Elektronik eşyaların bozulmasının bir çözümü maalesef yok. Elektronik eşyalar radyasyon yaydığı için sizdeki yogun enerjiler ile çakışıyor ve böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Yapacak birşey yok maalesef.
Biz bahçeli bir evde oturuyoruz ablam bana küçükken aşı yapmasını, annem de çiçek dikmesini falan öğretmişti. Şimdi yaptığım her aşı tutuyor ve çiçeklerim çok güzel tutuyor. Hatta bazı komşular gelip bana çiçek diktiriyor. Yani Sayın Origanum elinden çiçeklerin tutmadığını söylemiş, bu durumda benim elimden çiçek tutması benim enerjimin düşük olduğunu mu gösteriyor?? Bu durumla alakası var mıdır teşekkürler...Evet o elektronik aletlerin bozulmasından ben de muzdaribim. İlla bozarım, oysa normal kullanırım herkesinki gibi hiçbir kullanıcı hatası yapmam ama benimki bozulur işte. Onların frekansı benim yaydığım frekanstan etkileniyor ve dayanamıyorlar her halde. Neyseki etrafımda tamir edecek nitelikte kişi çok da fazla masraf olmadan kurtarıyorum. Bir de diktiğim çiçek tutmaz, sanırım enerjim onlara ağır geliyor.
Biz bahçeli bir evde oturuyoruz ablam bana küçükken aşı yapmasını, annem de çiçek dikmesini falan öğretmişti. Şimdi yaptığım her aşı tutuyor ve çiçeklerim çok güzel tutuyor. Hatta bazı komşular gelip bana çiçek diktiriyor. Yani Sayın Origanum elinden çiçeklerin tutmadığını söylemiş, bu durumda benim elimden çiçek tutması benim enerjimin düşük olduğunu mu gösteriyor?? Bu durumla alakası var mıdır teşekkürler...
Çok teşekkür ederim Sayın Origanum, şifa enerjisi gönderip bitkileri iyileştirmeniz gerçekten çok güzel ve etkileyici, ben de yapmayı deneyebilirim ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum bu konuyla ilgili bir konu açabilir misiniz?Hayır hiç alakası yok hem de.
Bana kimse toprak işlerini öğretmedi. Normalde sıradan biri olarak dikmeye çalışırım, teknik bilmem.
Ayrıca benim diktiğim çiçeğin tutmaması bendeki enerjinin yüksek oluşundan değil ki, enerji frekansımdan kaynaklanıyor. Elektrik akımlarını düşünün, regülatör takmayınca yanar ya, eskiden TVlere takılırdı şehir cereyanından etkilenmesin diye, bu da öyle bir şey. Akım o an dalgalı ve fazla geldiyse cihaz gider. Bu arada hastalıklı bir bitkiye reiki veya başka bir şifa enerjisi gönderirsem bitki iyileşir, o ayrı bir durum. Evrenden enerji çekip kullanmamız regülatör gibi görev yapıyor ama normal hayatta facia.
Çok teşekkür ederim Sayın Origanum, şifa enerjisi gönderip bitkileri iyileştirmeniz gerçekten çok güzel ve etkileyici, ben de yapmayı deneyebilirim ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum bu konuyla ilgili bir konu açabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim Sayın Origanum, şifa enerjisi gönderip bitkileri iyileştirmeniz gerçekten çok güzel ve etkileyici, ben de yapmayı deneyebilirim ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum bu konuyla ilgili bir konu açabilir misiniz?