemekle olmuyor. Aktif arayiste olacaksınız. Bir prensin sizi evinizde bulma ihtimali oldukça düşük biliyorsunuz.

Yani bu paragrafta söylemeye çalıştım şey. Arınma işleminden çok büyük beklentiniz olmamalı.
Örnekler çok güzel ve açıklayıcı olmuş. Olumsuzluk kalktıktan sonra yapılması gereken tek kendi çabamız.
 

Lilyan8

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eki 2011
Mesajlar
59
Tepkime puanı
29
Majide arinma, kişinin enerji alanından olumsuz programların kaldırılmasına denir.


Ben negatif programları iki türe ayırıyorum:


-Hafif (gündelik sosyal negatif);
-Ağır (lanet hem kişiye hem soyuna yapılmışı beddua, kısmet kapatma, aşk büyüleri, vb.)


Bu iki türü ele alalım.


Toplumdaki yaşam boyunca tüm insanlar, birbiriyle iletişim kurar (ve etraflarındakiler her zaman olumlu düşünmezler), her türlü olumsuz duygu ve düşünce yapışabilir üzerinize: bir tür günlük problemler, kıskançlık, düşmanlık vb.


Bu nasıl çalışır? Birisi sizi kızkanmış: Bir araba aldınız ve komşunuz uzun zamandır bir şey satın almaya gücü yetmedi için , kendi kendine kötü bir şeyler düşünür sizin için;


İyi bir aileye ve mutlu yaşantılara sahipsiniz, ve bir komşu veya belki arkadaşınız üçüncü kez başarısız bir şekilde evlendi ve boşandı ve bazen bilinçaltında ailenizin refahına çok olumlu tepki vermiyor;


Kariyer basamaklarını hızlı ve kolay bir şekilde tırmandığınız ve meslektaşlarınızın bu durumunuz hiç hoşuna gitmediğini.


Bunların büyülü negatif programlar olduğunu söylemeyiz, bu, diyelim ki, hafif günlük negatiflerdir. Nazar. Bu tür olumsuz mesajlar büyülü bir şekilde yönlendirilmiş programlar değildir, ancak hayatınızı çekinmez hale getirebilirler.


Enerji mesajı burada önemli bir rol oynar. Örneğin, aynı kız arkadaşı, memnun kocanıza, bakımlı çocuklara bakar ve şöyle düşünür: "Sen mutlusun, ama ben değilim" ve bir yerlerde kendi kendine, " Mutluluğun batsın!" Diye düşündü. Ve ailenizde kavganın çıkması oldukça olasıdır.


Ancak bu tür günlük düşünceler önemli değişiklikler getirmeyecekler, çünkü hayatınızda gerçekten bazı önemli değişiklikler getirselerdi, insanlık kısa sürede yok olacaktı.


Diğeri - maji ile yönlendirilmiş özel bir program (ağır negatif), ritüel ile negatif enerji gönderilmesi, bir kişinin hayatının gidişatı bozmaya, onun enerji yapıları değiştirmeye (düşünceler, duygular, arzular, vb.) Ciddi bir büyülü program - yolsuzluk, çeşitli lanetler, köleleştirme, manipülasyonlar, pus büyüsü, aşk büyüleri vb.


Yani aşk büyüsünü yaparsak, bir kişiye kendi programımızı yerleştiriyoruz: onun istediğini değil, bizim istediğimizi yapmasını istiyoruz. İnsan iradesini kırmaya amaçlayan herhangi bir program olumsuzdur. Beğensek de beğenmesek de öyle. Bu nedenle, "beyaz" aşk büyüsü yoktur: bir aşk büyüsü, bir başkasının iradesine karşı bir eylemdir !!!


İnsanın aurasını hayal edin. Bir insanı her yönden saran bir kozaya benziyor. Bu kozada arızalar, delikler (nazar), çeşitli negatif enerji pıhtıları, varlıklar (larvalar, cinler vb.)duru görü ile görülebilir. Bazen dışarıdan auraya asılırlar. Bu durumda duygusal düzeyde düşüş, depresyon, agresif davranışlar, ruh hali değişimleri, yorgunluk, ve olumsuz düşünceler belirir.


Negatif derinleştiğinde, giderek daha fazla alanı kapsar, enerji kaybı belirtileri, fiziksel bedenin çeşitli hastalıkları ve bozuklukları yukarıdakilere katılır. Ve auranın alanında olumsuzluk ne kadar derinleşirse, fiziksel düzlemdeki hasarlar o kadar güçlü olur ve "güçlü büyü", "ciddi negatif" vb. deriz.


