"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama Yaparken Bunu Deneyin

RoyalArch

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Mabet'e konu açmadan önce o konuyu arama adresinden arattığımızda bir sürü şey çıkıyor.Bizim açmak istediğimiz konu varsa bile bulamıyoruz çünkü sayfalarca sonuç çıkıyor. Onun yerine daha basit olarak google a girin,aramak istediğiniz konuyu yazıp sonuna Gizlimabet yazın.

Örneğin Ay'ın yasaklanmış tarihi diye bir konumu açacağız

Google a giriyoruz

pqmbd.png

Arama kısmına 'Ay ın yasaklanmış tarihi Gizlimabet' yazıyoruz

pqmbs.png

Ve Aratıyoruz...

İşte çıkan sonuç:

pqmcd.png

Gördüğünüz gibi daha önce açıldığı için hemen çıkıyor konu. Sizde bu şekilde rahatlıkla konuyu arayabilirsiniz.(Benim gibi aynı hataya düşmeyin diye paylaşıyorum :D )

Expendables

Bence sitede arama yapıp sayfalarca sonucun içinde konuyu aramakla uğraşacaklarına buna uğraşırlar daha kolay =)

Bu yöntemi de deneyebilirsiniz. Google'yi açın. Arayacağınız kelimeyi yazın bir boşluk bırakın. Site:Gizlimabet.com diye aratın. Örneğin Ay'ın yasaklanmış tarihi adlı konuyu açacaksınız aynısı var mı diye kontol etmek istiyorsunuz. Ay'ın gizli tarihi site:Gizlimabet.com yazıp aratın. :) Sevgiler. :)
Ekli dosyayı görüntüle 4832

Konuları acarken kullandıgım taktıktır :)

Bu arada bu konuya mesaj yazma amacım yıllardır üye listesini abuk subuk yerlerde aramamdandır. Megerse kendı profılımden ulasılabılıyormus yenı gordum :D

Ekli dosyayı görüntüle 8285
Dursun arkadaslarımıza lazım olur.

Bence yararlı. Saatlerce site aramasından konular içinden konu aramaktansa googleden dediğin gibi aramak daha mantıklı.

Geri