Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

İletişimi kestiğimiz birinin beni tekrar araması için hangilerini kullanmalıyım? Birbirimize karşı hislerimiz vardı kavga ederek iletişimi sonlandırdık

Barışmak için gliflerle uygulama yaptım dün ayrıca iletişim için ritüel yapsam bugün aynı anda olur mu sizce, yoksa bir süre beklemeli miyim🙏🏻
Aynı anda olur. Tavsiyem Dimmrunirlere yapın daha çabuklandırmak istiyorsanız destek için.Arakneler çok hızlı olup bitiyor gibi görünüyor ama etkisi ve negatifliği sizin üzerinizden uzan bi süre geçmiyor.Kendi insan ilişkilerimde tercihim olmaz.Desteklemek için dimrunir,ya da diğer runeleri daha çok seviyorum.

Aynı anda olur. Tavsiyem Dimmrunirlere yapın daha çabuklandırmak istiyorsanız destek için.Arakneler çok hızlı olup bitiyor gibi görünüyor ama etkisi ve negatifliği sizin üzerinizden uzan bi süre geçmiyor.Kendi insan ilişkilerimde tercihim olmaz.Desteklemek için dimrunir,ya da diğer runeleri daha çok seviyorum.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Peki bu çalışmalardan önce korunma vs tarzı uygulamalar yapmalı mıyım?

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Peki bu çalışmalardan önce korunma vs tarzı uygulamalar yapmalı mıyım?
Küçük uygulamalar olduğu için koruma yapmıyorum.Zaten şart koşuyorsunuz aktif ederken ''bana ve sevdiklerime zarar vermeyin diye '' bu kısmı atlamayın tabi.Enerji çalışmasını daha çok ister bu tip işlemlerde. Enerjinizi arttıracak çalışmalar yapmanızda fayda var.

Arakneleri barışma için yaparsak negatif etki yapa bilir mi? Diyelim ki barıştık, daha sonrasında zarar vere bilir mi?

Arakneleri barışma için yaparsak negatif etki yapa bilir mi? Diyelim ki barıştık, daha sonrasında zarar vere bilir mi?
Barışma için uygulamadım ben arakneyi bilemiyorum.Zararı olmasa bile kısa işlemler oldugundan dolayı devamlılık getirmeyecektir.Ama yok ben başka ritüel yapacam bana dna sı lazım vs diye başka işleme bağlayacaksanız arkasını amaç o ise sizin tercihiniz.

Geri