"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arabamın kilitli kaputundan çıktı var mı anlayan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Antik "İbrani" tılsımıdır bu. Anneannenizin ya da babaannenizin, büyük dedelerinizin cadılık-büyücülük geçmişi olması çok yüksek ihtimal. İbranilerin antik ve karanlık dönemlerde muhafızlar için yaptıkları "lirun tılsımı" bu. Koruma amaçlı, hiçbir kötülüğü bulunmaz.

Bilginize, saygılarımla.

Merhaba,

Antik "İbrani" tılsımıdır bu. Anneannenizin ya da babaannenizin, büyük dedelerinizin cadılık-büyücülük geçmişi olması çok yüksek ihtimal. İbranilerin antik ve karanlık dönemlerde muhafızlar için yaptıkları "lirun tılsımı" bu. Koruma amaçlı, hiçbir kötülüğü bulunmaz.

Bilginize, saygılarımla.
Kabala mı sizce

Merhaba,

Bilginize, saygılarımla.
Üstünde bir şey yazmıyorki “lirun tılsımı” olsun?

Tam net çekemedim sonsuzluk işareti ve davut yıldızı var . Arabamın kaputuna sıkıştırılmış

Açıkçası üstünde bir şey yazıyormuş gibi gözükmüyor. Eline keçeli kalem verilen 4 yaşındaki bir çocuğun rastgele çizdiği yıldız ve kum saati şekillerine benziyor. Arka plandaki siyah yazılarında ıslatılması sebebiyle yayıldığını düşünüyorum.
Davut yıldızı ve sonsuzluk işareti var tam net çekemedim

Merhaba,

Üstünde bir şey yazmadığı kanaatine nasıl vardın? Tekrar incelemeni rica ederim. Fotoğraf açık ve net.

Saygılarımla.
Kastettiğiniz şey arka plandaki silik siyah yazılar ise ibrani alfabeden çok rus alfabesine benziyor. Konu sahibinin nerde yaşadığını gördüğümüz zaman rus alfabesiyle karşılaşmamız çok olası bir durum ve kağıda su değdiği için yazılar yayılmış. Açıkçası ben bir şey göremedim. Silik siyah yazılar ve 4 yaşındaki bir çocuğun keçeli kalemle çizdiği yıldız ve kum saati dışında pek bir şey gözükmüyor.

Kastettiğiniz şey arka plandaki silik siyah yazılar ise ibrani alfabeden çok rus alfabesine benziyor. Konu sahibinin nerde yaşadığını gördüğümüz zaman rus alfabesiyle karşılaşmamız çok olası bir durum ve kağıda su değdiği için yazılar yayılmış. Açıkçası ben bir şey göremedim. Silik siyah yazılar ve 4 yaşındaki bir çocuğun keçeli kalemle çizdiği yıldız ve kum saati dışında pek bir şey gözükmüyor.
Merhaba,

Antik İbranice kendi içerisinde "Yitum ve Gigum" olmak üzere ikiye ayrılır. Bu kağıtta yazan antik dil Yitum koluna aittir. Davud'un yıldızı açık ve net görünmektedir. Yorumum yukarıdaki gibidir. Katılırsınız, katılmazsınız saygı duyarım.

Saygılarımla.

Geri