Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Merhabalar, çalıştığım iş yerinde şimdiye kadar çokça haksızlığa uğradım. Torpil, mobing gibi bir çok durum yaşadım. Şimdi lojman ilanı yapıldı. Gerçekten hakkaniyetli bir değerlendirme yapılsa (daha önceden yararlanmadım, evim yok, kıdemim iyi, maaşım diğer personele göre düşük) bana ya da benim durumumda olan başka birisine çıkabilecekken torpillle bir şekilde başkasına çıkarıyorlar genelde. Lojmana gerçekten ihtiyacım var. Sizce hangi glifler uygun olabilir?
Laa,maşet,bet,mis,dihal
Laa: Hız,ivme
Maşet: Gereksiz müdahalelerin önünü kes.
Bet: Rakipleri zayıflat,kendinizi güçlendirin.
Mis: Hedefinize,amacınıza, isteklerinize ulaştırır.
Dihal: Nazikçe işlemi yapması ve sizi mutlu etmesi
Bu sırada bu görevleri yükleyin.

Laa,maşet,bet,mis,dihal
Öncesinde koruma yapmam gerekiyor mu peki?

Laa,maşet,bet,mis,dihal
Torpille puanlar yükseltiyor karar vericilerin isimlerini bilmiyoruz buna rağmen işe yararmı?

@nurumm
Bir sey daha var.
Becayiş durumunda (karşılıklı yer değişikliği) doğru kararı vermek için yani hem mutlu olabileceğin bir ortam hem de istediğin yerden yerine geçecek birinin olduğundan emin olmak için araknelerle yada başka tür bir büyü mü etkili olur yoksa sarkaç yada tarotla bakım yapmak mı dersin.

Torpille puanlar yükseltiyor karar vericilerin isimlerini bilmiyoruz buna rağmen işe yararmı?
Büyük ihtimal yarar buna benzer deneyimlerim oldu ve arakne cevap verdi.Formülün içinde anlamlarıyla açıklamaya çalıştım.O görevleri yüklerseniz isteğiniz %90 karşılık bulur. Bulmaz ise kendinize bi arınma yapmanızı öneririm.

@nurumm
Bir sey daha var.
Becayiş durumunda (karşılıklı yer değişikliği) doğru kararı vermek için yani hem mutlu olabileceğin bir ortam hem de istediğin yerden yerine geçecek birinin olduğundan emin olmak için araknelerle yada başka tür bir büyü mü etkili olur yoksa sarkaç yada tarotla bakım yapmak mı dersin.
Tabi ki etkili olur @Rhea daha yumuşak çalışsın dersen runeleri öneririm.

Öncesinde koruma yapmam gerekiyor mu peki?
Yani şart koşuyorsunuz ya bana ve sevdiklerime zarar vermesin diye aslında o bi koruma zaten. İlk deda birşey yapacağım be etkilenirim diye korkularınız varsa koruma yapabilirsiniz. Ben sürekli koruma yenilediğim için işlemlerde tekrar tekrar yapmıyorum en azından sembolik majilerde..

Geri