Şimdi, arınma işleminin bu negatifi kişinin üzerinden zorla dışarı çektiğini hayal edin. Bir patatesi soyduğunuz gibi (ilkel ama net bir örnek): kabuğunu soyarsınız, siyahlığı çıkarırsınız. varsa, çürüğü temizlersiniz, küçük siyah noktaları kazarsiniz. Ne kadar yoğun ve titiz temizlerseniz, pisliği o kadar çok ve daha kapsamlı bir şekilde çıkarırsınız. Bazı yöntemler bunu daha hızlı yapar, ancak "hasta" ve operatör için büyük enerji kayıpları ile, bazıları yavaş yavaş ve nazikçe yapar.


Majikal arinma, yerleştirilmiş bir negatif programın - büyü veya günlük negatif - maji yontemleriyle (enerjik veya ritüel) kaldırılmasıdır.


Gündelik negatif de arınma ile giderilir. Örneği bir çocuk, sevimli, tatlı sokakta yürüyor ve bir teyze: "Ah, ne tatlı, ah ne güzel!..."der. Çocuk eve gelir ve sebepsiz ağlamaya başlar: ona nazar değdi. Belki de teyze böyle olsun istemedi, ama yine de istemeden negatif getirdi. Bu, gündelik negatif, ancak oldukça somut olduğu söylenebilir. İnsanlar nazardan çok ciddi şekilde acı çekebilir, sıklıkla psikolojik sorunlar ortaya çıkar. Ve çocuğun ebeveynleri, çocuğu hocaya getirirler.


Enerjik arinmalar vardır: bir kişi kendisinden veya başkasından, kendi enerjisini uygulayarak, ritüel olarak değil, sadece enerji ile çalışarak negatif programı kaldırır.


Bu işlem çok zor, çünkü başkasının olumsuz programını kaldırmayı amaçlayan kendi enerjimiz çok hızlı bir şekilde tükeniyor. Açıklıyorum: tamamen enerjiyle çalışmak için çok ve güçlü enerjiniz olmalı. Ancak kayıpları hızlı ve hasarsız bir şekilde telafi eden, iyileşebilen insanlar var.


Bu nedenle, negatif programların ritüel ile kaldırılmasına odaklanacağız.


Ritüel nedir?


Ritüel, belirli bir hedefe yönelik bir niyet sözü ile doğrulanmış, mantıksal olarak tamamlanmış belirli eylemler dizisidir.


Rituel teknik olarak iki bileşenden oluşur: bir ritüel bölüm (eylem) ve bir niyet okuma bölümü (kelimeler).


Böylece arınma ritüeli, sözlü bir mesaj eşliğinde belirli eylemler gerçekleştirilerek olumsuz programların kaldırılmasıdır diyebiliriz.


Arınma ne çok sık, ne de seyrek ya da az yapılmalı. Gereken zamanda, ve gereken alanda yapılmalı.
Herhangi negatif veya pozitif işlemden önce, arınma şart. Bir zemine, herhangi bir şey yapıştırmak için o yüzeyi nasıl temizliyorsak. Bir majikal işlemi , insanın aurasına yapıştırmak için auradaki en azından o işlemin yapışması için ufak bir yer temizlemeniz gerekiyor. İşlem şuraya yapışıp kök bıraksın diye.


Arınma fiziksel bedeni değil, daha ince yapıları etkiler. İnsan bedeni, fiziksel bedene ek olarak üç bedene daha sahiptir: eterik (enerji), astral (duygular, hisler) ve mental (düşünceler). Mevcut olumsuz programlar, her şeyden önce, bir kişinin süptil bedenlerine nüfuz eder, kök salar ve yerleşir, yavaş yavaş tüm tohumlar filizlenir ve fiziksel düzeyde kendilerini gösterir.


Ve negatifi ortadan kaldırmak ve özellikle orada olmadığında veya temizleme yöntemleri agresifse veya yanlış seçilmişse, olumsuz programların özelliklerini dikkate almadan, otomatik olarak süptil bedenlerimize zarar verir, uyumsuzluk yaratırız. Bu, bedeni bir metal fırça ile ovalamanızla aynı şeydir - bazı sıyrıklar kesinlikle kalacaktır ve belki de vücudu morluklar olacak kadar yaralayacaksınız.


Rutin bir arınma işlemi yapıldığı zaman, hafif arınma işlemleri seçilmeli. Agresif yöntemleriyle supil bedenlerimizde delikler açmayalım. Öylesine arınma yapılmamalı. Bunu aklınızın bir köşesine koyun.


Rutin negatif en güzel duşta "yıkanır" . Düşün altında dururken suyun içinizden geçip bütün negatifi ve kiri götürdüğünü imgeleyen. Bir niyet te okuyabilirsiniz.


Ciddi negatif işlemlerden arınma yapmadan önce bakımın bakılması şart. Ne tür negatif işlemin yapıldığını ve hangi yöntemle arınma en başarılı olacağını tespit edilmeli.


