"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Ekli dosyayı görüntüle 1969
11. Tarlef - özel bir glif, bir kişinin hayatındaki geçiş dönemi sembolize eder. Her kişinin gelecekle ilgili karar verebileceği an gelir. Sübjektif zamanı durdurarak diğer algı seviyelerine ulaşmaya yardımcı olur. Bu tarafsız bir glif, ne beyaz ne siyah.

Ekli dosyayı görüntüle 1970

12. Dihal - insan yaşamında yenilenme ve arınma. Hayatında, onu daha mutlu ve daha iyi hale getirmeye yardımcı olacak değişiklikler. Yeniden başlatma, depresyonu yok eder, cesaret kırılmasını onarır, arınma, nazikçe işlemi gerçekleştirir.

Ekli dosyayı görüntüle 1971

13. Bet - elementlerin anahtarı. Vücuttaki elementlerin dengesine yol açar. Doğru niyetle, bazı elementleri güçlendirecek ve diğer elementleri zayıflatacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 1972

14. Arett - bileşenleri tek bir bütün halinde birleştirir. Potansiyel biriktirilebilir veya zenginleştirilebilir

Ekli dosyayı görüntüle 1973

15. Bel - negatif değere sahip olan en güçlü glif. Felç, korku, karanlık, enerji kaybını sembolize eder. Glif kabuslar, fobiler, korkular getirir. Başka bir kişi veya sebepten hoşlanmama yaratmaya yardımcı olur.

Ekli dosyayı görüntüle 1974

16. Hato - beceri, incelik. Yeteneklerin geliştirilmesine, kusursuzluğa uğlaştırır, herhangi bir faaliyette gelişmeye yardımcı olacaktır.

Arachne gliflerinden, Elder Futhark'ın rünleri ile aynı şekilde runokriptler yapılabilir. Gliflerin anlamsal kombinasyonuna bağlı kalmak önemlidir. Prensip olarak, tüm glifler birbiriyle birleştirilebilir, ancak belirlediğiniz hedefe göre seçilmeleri gerekir.

Bir runescript oluşturmak için, anahtar cümlede kelime sırasına dikkat etmeniz gerekir. Örneğin: hayatı korumak için, bir tılsım yaratmak için anahtar ifadeye dikkat edin - yaşamın veya sağlığın korunması. Uygun glifleri seçerek Mis - İyuu elde ederiz. Aksine Iyuu - Mis yazarsanız, o zaman anahtar bir cümleye sahip olacaktır - koruma için yaşam veya bir kalkan için yaşam enerjisi. Ayrıca Mis - İyuu - Mies biçiminde de "yaşamın korunması ve bu yaşamın enerjisi için bir kalkan haline gelir" anlamına gelen bir yazı da olabilir.

Gliflerden oluşan bir formül uygularken, şunları söylemek gerekir: “Gliflerin gücüyle (isimleri listeleyin), (glif değerlerine göre nelerin olacağını belirtin) verilir.
Daha önceden çizdiğimiz kombinleri aynı görevle kullanımını istiyorsak yeniden üflememiz yetermi

Başka bir deyişle nekroglifler. Athena onu örümceğe dönüştürdükten sonra ölülerin dünyasından Arachne tarafından getirildiler. Bu glifler hakkında çok az bilgi var ama hepsi hızlı sihirle ilgili. Arachne glifleri, görünüşe göre nekrodunya ile olan bağlantıları nedeniyle son derece güçlüdür. Aktifleştirme den hemen sonra çalışırlar, hızlanma için zamana ihtiyaç duymazlar. Dahası, ayrıntılı ve kapsamlı talimatlara bile ihtiyaç duymazlar. Her glifin zaten gerçekleştirdiği kendi görevi vardır. Bu nedenle talimat, belirlenmiş bir hedefle ve çok net olmalıdır. ... Çok net ve katı bir şekilde çalışıyorlar, bu yüzden çok dikkatli olmalısınız ve gliflerin bize nereden geldiğini unutmamalısınız. Gliflere hediye veya kurban gerekmez. Hem birer birer hem de birkaçı birlikte çalışabilirler. Aynı zamanda, runiklerle de çelişmezler, bu da gliflerle kombinasyon halinde runik formülleri oluşturmayı mümkün kılar. Arachne gliflerini uygulama kuralları runelerinki ile aynıdır. Ancak, küçük bir uyarı var - glifler görevi kısa sürede tamamlayarak, anında çalışır. Rünler en iyi seçeneği ararken, glifler hedefe giden en kısa yolu arıyorlar. Bu nedenle sürprizlere karşı daha dikkatli ve hazır olmanız gerekiyor. Yine de, glifler insanların hayatlarını değiştirebilir ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilir. Arachne'nin glifleri ve diğer runelerle çalışırken, onlara ve güçlerine inanmak gerekir. Ayrıca, glifleri çizerken tüm noktaların ve çizgilerin doğru çizmeniz gerekir. Toplamda, şu anda 16 Arachne glifi var.
Kıdemli futharkın runeleri ile aynı şekilde uygulanırlar. Genellikle operatörün kişisel gücüyle(enerji) çalışırlar. Bu nedenle, başka bir kişi için bir glif uygularken, işin yapıldığı kişinin kişisel gücü ile çalışacağını şart koşmaya unutmayın. Bir glif uygularken, adını telaffuz etmek ve büyüyü etkinleştirmek için şunu söylemek gerekir: "Gliflerin gücüyle, glifi (adı), (glifin yapacağını belirtin) bahşedilsin."

