"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Korunma için io yapıyorum sadece o yeterli gelir.Karmaya gelince haksız yere yapmaktan yana değilim keyfim öyle istedi değil olay.Zaten gerçekten işin ehli olanlar gerekli ihtiyaçlar dahilinde yapıyor. Ama hak edene de hak ettiğini vereceksin yoksa senden gidiyor 👌
Artık o kısmıda tercih meselesi, io ise bence o kadar işe yaramıyor yada ben hissetmiyor olabilirmiyim

Artık o kısmıda tercih meselesi, io ise bence o kadar işe yaramıyor yada ben hissetmiyor olabilirmiyim
Yetersiz geliyor olabilir.Yaptığınız işlemleri bilemiyorum malum kısa süreli çalışır. İlave koruma yöntemleri de yapın ben tek yapmıyorum.Göktürk alfabesi ve iskandinav runları ya da diğer runeler hangisini severseniz.Dua da koruma ama bu tip işlemlerde benim mantığıma doğru gelmediği için tercih etmiorum.

Yetersiz geliyor olabilir.Yaptığınız işlemleri bilemiyorum malum kısa süreli çalışır. İlave koruma yöntemleri de yapın ben tek yapmıyorum.Göktürk alfabesi ve iskandinav runları ya da diğer runeler hangisini severseniz.Dua da koruma ama bu tip işlemlerde benim mantığıma doğru gelmediği için tercih etmiorum.
Peki böyle sağlam arkamıza yaslanabiliceğimiz neler var yaptıktan sonra ründen de ileri

Peki böyle sağlam arkamıza yaslanabiliceğimiz neler var yaptıktan sonra ründen de ileri
@Rhea katılılıyorum kırılmayacak korunma yok. @lunar_essence yani daha sağlam istiyorsanız 4-5 korunma yapın artı döllenmiş yumurtayı ritüel öncesi kullanın negatiflik size geçmez iyi bi koruma yöntemidir.Ben bu tip runelerle olan işlemlerde kullanmıyorum.Gerek duymuyorum.Varlık görevlendirilen ritüellerde çok sağlam oluyor gardınızı almış oluyorsunuz.Tabi yumurtayı bildiginiz yerden tedarik etmenizi önenirirm köy yumurtası diye satılan yumurtaların ne kadarı gerçek muamma ?

@Rhea katılılıyorum kırılmayacak korunma yok. @lunar_essence yani daha sağlam istiyorsanız 4-5 korunma yapın artı döllenmiş yumurtayı ritüel öncesi kullanın negatiflik size geçmez iyi bi koruma yöntemidir.Ben bu tip runelerle olan işlemlerde kullanmıyorum.Gerek duymuyorum.Varlık görevlendirilen ritüellerde çok sağlam oluyor gardınızı almış oluyorsunuz.Tabi yumurtayı bildiginiz yerden tedarik etmenizi önenirirm köy yumurtası diye satılan yumurtaların ne kadarı gerçek muamma ?
Ben genelde rünlerle ve imajine ile yapıyorum onun dışında döllenmiş yumurtayla da yapılabilirdi sizin dediğiniz gibi bir de üstüne amuletle yapılabilir sizce güzel gidebilirmi, Bir de üstüne arındırma yöntemlerinden ne var böyle güzel gerçekten içimizi boşaltacak

Tulpa uygun olurmu

Harcamayız merak etmeyin yardım edene yardımımız her zaman vardır, hatta rün konusunda kendimi birazdaha geliştirince konu açıcam bindruneler,le ilgili, bazende hazır verebiliriz 😅
Geliştirin de öyle bakarız duruma göre.. doğmamış çocuğa don biçilmez.
Merakla bekliyor olacağım bilgilendirici konularınizi 🤩

Geri