Merhaba sayın forum üyeleri, öncelikle mesajıımda değineceğim olayların hayatın olağan akışı içinde herkes tarafından sürekli karşılaşılan normal olumsuzluklar olup olmadığı konusunda tereddüt içinde kaldığım için bu satırları yazma gereği duydum ki; bu konuda tecrubeli üyeler tarafından sunulacak öneriler benim için gerçekten değerli olacaktır, eleştirilere her zaman açık biriyimdir ki sorun benden kaynaklıda olabilir bunu anlatmım çerçevesinde hisseden ya da bu yönde bir çıkartımı olan üyemiz olursa çekinmeden söyleyebilir. Sorunlarım son 4 senedir sürekli artarak yükseliş grafiği çiziyor, 3 yııl önce tam anlamıyla iflas ettim ama daha önce misliyle olumsuzluklar yaşamış biri (konu ile direkt alakalı olmadığından değinme gereği görmedim) olarak umudumu hiç yitirmedim ve açıkçası yitirmeyide hiç düşünmüyorum bir şekilde ayakta durabilen bir yapıya sahibim, kimseylede pek dertleşmem bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum, yani ben tekim, bunları sorunumu teşhis amaçlı cevap yazacak sayın forum üyelerine yol göstermesi amacıyla belirttim ki samimiyetime inanabilirsiniz. Başa dönecek olursak gittiğim her yerde sürekli tüm gözleri üzerine çeken biriyim bunun sebebini bir türlü çözemiyorum nerede olursam olayım insanlar yüzüme bakıp sabitçe dalıyorlar bu 1 değil 2 değil hergün onlarca kez oluyor ve bu beni olağanüstü rahatsız ediyor, yapı itibariyle biraz soğuk ve tanımadığım kişilere ilgisiz biriyimdir ama bu dikkatleri o kadar üzerine çekmek için yeterli bir data mıdır açıkçası bilmiyorum, belirtmem gereken bir şey daha var ki şimdiye kadar birbirinden habersiz çok arkadaşım yüzüme bakıp ağız birliği etmişçesine yüzüme sanki nur indiğini tarafıma ayrı ayrı zamanlarda söylemeleride beni şaşkına çeviriyor aynaya bakıyorum ben aynada normal bir yüz görüyorum. Diğer safhada ise gittiğim tüm davet, düğün, kahve, sokak nere olursa olsun oradaki herhangi bir veya birden fazla sorunlu insanı direkt üzerime çekmem öyleki hiç ama hiç sebep yokken bir dümanlık ilan ediyorlar sanki boy ölçüşme gibi, yani inanın bu en önemli kısım hangi birini örnek vereyim bilemedim, diğer taraftan bahsettiğim tüm olumsuzlukların yanında herhangi bir yerde yüzlerce kişinin arasında da olsam sanki benden başkası yokmuş gibi direkt insanların yanıma gelip ya da araçla yanımda durup adres sormaları, buda benim bazı negatif insanları üzerime çekip, pozitif ya da yardıma muhtaç insanların bana yönelmesiyle bir tezat oluşuyor ki yakın gördüğüm arkadaşlarımada sürekli bana bakıp bir acayiplik görüp görmediklerine sormama sebep oluyor, şimdiye kadar bir anormal durum olduğunu beyan eden arkadaşım olmadı. Şimdi sizce bende bir anormallik mi var ki hemen problemimle yüzleşeyim yoksa benimle alakalı değil de insanların bir kısmı tuhaf. Özet olarak kıskanç biri değilimdir ama nedense imrenilen ve kıskanılan biriyim ki bu benim gözlemlemem değil yüzüme bir çok kere söylenen bir şeydir mutlaka belirtme gereği duydum. Cevap yazacak ya da yazdığım satırları okuma zahmetine katlanan tüm üyelere teşekür ederim. Şimdi bu mu sorun en büyük sorunun bu olsun diyecek üyelerimizde olabilir ama inanın ilgi çekmek gibi bir amaç taşımamama rağmen bu kadar dikkat çekmek beni olağanüstü sıkmaya başladı ve şunuda söylemem gerek belli bir zaman diliminden sonra yukarda bahsettiğim her gittiğim yerde sataşan üzerime gelen kişilerin bir çoğu bir süre sonra hiç bir şekilde iletişime geçmememize rağmen bu hal ve tavırlarından vazgeçiyorlar bana en tuhaf gelen şeyde bu oluyor, çözüm bulamazsam başka bir ülkede yeni bir hayat kurma planları yapmaya başladım ama orada da aynı şeyler olursa diye tereddüt içindeyim, en azından forum üyelerimizle dertleşmiş oldum herkese hayatta iyişanslar.