Arınmalar nötr bir şekilde ya da varlıklar araciliyla yapılabiliyor. Nötr arınmalar genellikle 4 element ( ateş, şu, toprak,ve hava) ile yapılır. Varlıklar aracılığıyla yapılan arınma, bir varlığı davet edip sizi arınmasını istersiniz.


Benim bu forumda verdiğim arınma işlemlerin hepsi nötr. Bıçak ve foto ile arınma işlemi hariç.


Ben bunu yaptım. Suyun altında niyet ettim sonra da gözlerimi kapatarak tepe çakramdan önce bedenimin ortasından başımdan ayaklarıma kadar ışığın indiğini (altın renginde hayal etmeye çalıştım ama daha açık bir renkti) sonra da ortadan dışa doğru sanki bir duvarı zorlanarak itiyormuşum gibi hissederek yayıldı ışık dışarıya doğru. Yayılırken de bedenimde ki ışığın git gide daha temiz olduğunu gördüm ve dışarıya doğru siyah noktaraların (sanki cam kırılır da bin parçaya bölünür ya, öyle bir görüntü) uçuştuğunu gördüm. Muhtemelen patatesin siyah noktaları kısmı kaldı aklımda, oradan siyah nokta. Fakat ilginç olan, o an da bacağımdan bir şey çıktı sanki ve o çıkmayla bir batma hissettim.
Arınmayı yaparken çok zorlandım, bir baskı ve sabırsızlık hali aldı beni birden. Nefes almakta zorlandım birde, ama o sudan kaynaklıydı diye düşünüyorum.
 

Alex06

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2015
Mesajlar
566
Tepkime puanı
1,179
Çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık. Daha önce evimizi arındırma konusunda da paylaşımınız vardı. Benim en zorlandigim konu evi arındırma. Sık sık evi havalandiriyor ve evde çöp vs. Bırakmamaya çalışıyorum. Evdekiler adaçayı kokusundan rahatsız oluyor. Köşelerde ki hareket etmeyen eşyaların etrafında toplanan tozlari çok sıklıkla temizleyemiyorum çalıştığım için günlük işlere ancak yetisebiliyorum. Ev arındırma konusunda tavsiye edebileceğiniz pratik yöntemler var mı????
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,203
Tepkime puanı
7,568


https://www.gizlimabet.com/konular/7-sogan-ve-gozyasi-arinmasi.34786/

Bunlar buradaki ev arınma ritüelleri. Evi de çok sık arındırmak zararlı. 6 ayda bir yeterli. Bahar temizliğiyle birlikte yapılması en uygun, ben öyle yapıyorum en azindan. Daha sık yapılırsa, evin enerjisi zayıf olur. Geçitler açılabilir, negatif enerjiler gelir.

Yazmismiydim hatırlayamadım. Arnmadan sonra boşluklar oluşuyor enerji boşlukları. Onları pozitif enerji ile doldurmak gerekiyor. Doldurmazsaniz kendiliğinden dolacaklar. Ev için yüksek frekanslı müzikler ya da inanciniza göre ilahiler gibi birşeyler açabilirsiniz. Güzel koulu mumlar veya tütsüler yakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Kızılsancılar

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Nis 2022
Mesajlar
69
Tepkime puanı
20
Kısaca beklentiler ve gerçeklik hakkında yazmak istiyorum.
“Birçoğu arinma için şu ya da bu hocaya gidiliyoryor, şu sözleri duymak için“ şimdi arınma yapacagiz ve herşey yolunda gidecek.” Arınmadan sonra, nedense mutluluk pek gelmiyor .. . Niye?
Basit bir örnek vereceğim: bir kişiye finans kanalına hırsızlık büyüsü yapılmış, her şey çöktü ve kişi önemli miktarda borçlandı ve yakın gelecekte bir borç boşluğuna girdi. Üzerinde negatifin olduğunu öğrenir, arınma yapılır. Arınmadan sonra oturup bekler, ama neyi? Hırsızlık büyü ortadan kalktı, hayat daha kolay hale geldi, ancak kişinin borçlarını kendisi dışında hiç kimse ödemeyecek! Yani çalınan şeyler, büyü kalktıktan sonra, geri gelmeyecek.

Ve diğer durumda, bir kişi bir şey için uğraştığında, çalıştığında, ancak para parmaklarının arasında suyun aktı gibi akıyormuş gibi göründüğünde - doğru seçilmiş bir arinma hemen kendini hissettirecek - parmaklarınız kapanacak ve parayi toplayabileceksiniz.