Örneğin: "Gliflerin gücüyle, glif Arett, iki kişinin Ahmet ve Ayse'nın yeniden birleşmesini sağla."

Belirli bir hedef belirleyin. Birden çok varsa hepsini listeleyin. Gliflerin zarar vermeden çalışmasını şart koşun.
Merhaba bu çalışmayı bende yapmak istiyorum,siz danışmanlık veriyorsanız ulasmak isterim,yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevnirim

Yakmak direk saldığı için pek önermemde kullanmamda, evet etkili ama tehlikeli olabilirde
Ben en çok ateşle etkileştirmeyi seviyorum ateşle etkinleştirilen ritüeller daha verimli oluyor benim için böyle en azından..

Merhaba bu çalışmayı bende yapmak istiyorum,siz danışmanlık veriyorsanız ulasmak isterim,yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevnirim
Konuyu yazan arkadas burada aktif değil. Siz baştan okuyun konuyu anlayamadıgınızı diğer anlayan,deneyen arkadaslarda bende yardımcı olmaya çalışırız.

Arınmada ateş etkili.
Arınmayı en çok toprak ya da tuzla aktifleşirmek hoşuma gidiyor.Bana o şekil mantıklı geliyor.Ateşten daha güzel cevap veriyor toprak daha dengeli daha ılımlı..

Arınmayı en çok toprak ya da tuzla aktifleşirmek hoşuma gidiyor.Bana o şekil mantıklı geliyor.Ateşten daha güzel cevap veriyor toprak daha dengeli daha ılımlı..
Patlama ihtimali az olsunda sonra toplama ihtimalimiz zor olur, çünkü ateşle 1 kez sağlam aktifleşir ve kaybolur ama diğerlerinde ginede parçaları azda olsa kalabilir

Bu

Buna bi anlaşılabilir bi örnek vereyim kendi durumu mu dile getirmek istemiyorum burda çünkü.Diyelim ki karşınızdaki insanın hayatında birisi var ama emin değilsiniz aralarındaki ilişkiyi yok etmek için yapacaksınız onun gibi..
Merhaba Nurum iki kişi arasındaki ilişkiyi yok etmek için laa ve reko uygularken kişilerin fotoğrafları birlikte değil ama yine de ayrı ayrı çizebiliyor muyuz

Peki baya işe yaradımı
Evet hem de çok fena . İki sevgilinin ayrılması için yapmıştım adamla kadının ilişkisi varken en yakın kız arkadaşıyla da ilişki yaşadılar ayrıldılar. Ben işleme şubatın sonunda başlamıştım mayıs ayında ayrıldılar hatta iki kadının kavgalı olduğu haberi de o zaman geldi kadınla adamın ayrılık haberini de ekimde aldım yani mayısta olmuş bu olaylar.

Merhaba Nurum iki kişi arasındaki ilişkiyi yok etmek için laa ve reko uygularken kişilerin fotoğrafları birlikte değil ama yine de ayrı ayrı çizebiliyor muyuz
Merhabalar, ikisinin resmini yan yana birleştirip çıktı alabilirsiniz, sadece birinin resmi varsa diğerini de görsel olarak kadınsa kadın erkekse erkek anımsatacak bi çizim yapıp üzerine isimlerini yazıp,çizimi ikisinin de resmi yoksa da yapabilirsiniz, sonra sembolleri kafası üzerine çizmek daha iyi sonuç getirdiği kanaatindeyim şart koşma yı yapıp aktifleştirin işlem tamamdır.

Peki bu karmaya sebep olurmu birde korunma için maşet ve io iyi olurmu hiç denedinizmi
Karma için büyü yapmaya gerek yok. Pek çok şey kötü karmaya sebep olur. Söz verip tutmamak, masum insanları maddi manevi çıkarlar için kandırıp kullanmak, zaruri durumlar dışında yalan söylemek, insanları manipüle etmek, iftira atmak, kimseye zararı olmayan kendi halinde insanların arasına nifak sokup ara bozmak. Yani etik olmayan davranışlar kötü karmaya neden olur.

Karma için büyü yapmaya gerek yok. Pek çok şey kötü karmaya sebep olur. Söz verip tutmamak, masum insanları maddi manevi çıkarlar için kandırıp kullanmak, zaruri durumlar dışında yalan söylemek, insanları manipüle etmek, iftira atmak, kimseye zararı olmayan kendi halinde insanların arasına nifak sokup ara bozmak. Yani etik olmayan davranışlar kötü karmaya neden olur.
Anladım hocam yani ben bu konuda bu kısım karmaya sebep olurmu demiştim yoksa onun dışında da olduğunu biliyorum, peki sizce koruma için nasıl gider kha io maşet ben pek hissedemiyorumda korumam olmasına rağmen

Peki bu karmaya sebep olurmu birde korunma için maşet ve io iyi olurmu hiç denedinizmi
Korunma için io yapıyorum sadece o yeterli gelir.Karmaya gelince haksız yere yapmaktan yana değilim keyfim öyle istedi değil olay.Zaten gerçekten işin ehli olanlar gerekli ihtiyaçlar dahilinde yapıyor. Ama hak edene de hak ettiğini vereceksin yoksa senden gidiyor 👌

Geri