"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Annem uyandığında sağ eli ve ayağına kına yakılmıştı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naebabes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

naebabes

Kayıtlı Üye
Annem kendisini rüyasında düğünde görmüş uyandığında ellinde ve ayağında kına vardı bunun nedeni ne olabilir?

Az once okudugum bir makale geldi aklima.
Insan 3 gun boyunca 3 ogun rendelenmis havuc salatasi yerse elleri ve ayaklarinin alti tutunculasir. Havuca rengini veren betokareten ellerin de rengini bir sureligine degistirir. Simdi bu icten etki eder. E Havucu kesme, soyma, rendeleme isleminde de zaten insanin eline kina yakilmis gibi sabunla cikmayan bir turuncu renk birakir.

Simdi ruyanin tesiri ile bilinc, ellere vucudun herhangi bir yerinden/depo edilmis renk pigmenti transfer etmis olabilir. Ruya ve hipnoz buna zaten herturlu altyapiyi hazirlar. Sebepsizce bile olsa eli yanan insanlar bunu bilinclerinin bir komutu olarak hissederler. Organizma da bu hissi gercekle ayiramaz ve elleri sogutmak icin oraya daha cok kan akisi pompalar ve eller yanmis gibi kizarir. Misal !

Bunu rüya olarak yorumlayıp anlamına bakmak bizim için iyi olur.Bir kaç kişinin başına gelmesini ve anlamını varlıklarla içli dışlı olan bir kişi dışında açıklayacak adam bence yok.Bir de bu konunun muhabbeti o kişiyle yapılmış olmalı.

Benim ve aileminde basina geldi bu olay üc gün boyunca ciksa bile gece yatinca tekrar oldu.Annem meleklerin yaktığını ve ya rüyasında evliyalarin ermis , iyi kisilerin alemine girdiğinde iz bırakırlarmis öyle dediģini biliyorum.

Dini birsey. Bazen iyi bazen kotu. Bende surekli oluyordum. Ellerim degil bazen vucudum. Bir kere uc harflilerden konu gecince otururken uyumuyorken oldu. Bazi hocalara dua okuttum gecti.

Bir yerde okumustum.dogrumudur bilmem.ev reisinin kazancina haram bulastirdigi isaret edilir deniyordu
Az once okudugum bir makale geldi aklima.
Insan 3 gun boyunca 3 ogun rendelenmis havuc salatasi yerse elleri ve ayaklarinin alti tutunculasir. Havuca rengini veren betokareten ellerin de rengini bir sureligine degistirir. Simdi bu icten etki eder. E Havucu kesme, soyma, rendeleme isleminde de zaten insanin eline kina yakilmis gibi sabunla cikmayan bir turuncu renk birakir.

Simdi ruyanin tesiri ile bilinc, ellere vucudun herhangi bir yerinden/depo edilmis renk pigmenti transfer etmis olabilir. Ruya ve hipnoz buna zaten herturlu altyapiyi hazirlar. Sebepsizce bile olsa eli yanan insanlar bunu bilinclerinin bir komutu olarak hissederler. Organizma da bu hissi gercekle ayiramaz ve elleri sogutmak icin oraya daha cok kan akisi pompalar ve eller yanmis gibi kizarir. Misal !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri