TheDarkLord9o9
Kayıtlı Üye
		Merhabalar yoğun bir amaçsızlık ve fazla düşünme için bir arınma korunma yolu bidiğiniz bir yol varmı

Yöntemler hep kısa sürelidir.Yaşam biçimleri uzun süreli.Kendinizi geliştirmek adına yapabileceğiniz durumları sıralar ve uygularsanız bu sizin faydanıza olacaktır.Düşünmemek adına yada arınma ritüelleri veririz ama sonrasında başa sarma olasılığı yüksek.Merhabalar yoğun bir amaçsızlık ve fazla düşünme için bir arınma korunma yolu bidiğiniz bir yol varmı
Kesinlikle bunu bende farkettim bir süre önce şiir yazarken kelimeler zihnimden dökülür gibi oluyorduOverthinker olmanın en güzel yanı kalemin de güçlü oluyor. Yazdıkça yazasın geliyor. Şairlerin ve yazarların nihilist duyguları güçlü olur mesela. Fazla empati yapmaktan, kendi persona kalıplarının dışında dolanıp kurgu ve ufuk turu atmaktan doğar bu.
Yani faydana çevir. Al eline kalemi karalamaya başla bence. Bir süre sonra yazdıkça neşelenmeye başlayacaksın. Kendin evde fikirlerin iktidarda olacak ))
Benim temelde zihnim çok karışık ve bunun önünü alamıyorum bir konu hakkında düşündüğüm zaman başka bir konuya atlıyorum istemsizce istemediğim şeyleri düşünmek zorunda kalıyorum ana sebep olarak bu yoruyor beni saydığın diğer nedenlerin hepside var ama beni yoran onlar değil onların üstesinden gelmeye çalışıyorum yorucu oluyor ama yapabiliyorum ama anlamsızlığa isteksizliğe katlanılmıyor zihnin karışıyor sürekli bir arayıştasınYalnız değilsin...istanbulda ki son 6.1 lik depremde sokaklara inme oranı % 2 ymiş...sebebi ne ola diye araştırma yapmışlar,
çoğu insanın dediği : ''yıkılırsa yıkılsın, zaten yaşamıyoruz ki'' mantığıyla ölümü bekler bi hale bürünmüş Toplum....
Mental, ruhsal ve fiziksel olarak büyük bir tükenmişlik ve umutsuzluk genele yayılmış vaziyette...
Amaçsızlık, boşluktur... hayatın anlamını yitirmesidir, artık bir hedefinin kalmamasıdır yada çok fazla mücadele etme sonucu oluşan şanssızlık ve başarısızlık sonucu oluşan Bezginliktir...
önce bunu bir belirle, ufak ufak git, parça parça ilerle...
seninkisi neden ? hastalık, parasızlık, yoksulluk, sevgili işlerinde olumsuzluk yada üstte saydığım durumlar veya hepsi...
önce ana nedenini bulman gerek... sonra tedavi ve ilaç (mecazi olarak) ...