Nazarlik Kayıtlı Üye 21 Ağu 2012 #22 Bu resim kac senedir bircok yaratık resimleriyle internette dolasan ve Fake diye tabir edilen resimlerden biri cok eski konu bu
Bu resim kac senedir bircok yaratık resimleriyle internette dolasan ve Fake diye tabir edilen resimlerden biri cok eski konu bu
arzuhal Kayıtlı Üye 21 Ağu 2012 #23 hazaR' Alıntı: Bunu görünce şok mu olmus? Ben komaya girerdim Genişletmek için tıkla ... aaaa yanlislik oldu.:willy_nilly::banghead:begene basacaktim beennn.
hazaR' Alıntı: Bunu görünce şok mu olmus? Ben komaya girerdim Genişletmek için tıkla ... aaaa yanlislik oldu.:willy_nilly::banghead:begene basacaktim beennn.
hazaR Kayıtlı Üye 21 Ağu 2012 #25 arzuhal' Alıntı: aaaa yanlislik oldu.:willy_nilly::banghead:begene basacaktim beennn. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil Anlamıştım ben
arzuhal' Alıntı: aaaa yanlislik oldu.:willy_nilly::banghead:begene basacaktim beennn. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil Anlamıştım ben
F focus Kayıtlı Üye 22 Ağu 2012 #26 acaba bunun bir an için gerçek oldugunu düşünsek bunu çeken ne haldedir kimbilir. dünya hali ne demeli bilmem.
acaba bunun bir an için gerçek oldugunu düşünsek bunu çeken ne haldedir kimbilir. dünya hali ne demeli bilmem.