Arama Yaparken Bunu Deneyin

RoyalArch

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Mabet'e konu açmadan önce o konuyu arama adresinden arattığımızda bir sürü şey çıkıyor.Bizim açmak istediğimiz konu varsa bile bulamıyoruz çünkü sayfalarca sonuç çıkıyor. Onun yerine daha basit olarak google a girin,aramak istediğiniz konuyu yazıp sonuna Gizlimabet yazın.

Örneğin Ay'ın yasaklanmış tarihi diye bir konumu açacağız

Google a giriyoruz

pqmbd.png

Arama kısmına 'Ay ın yasaklanmış tarihi Gizlimabet' yazıyoruz

pqmbs.png

Ve Aratıyoruz...

İşte çıkan sonuç:

pqmcd.png

Gördüğünüz gibi daha önce açıldığı için hemen çıkıyor konu. Sizde bu şekilde rahatlıkla konuyu arayabilirsiniz.(Benim gibi aynı hataya düşmeyin diye paylaşıyorum :D )

Expendables

Bence sitede arama yapıp sayfalarca sonucun içinde konuyu aramakla uğraşacaklarına buna uğraşırlar daha kolay =)

Bu yöntemi de deneyebilirsiniz. Google'yi açın. Arayacağınız kelimeyi yazın bir boşluk bırakın. Site:Gizlimabet.com diye aratın. Örneğin Ay'ın yasaklanmış tarihi adlı konuyu açacaksınız aynısı var mı diye kontol etmek istiyorsunuz. Ay'ın gizli tarihi site:Gizlimabet.com yazıp aratın. :) Sevgiler. :)
Ekli dosyayı görüntüle 4832

Konuları acarken kullandıgım taktıktır :)

Bu arada bu konuya mesaj yazma amacım yıllardır üye listesini abuk subuk yerlerde aramamdandır. Megerse kendı profılımden ulasılabılıyormus yenı gordum :D

Ekli dosyayı görüntüle 8285
Dursun arkadaslarımıza lazım olur.

Bence yararlı. Saatlerce site aramasından konular içinden konu aramaktansa googleden dediğin gibi aramak daha mantıklı.

Geri