"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

altın yapma duaları gerçekmidir ve tehlikelimidir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan undead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

undead

Kayıtlı Üye
herkese iyi günler..uzun zamandır merak ettiğim bir şey var...sizce hani seccadenin altına şunu koyunca kalkınca altın oluyor..ve ya yastığın altına koyunca dua okuyunca 40 gün sonra altına dönüşüyor...veya yasin suresini 40 gün okuyup bi altına üflersen yanında 40 altın oluyor falan filan..sizce bunlar gerçekmidir..ha inanıyorum ama yinede küçük bir şeüphe var...yapmak istiyoorum...aklıma takılanda şu yasin suresi ni okuduk diyelim havası varmış bunun mavi keseye altın koyunca 40 altın oluyormuş...bu büyümüdür...değilmidir..duayı sayıyla okumak neden büyü oluyr..belli bir rizayatta söyledikten sonra neden havas devreye giriyor...neden neden...bunları cevaplayacak bir varsa ALLAH RAZI OLSUN..ve bildiği bi dua varsa paylaşmasınıda isterim?

arkadaşlar kitabu şumusul envar ve kunuzul esrar adlı kitab da sıkça geçen metodlar var ve müreccebdir. yazarı çok güvenilir birisidir kime sorsanız öyle der. ve idris çelebi tarafından çevrilmiştir. forumda bir konu olması lazım. dediğim gibi araştırın ve müreccebtir yani denenmeyen hiçbirşey yoktur kitapta ayrıca değiştirilmemiş sayılı kitablardan biridir ancak vebali tabiki büyüktür. kitabın türkçe çevrilmiş adı. nurların esrarıdır sahaflarda bulabilirsiniz. teşekkürler
sevgi ve ışıkla...

Dogru diorsunuzda ama inanarak kalpten yaparsak olacagina inaniyorum.sadece tehlkeleri nlrdir..sartlari fakan...birde bu tip havas uygulamalrini birisine soylersek bozulurmu..yada bi hocaya anlatsak olay bitermi..bunuda aciklrmsnz

Celbu Derahim ve İhzarı Simya
Eğer Arzu Edersen bir gecede Celbu derahim edip Ahmer Ve Ahdar Şemhoroş Namında 3 Melek İdaresinde HAzır Olunmasını taleb edersin.
Evvelce Beyaz Bir çanak Alarak üzerine 28 Aksamı berhetiyyeyi Aralardaki isimlerine birer nokta koyarak yazarsın, tamam olunca o çanağı ağzı üzerine kapatıp Bir Halvet Yere bırakırsın, O halvete girip 7 gece gecede 45 kere okursun, ve ne kadar Ve kaç aded Altın istiyorsan yazıp VEfkin 1.ci hanesine koyarsın, sonra tam yarım menazili seyyareye devam edip 1 gün ara verip yarımda menazili seyyareye devam edilirse derhal taleb olunan aded kadar nesne hazır olur,
İmdi Bu ameli Müddeti ömürde 1 kere yapılırsa Altın hergün gelmeye devam eder. Vefkin üzerine Şu yazılır (her gün hazır buluna)..
Lakin Şemhahirin , Şemhamahirin, isimlerinin berhetiyye 1 kere okundukta bunları 45 defa tekrar etmek lazımdır.

alıntıdır.

forumda mevcut sanırım babı ve vefki vermedim. yasak olabilir babın adını arayıp bulabilirsin

Cok sagolun da semhamirin kimdir..ve bu bir tur buyumudur...yoksa allahin insanlara verdigi bir ilimmidir.yaparsak gunahmidir..altini getireck olan kimdir.cinlermidir...birde bu berhetiyye hakkinda kotu seyler soylnliyor...lutfen mazur gorun..cok merak ediyorum...imanimiz tehlikye girermi...cvbinizi bekliyorum herkesin

büyü zaten allahın ilmidir. ancak yasak kılınmıştır. evet bu iş tabiki çok günah ve haramdır. ve berhetiyyenin cinleei altını getirir. altını helal etmezler. helal altın almak için. hergün cin sıresini sabah akşam 300er kere okumaktır. yanılmıyorsam bir arkadaş paylaşmıştı. ve denenmiştir bu.
cin taifesi sana selam ve hediyeler verir yatağında yorganında altın bulursun. zor bir ameldir. ancak deyecektir.
günaha ve harama girmektense. sevaba ve helale gitmeyi tercih ederim ? ;)

