Lütfen9407
Banlı Kullanıcı
Ben wiccan olmak istiyorum ama nasıl nerden başlanır bilmiyorum lütfen biri bana nasıl öğreneceğimi öğretebilirmi?
Soydan tasinan bi ozellik degil mi wiccalık? Sonradan olunabiliyor mu yani?Wikka ile alakalı bir sürü kitap var. Bulabildiklerinizi okuyun.
Nasıl öğretirmisinizçok kolay
bu sitede ihtiyacın olan bilgiye ulaşamadığına emin misin öncelikle?Nasıl öğretirmisiniz
Siteye baktım ama gözümden kaçmış olabilirbu sitede ihtiyacın olan bilgiye ulaşamadığına emin misin öncelikle?
Nereye bakmam gerektiğini söylermisiniz lütfen veya link atabilirmisinizbu sitede ihtiyacın olan bilgiye ulaşamadığına emin misin
Öncelikle teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız ama benim çok fazla vaktim olmaya bilir 3 derece lösemyim internete araraştırken bu hastalığı wiccan büyü ile atlatan insanlar olduğunu okudum saten bu siteyi de Rıfat diye bir beyfendi tavsiye etti bakın annem alzheimer hastası ve ben tek çoçuğum babam 4 sene önce rahmetli oldu lütfen söyleyin ben nasıl bırakıp gideyim onun için ne kadar hızlı wiccan olursam okadar iyi lütfen bana yardım edinÇevremizi saran serapların farkında olmalı sanırım evvela, kavramların geçirdiği süreçleri ve aldığı formları tespit etmeli.
Cadılık, büyücülük, havasçılık ve benzeri tanımlamaların tümü belirli bir çerçeve etrafında kendini bazı küçük etiketler ile ayrıştıran pervaneler gibidir.
Gizemin, gizli olanın şehvet dolu çağrısına karşı koymak kendini bilmeyen insan için muazzam ölçüde zor bir durumdur.
Belki bir filmden, belki bir kitaptan, bir anlatıdan yahut tanımlayamadığın düşüncelerden dolayı merak doğar gizli olana, üzerinde uzunca tefekkür edilmemiş, uğruna acı çekilmemiş, eminliğine şüphe duymadan teslim olunmamış bir çıkış noktası elde etmeden hiç bir yolda güven içerisinde yürüyemez insan.
Aniden gözünü aydınlatan o ışık yerini karanlığa bıraktığında, seni çepeçevre kuşatmış olan şeyin ne olduğunu nasıl kestirebilirsin?
Bir şey olmak, popüler kültürün şekerli propagandalarında olduğu gibi, bir parmak şıklatması yahut hah oldum ben demek ile kendine gerçeklik kazandıracak kadar hafif meşrep bir olgu değildir.
İnisiyasyon, bir yıl bir gün sürmez.
sana hiç bir forum, hiç bir medya kanalı hakikati sunamaz.
sen, aradığın hakikate ulaşmak için işaretler bulacaksın ancak.
Bu yüzden önce otur, ne istediğini anlamaya çalış. Kendini tanı, istediğini neden istediğini ve elde etmen halinde doğacak sebep sonuç ilişkilerini hassasiyetle analiz et.
İşaretleri takip eden bir kardeşinden tavsiye olarak al bunları da.
Gerçeği ise, ilmin yaratıcısından t
Olunabiliyor. Hatta Wikka çok genç bir maji türü. Soydan taşınan derken, cadılıktan bahsettiğiniz zannedersem. Wikka sadece bir maji türü degil, bu bir inanç. Bir din.Soydan tasinan bi ozellik degil mi wiccalık? Sonradan olunabiliyor mu yani?
Din oluğunu tabikide biliyorumOlunabiliyor. Hatta Wikka çok genç bir maji türü. Soydan taşınan derken, cadılıktan bahsettiğiniz zannedersem. Wikka sadece bir maji türü degil, bu bir inanç. Bir din.
Buradan cevap beklerken zaman kaybediyorsunuz aslında. Bu zaman içinde birkaç kitap indirip ve okuyup kendinizi çoktan inisiye etmişsiniz. Ben wikkaci değilim ama birkaç kitap okudum. Genellikle o kitaplar gayet açıklayıcı oluyor.Din oluğunu tabikide biliyorum
Çok araştırdım kitapların PDF bulamadımBuradan cevap beklerken zaman kaybediyorsunuz aslında. Bu zaman içinde birkaç kitap indirip ve okuyup kendinizi çoktan inisiye etmişsiniz. Ben wikkaci değilim ama birkaç kitap okudum. Genellikle o kitaplar gayet açıklayıcı oluyor,
Din mi.. hımm. Bu konuda hic bisey bilmedigimi anladımOlunabiliyor. Hatta Wikka çok genç bir maji türü. Soydan taşınan derken, cadılıktan bahsettiğiniz zannedersem. Wikka sadece bir maji türü degil, bu bir inanç. Bir din.
Wikkan cadılar var , başka inançları olan cadılar var.Din mi.. hımm. Bu konuda hic bisey bilmedigimi anladımCadılıkla wikka aynı sey saniyodum.