Başka bir örnek, insana finans kanalına hırsızlık büyüsü + bereket baglama yapıldığında, bu eylemlerden 8 yıl sonra bir kişi hocaya gitti. O zaman 2 hafta sonra "peki arınma bitti mi?" diye sormanın bir anlamı yok. Hayır kanımca, arınma kesinlikle bitmedi, ve sonunda 100 milyon tazminat alamayacaksin! Çalınan çalındı! Ve arınma ile geri gelmeyecek! Negatifi ortadan kaldırdıktan sonra, uzun bir iyileşme döneminiz olacak ve eğer mali durumunuzu geri kazanmak istiyorsanız bundan kaçış yok çok çalışmalısınız!
Maalesef majide bile parmakları şıklatarak herşeyi yapamıyoruz. Masallardaki gibi değil.

Taze yapılmış büyü zamanında kaldırılmış ise, siz çok hasar görmemiş oluyorsunuz. Ve dolayısıyla hayatınızı bıraktınız yerden devam edebilirsiniz. Büyü yapıldığından sona çok süre geçtiyse bir reabilitasyon sürecinden geçmeniz gerekecek. Daha hızlı olmasını istiyorsanız yol - kısmet açma, bereket ritüelleri yapmalısınız.

Sonraki örnek: bir kadına şişmanlık büyüsü yapıldı.
Büyü kaldırıldı, ancak bir haftada fazladan 50 kg'lık bir ağırlık yok olmayacak!
Hiçbir arınmanın problemlerinizi çözmede yardımcı olmayacağını, örneğin sağlığınızla, tonlarca fast food yerseniz, sonra koltukta uzanmış ve bekliyorsanız, çok beklersiniz. Hiçbir arınmanın borçlarınızı ödemenize yardımcı olmayacağını unutmayın. Kısmet kapatma büyüsü kalktığında prensler "Vay, biz bu güzelliği daha önce nasıl görmedik " diyerek sıraya dizilmeyek. Zamanında geçip giden prensleri aynen tren gibi geri dönmeyecekler. Sıradakini bekleyin artık. Varsa tabi. Bu işler bir de beklemekle olmuyor. Aktif arayiste olacaksınız. Bir prensin sizi evinizde bulma ihtimali oldukça düşük biliyorsunuz.

Yani bu paragrafta söylemeye çalıştım şey. Arınma işleminden çok büyük beklentiniz olmamalı.
Yani çabasız ve bireyin takvsiyesiz kalıcı birşey olmaz diyorsunuz! Burda düşünce birliği içinde olduğumu belirtebilirim. Zor biri olarak dahi,
Yazılarınızı gerçekten beğeniyorum ve taktir ediyorum...
 

ezgicik

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Kas 2015
Mesajlar
59
Tepkime puanı
28
Üzerimde bir çok ağır büyü etkisi var bir çok ilimli hocanın yanı sıra şarlatanlarada denk geldim (onlarda da ekstra negatif aldığımı düşünüyorum) ve benimde en son geçen ay korunma muskası yapan hocanın söylediği şuydu (korunma muskaları üzerindeyken bozuluyor ya yanıyor ya gece onla yatıyorum sabah yok gibi) onlarla iş birliği yapmış birinin üzerinden onları alması gerek bu yazdıklarım geçici rahatlama sağlar demişti. Daha sonra öyle olduğunu iddia eden birini bulduk gittik yakacağını söyledi tuhaf bi şekilde parmağını yaladı beyaz kağıda bastı daire çizdi onları buraya hapsettim dedi sonra ocakta yaktı. Çığlıklarını duyuyormusun bi yerin yanıyor mu dedi hayır dedim çünkü herhangi birşey olmadı sadece yine bedensel olarak bedenimin belli bölgelerinde morluklar çıktı ertesi günü. Bu varlığı üzerinden alacak kişiyi nasıl bulabilirim? Göz ve kulak perdemi kapattırdığım için rüya harici görmüyorum artık ama bedensel zarar vermeye devam ediyorlar ( tırmalama morluk ittirilme insanlardan uzaklaşma teşhis konulamayan hastalıklar daha sonra kendiliğinden iyileşen vs vs) böyle ağır bi negatiften kendim nasıl arınabilirim? Gerçekten artık çok yoruldum. Biri bana onlarla iş birliği yap üzerindekiler çok güçlü dedi ama dediğim gibi kulak ve göz perdemi kapattırdığımdan beri (o hocada rahmetli oldu) belli bi duyu ve görüntü yok zaman zaman kulak çınlaması oluyor sadece sonra bedensel zarar vermeye başlıyorlar ve verdikleri zarar o morluklar kızarıklıklar tırmalanmış gibi olan şeyler normal insanda 1 haftada geçebilecekken benim 1 saat gibi bir sürece geçiyor buna doktor şahit olduğunda çok şaşımıştıö bu arada tüm sağlık taramalarımda normal
 
Üst