Mustafa İloğlu'nun "Gizli İlimler Hazinesi" kitabında bu konuda hayli iddialı bir iki formül bulunmakta. Şahsen denemedim. Çünkü para konusunda "emek ve alınteri" kavramlarına gönülden bağlıyım. Çalışıp çabalamadan edinilmiş kazançlar bana çok da doğru görünmüyor. Belki salt bu yüzden hayatımda piyango bileti almadım.
Sorunun diğer kısmına gelince; tehlike dediğimiz nedir?
Eğer kastımız zihnin, ruhun kapılarının açılması ve bir takım tanımadığımız etkilere hazırlıksız yakalanmaksa, en basit muhabbet uygulamalarında bile bu tehlike söz konusudur.
Algının batıni kapılarını kendi inanç biçimimiz doğrultusunda korumayı bilmiyorsak, zihnimizi eğitmemişsek bu formülleri çocuksu heveslerle uygulamak elbette tehlikeli.

Şu altın-para elde etme uygulamalarını denemediğimi söylemiştim.
Ama bu konuda, doğruluğu rivayete dayanmakla beraber, verebileceğim bir örnek var;
Ankara'da, Etlik semtinde uzak akrabalarımız vardı yıllar önce.
Çocuktum ben o zaman. Bir kaç defa bayramda seyranda ziyaretlerine gitmiştik ailemle.
Bir anne-oğul. Anne tipik bir sevimli hacı nine. Oğul da bir mağaza da tezgahtar. Hani masallarda derler ya, kıt kanaat ama mutlu yaşayıp gidiyorlardı.
Derken bunlar birden ev, araba, yazlık filan aldılar. Hatta başka evler de alıp kiraya verdiler.
Sülalede anlatıldığına göre, gizli ilimlerle ilgilenen emekli bir astsubayla tanışmış oğul. Bu adam, akrabamıza el vermiş. Ona altın yapmayı öğretmiş. Akrabamız bazı dualar okuyup tırnağına yazılar yazıyormuş ve akabinde yastığın altında bir altın buluyormuş.
Birden gelen zenginliğin sırrı buymuş.

Dediğim gibi bu bir rivayet.
O anne-oğul bir trafik kazasında öldü. Sorma şansımız ortadan kalktı.

Bu da böyle bir anım:) İyi forumlar.

mustafa illoğlu gizli ilimler hazinesi adlı kitaptaki yazıların çoğu yanlıştır 3 4tane si çalışmaktadır ve onlarda gereksiz şeylerdir. zaten bildiğimiz duaların bile yanlış yazılmış olduğu kitaptan ne bekleyelim?
ama yinede istersen

cilt 1: http://m.friendfeed-media.com/bc76eed664dfbfb59dea07b4ec102d2181192a74
cilt 2: http://m.friendfeed-media.com/38c68fd6a119d70cad7230298725524b7fbc81d7
cilt 3: http://m.friendfeed-media.com/8be9790770508e78b639e715410960c22f489b50
cilt 4: http://m.friendfeed-media.com/de8bfb2c4a4b13fef6938f4da466db7f44717333
cilt 5: http://m.friendfeed-media.com/14f66507afbc99350723f7eafa1e4590f94585d1
Cilt 6: http://m.friendfeed-media.com/eadf9ec26b310cdc774581c768c9219657abecc4
cilt 7 :http://m.friendfeed-media.com/e7a1ad2cf9a40ec99065b24fe90b7f9cb82801d4
cilt 8: http://m.friendfeed-media.com/c003618e2c9fa801c01b3d7de3f37e3bc76c55e5

