P
Panagiotis
Yanlis aksam ne icsem derdindeyimSen olduğunu tahmin etmiştim.
Senin de tahminin doğru
Alttaki şu an akşama ne yemek yapsam derdinde muhtemelen alışveriş yapacak.

Yanlis aksam ne icsem derdindeyimSen olduğunu tahmin etmiştim.
Senin de tahminin doğru
Alttaki şu an akşama ne yemek yapsam derdinde muhtemelen alışveriş yapacak.
AlttakiYanlis aksam ne icsem derdindeyim![]()
Evet aynen öyle ama bunun mümkün olmadığının farkında olarak eve en erken kaçta gidebileceğimi hesap etmeye çalışıyorumAlttaki
Gun bitse de eve gidip rahat uyku ceksem derdin de
Tarih öğretmeniyim daha doğrusu olmaya çalışıyorum ve osmanlıca metin çeviriyorum doğruEvet aynen öyle ama bunun mümkün olmadığının farkında olarak eve en erken kaçta gidebileceğimi hesap etmeye çalışıyorum
Alttaki üye bir kitap çevirisiyle çok meşgul eski bir kitap osmanlıca olabilir.
Kısmen doğruTarih öğretmeniyim daha doğrusu olmaya çalışıyorum ve osmanlıca metin çeviriyorum doğru![]()
Alttaki kişi sürekli telefona bakıyor birinden mesaj bekliyor başkasından bildirim gelince sinirleniyor
Yanlış. O çıkmazdan çıktıKısmen doğru
Alttaki kişi kendine yardım etmek istiyor fakat bir çıkmaza girmiş gibi
DoğruYanlış. O çıkmazdan çıktı
Alttaki kişi bir şeyi arıyor ama bulamıyor.
Kahve değil ama çay içiyorum kısmen doğruDavetsiz misafirlerden hoşlanmam kesinlikle ama burcum başak değil.
Alttaki kişi şuan kahve içiyor.
Kahve içiyorum bir yandan da korunma ayetleri okuyorum.Kahve değil ama çay içiyorum kısmen doğruAlttaki kişi şuan arınma yapıyor.
Kahve içiyorum İşteyim öğlen ne sipariş etsem diye düşünüyordumKahve içiyorum bir yandan da korunma ayetleri okuyorum.
Alttaki kişi kahvaltı sofrasında.
YanlışKahve içiyorum İşteyim öğlen ne sipariş etsem diye düşünüyordum
Alttaki kişi sabah meditasyonunu yapmış ve sakin bir şekilde bu yazıyı okuyor
Alttaki kişi sabah meditasyonunu yapmış ve sakin bir şekilde bu yazıyı okuyor
@Rhea alttaki büyücü dedi, yoksa farkında olmadan bende de bağlama yapma yeteneği mi var acabaKısmen doğru.
Sabah uyanır uyanmaz, gözlerim daha tam açılırmadan milisaniyeler önce gelen bilinç uyanışı ile, beyinde epifiz bezinden hipofiz bezine geçerken, mikronluk vakit bile kaybetmeden, bir ayağım hala öte dünyada diğer ayağımla bu dünyaya geçeyazarken, sanki o yürüyen kozmik merdivende 4D+'tan 3D'ye inişin bittiği son basamakta, meditasyondan bile daha etkili olan ideallerim ve karşı koyulmaz yüksek enerjimi ve yakışıklılığımı verdiği için, hazır evren hala beni 70.000 kat perde ile perdelememişken teşekkür ettim ve...
...ve kısmen de olsa benlik bir şey var mı diye mabede baktım.. evet kısmen herşey oturuyor.
Alttaki ya büyücü ya şıracı !
Olmaz mı var tabi, bütün yeteneklerini n. de göstereceğine eminim nickini yazmıycam bu kez anlıyor@Rhea alttaki büyücü dedi, yoksa farkında olmadan bende de bağlama yapma yeteneği mi var acabaalttaki üye bayram ziyaretine gidiyor.
Bilemedin, yüzüne maske yapıyorAlttaki üye kitapları arasında kaybolmuş hangi kitaba başlayacağına karar vermeye çalışıyor.
Cinlerle değil ama dünya dışı varlıklar çok ilgimi çekiyor, Fıstıklı değil sade kıymalı lahmacun seviyorumBilemedin, yüzüne maske yapıyor
Alttaki üye kafayı cinler ile bozmuş ve fıstıklı lahmacun seviyor.
Yes Sir..Cinlerle değil ama dünya dışı varlıklar çok ilgimi çekiyor, Fıstıklı değil sade kıymalı lahmacun seviyorum
Alttaki üye gelecekle ile ilgili kesin ve şeffaf bir beklenti içinde