Kabala mı sizceMerhaba,
Antik "İbrani" tılsımıdır bu. Anneannenizin ya da babaannenizin, büyük dedelerinizin cadılık-büyücülük geçmişi olması çok yüksek ihtimal. İbranilerin antik ve karanlık dönemlerde muhafızlar için yaptıkları "lirun tılsımı" bu. Koruma amaçlı, hiçbir kötülüğü bulunmaz.
Bilginize, saygılarımla.
Açıkçası üstünde bir şey yazıyormuş gibi gözükmüyor. Eline keçeli kalem verilen 4 yaşındaki bir çocuğun rastgele çizdiği yıldız ve kum saati şekillerine benziyor. Arka plandaki siyah yazılarında ıslatılması sebebiyle yayıldığını düşünüyorum.
Üstünde bir şey yazmıyorki “lirun tılsımı” olsun?Merhaba,
Antik "İbrani" tılsımıdır bu. Anneannenizin ya da babaannenizin, büyük dedelerinizin cadılık-büyücülük geçmişi olması çok yüksek ihtimal. İbranilerin antik ve karanlık dönemlerde muhafızlar için yaptıkları "lirun tılsımı" bu. Koruma amaçlı, hiçbir kötülüğü bulunmaz.
Bilginize, saygılarımla.
evet umarım kötü birşey değildirYaklaştırınca ibrani harflerine benzeyen yazı stili var sanki
Davut yıldızı ve sonsuzluk işareti var tam net çekemedimAçıkçası üstünde bir şey yazıyormuş gibi gözükmüyor. Eline keçeli kalem verilen 4 yaşındaki bir çocuğun rastgele çizdiği yıldız ve kum saati şekillerine benziyor. Arka plandaki siyah yazılarında ıslatılması sebebiyle yayıldığını düşünüyorum.
BilemedimDavut yıldızı ve sonsuzluk işareti var tam net çekemedim
bende anlamadım. Napıyorsun nasılsınBilemedim![]()
Merhaba,Üstünde bir şey yazmıyorki “lirun tılsımı” olsun?
Kastettiğiniz şey arka plandaki silik siyah yazılar ise ibrani alfabeden çok rus alfabesine benziyor. Konu sahibinin nerde yaşadığını gördüğümüz zaman rus alfabesiyle karşılaşmamız çok olası bir durum ve kağıda su değdiği için yazılar yayılmış. Açıkçası ben bir şey göremedim. Silik siyah yazılar ve 4 yaşındaki bir çocuğun keçeli kalemle çizdiği yıldız ve kum saati dışında pek bir şey gözükmüyor.Merhaba,
Üstünde bir şey yazmadığı kanaatine nasıl vardın? Tekrar incelemeni rica ederim. Fotoğraf açık ve net.
Saygılarımla.
Başka fotoğrafı var mı kağıdın?bende anlamadım. Napıyorsun nasılsın
Malesef yok. Bende iyiyim teşekkür ederimBaşka fotoğrafı var mı kağıdın?
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
Merhaba,Kastettiğiniz şey arka plandaki silik siyah yazılar ise ibrani alfabeden çok rus alfabesine benziyor. Konu sahibinin nerde yaşadığını gördüğümüz zaman rus alfabesiyle karşılaşmamız çok olası bir durum ve kağıda su değdiği için yazılar yayılmış. Açıkçası ben bir şey göremedim. Silik siyah yazılar ve 4 yaşındaki bir çocuğun keçeli kalemle çizdiği yıldız ve kum saati dışında pek bir şey gözükmüyor.
Bir de kaputu dışardan açamazlar. Arabayı kullanan birisi açmış olmalıevet umarım kötü birşey değildir
evet zaten beni şüphelendiren şey o oldu. Benim dışımda arabayı kullanan yok oraya nasıl girdi bilmiyorumBir de kaputu dışardan açamazlar. Arabayı kullanan birisi açmış olmalı