buradan indirebilirsin.
(linkler alıntıdır kendi uploadım değildir)
teşekkürler. sevgi ve ışıkla

yukarıdaki paylaştığım linkler mustafa iloğlu gizli ilimler hazinesi kitabına aittir ve linkler alıntıdır kendi uploadım değildir. sırasıyla 1 den 8 e kadar 8 cilt eski basımdır.
teşekkürler. sevgi ve ışıkla

kötü olan kısmetlerini yiyememişler öğreten kişi bu ilimi çok iyi biliyor keşke çevremde böyle kişiler olsa ama yok

büyü zaten allahın ilmidir. ancak yasak kılınmıştır. evet bu iş tabiki çok günah ve haramdır. ve berhetiyyenin cinleei altını getirir. altını helal etmezler. helal altın almak için. hergün cin sıresini sabah akşam 300er kere okumaktır. yanılmıyorsam bir arkadaş paylaşmıştı. ve denenmiştir bu.
cin taifesi sana selam ve hediyeler verir yatağında yorganında altın bulursun. zor bir ameldir. ancak deyecektir.
günaha ve harama girmektense. sevaba ve helale gitmeyi tercih ederim ? ;)[/QUO
bi dakka her gün cin süresini okuduğumuzda direkt olarak geliyormu yoksa bunları yaptıktan sonra vede okuyuncamı o para helal oluyor

Mustafa İloğlu'nun "Gizli İlimler Hazinesi" kitabında bu konuda hayli iddialı bir iki formül bulunmakta. Şahsen denemedim. Çünkü para konusunda "emek ve alınteri" kavramlarına gönülden bağlıyım. Çalışıp çabalamadan edinilmiş kazançlar bana çok da doğru görünmüyor. Belki salt bu yüzden hayatımda piyango bileti almadım.
Sorunun diğer kısmına gelince; tehlike dediğimiz nedir?
Eğer kastımız zihnin, ruhun kapılarının açılması ve bir takım tanımadığımız etkilere hazırlıksız yakalanmaksa, en basit muhabbet uygulamalarında bile bu tehlike söz konusudur.
Algının batıni kapılarını kendi inanç biçimimiz doğrultusunda korumayı bilmiyorsak, zihnimizi eğitmemişsek bu formülleri çocuksu heveslerle uygulamak elbette tehlikeli.

Şu altın-para elde etme uygulamalarını denemediğimi söylemiştim.
Ama bu konuda, doğruluğu rivayete dayanmakla beraber, verebileceğim bir örnek var;
Ankara'da, Etlik semtinde uzak akrabalarımız vardı yıllar önce.
Çocuktum ben o zaman. Bir kaç defa bayramda seyranda ziyaretlerine gitmiştik ailemle.
Bir anne-oğul. Anne tipik bir sevimli hacı nine. Oğul da bir mağaza da tezgahtar. Hani masallarda derler ya, kıt kanaat ama mutlu yaşayıp gidiyorlardı.
Derken bunlar birden ev, araba, yazlık filan aldılar. Hatta başka evler de alıp kiraya verdiler.
Sülalede anlatıldığına göre, gizli ilimlerle ilgilenen emekli bir astsubayla tanışmış oğul. Bu adam, akrabamıza el vermiş. Ona altın yapmayı öğretmiş. Akrabamız bazı dualar okuyup tırnağına yazılar yazıyormuş ve akabinde yastığın altında bir altın buluyormuş.
Birden gelen zenginliğin sırrı buymuş.

Dediğim gibi bu bir rivayet.
O anne-oğul bir trafik kazasında öldü. Sorma şansımız ortadan kalktı.

Bu da böyle bir anım:) İyi forumlar.
bugün bir şey daha fördüm daha kısa olanı...her gün mavi keseye yasin surssini okuyoruz..dilek duasını okuyoruz..berhetiyyei 40 gün sonra 40 altın oluyormuş...bunu deniyecem..halvete girin ve biraz zikire yönelin diyor..sizce bu zikirler yüksek enerji ile cinleri tamamen getirtmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri