"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Annem için şifa arıyorum

ecrinekinn

Kayıtlı Üye
Merhabalar, yaklaşık bir kaç ay önce anneme inen bir inmeden dolayı eskiye göre hareketlerinde bir kısıtlanma oldu, işten ayrılmak zorunda kaldı ve sosyal hayatı tamamen yok oldu. Onu tek başına dışarı gönderemiyorum bu yüzden. Lütfen aranızda şifacılar veya bazı yetenekleri olan insanlar olduğunu biliyorum anneme enerjisel olarak yardım edebilir misiniz? Buna çok ihtiyacım var.. teşekkür ederim

Bu sitedekilerin yani bizim kendimize hayrımız var mı acaba?
İltifatınız için teşkkür ediyoruz yine de ?

Allah acilen şifalar versin...

Merhabalar, yaklaşık bir kaç ay önce anneme inen bir inmeden dolayı eskiye göre hareketlerinde bir kısıtlanma oldu, işten ayrılmak zorunda kaldı ve sosyal hayatı tamamen yok oldu. Onu tek başına dışarı gönderemiyorum bu yüzden. Lütfen aranızda şifacılar veya bazı yetenekleri olan insanlar olduğunu biliyorum anneme enerjisel olarak yardım edebilir misiniz? Buna çok ihtiyacım var.. teşekkür ederim
sitede vardı şifa uygulaması konusu origanum yapıyor birisi diyor her hafta oluyor diye ben nerden devam ettiğini bilmiyorum ama ona sorun

Sitede şifacılık yapabilecek üyelerin oluşturduğu bir grup güzel olurdu diye düşünüyorum belki sevgili yöneticilerimiz birşeyler yapabilir bu konuda, hem birlik ve beraberlik artar sitede hemde insanlara faydalı olunabilir sadece kişisel fikrim çok çok geçmiş olsun.

Sitede şifacılık yapabilecek üyelerin oluşturduğu bir grup güzel olurdu diye düşünüyorum belki sevgili yöneticilerimiz birşeyler yapabilir bu konuda, hem birlik ve beraberlik artar sitede hemde insanlara faydalı olunabilir sadece kişisel fikrim çok çok geçmiş olsun.
Bu zaten vardı da zamanla azaldı yöneticilerin kişileri görmesi gerekiyor ondan sonra yetki verebilirler

Bir yerde okuduğuma göre inme inen bir hanım inmeden Goji beri (Kurt üzümü) meyvesini yiyerek kurtulmuş ve şu anda da iç anadoluda bir yerde üretimini yapmaktaymış,bir araştırın derim ..

Geri