Aldatan eşe Arakne glifleri uygulamak?Çocuklara etkisi olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metinnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şöyle diyim her insanın iradesi vardır. Başkasına yapılacak bir işlemde genelde irade kırılması önemlidir. Onların iradesini kırmadan işlem tutar evet kırınca daha iyi tutar. mum yakın. Ve sessiz sakin bir ortamda olmanız gerekiyor. Enerjik olmanız gerekli(uykusuz ya da yorgun olursanız işlem tutmaz ) sitede hermes jimnastiği var. Tam yapamasanız bile orda ki esneme haraketleri çok enerji getiriyor .
1) enerjik ve sessiz ortam
2) mum yakın (renk önemsiz)
3) onların resimlerine beraber ya da aynı a4 te yan yana çıkarın. O da yoksa bir kağıda 2 tane çöp adam çizin. Kişilerin üstlerine isimlerini yazın
4) beraber resimleri varsa ortadan tam kafadan aşağı laa ve reko glifini kırmızı kalemle çizin ayrı ayrı ise ikisine de ayrı çizin
5) gliflerin adını yazmaya gerek yok
6) sonradan şu telkini okuyun
“Glif laa glif reko gliflerin gücü ile x ve y nin tüm savunmasını iradesini paramparça ediyorsunuz öyle de olsun işlem bana sevdiklerime zarar vermeden son buluyor “
7) bunu dedikten sonra kağıdı mum ateşinde yakıyorsunuz külleri rüzgara savuruyorsunuz
Ayırma işlemi ise irade kırdıktan 1-2 gün sonra yapılması iyi olacaktır
Çok teşekkür ederimmm

Bunun için özür diliyorum fakat resimlere yapılacağı defalarca söylenmiş. Ve gizlilik kuralıda. Size nasıl yardım edeceğimi düşünüyorum, yani nerden başlasam. Onların beraber çekilmiş fotoğrafı sizde var mı?
Yok beraber ama tek tek bulup yapabilirim

Yok beraber ama tek tek bulup yapabilirim
Bakın fotoğrafçıdan çıkarırsanız yanması zor. Kırtasiyede renkli fotokopi olarak ikisini yan yana kolaj yapın 7-8 tane çıkarın. İlişkileri uzunsa 2-3 hafta yapmanız gerekli. Bu arada iradenin bastırılması diye bir konu var runeler ile. Onu aynı gün yaparsanız iradeleri darmadağın olur. şimdi sizi oraya etiketleyeceğim.
Şimdi onları ayırma işlemine geleyim
Yine mum yakıp enerjik ve sakin bir şekilde
Resimlerine
Laa, kha, kha, fee, bel gliflerin çiziyoruz üstüne kişilerin isimlerini yazıp kafadan aşağı . Başta biraz zor çiziliyor özellikle bel ama olsun sorun yok önemli olan enerji.
Şu telkini söylüyoruz çizdiğimiz resme bakarak
“ glif laa glif kha glif fee glif bel gliflerin gücü ile x ve y arasında ki ilişki paramparça oluyor sonsuza dek birbirlerinden nefret ediyorlar öyle de olsun işlem bana sevdiklerime zarar vermeden son buluyor “ bunu deyip mum ateşinde yakıp rüzgara atın. Bu arada işlem olana kadar ya da yaptığınız anı kimseye demeyin ben anlatıyorum evet ama belki yapmayacaksanız nerden bileyim :) bu sır olsun. Aslında bunu yapmayı öğrenince runeleri yapmak basit geliyor aynısı çünkü

Bakın fotoğrafçıdan çıkarırsanız yanması zor. Kırtasiyede renkli fotokopi olarak ikisini yan yana kolaj yapın 7-8 tane çıkarın. İlişkileri uzunsa 2-3 hafta yapmanız gerekli. Bu arada iradenin bastırılması diye bir konu var runeler ile. Onu aynı gün yaparsanız iradeleri darmadağın olur. şimdi sizi oraya etiketleyeceğim.
Şimdi onları ayırma işlemine geleyim
Yine mum yakıp enerjik ve sakin bir şekilde
Resimlerine
Laa, kha, kha, fee, bel gliflerin çiziyoruz üstüne kişilerin isimlerini yazıp kafadan aşağı . Başta biraz zor çiziliyor özellikle bel ama olsun sorun yok önemli olan enerji.
Şu telkini söylüyoruz çizdiğimiz resme bakarak
“ glif laa glif kha glif fee glif bel gliflerin gücü ile x ve y arasında ki ilişki paramparça oluyor sonsuza dek birbirlerinden nefret ediyorlar öyle de olsun işlem bana sevdiklerime zarar vermeden son buluyor “ bunu deyip mum ateşinde yakıp rüzgara atın. Bu arada işlem olana kadar ya da yaptığınız anı kimseye demeyin ben anlatıyorum evet ama belki yapmayacaksanız nerden bileyim :) bu sır olsun. Aslında bunu yapmayı öğrenince runeleri yapmak basit geliyor aynısı çünkü
Çok teşekkür ederim kusura bakmayın kaç gün olmuş giripte cevap veremedim o kadar açıklayıcı olmuş ki emeğinize sağlık çok mahcup oldum size

E sorduğumda şunu yap bekle et boşa umut dağıtmak oluyor
Tarif soruyorsunuz ben de tarif ediyorum. Hokus pokus diye bir şey yok, olamaz da. Belki bana tutmayan size olur ayrıca siz burda açık açık işlem yapıyorum diyorsunuz , gizlilik kuralını es geçiyorsunuz ve inancınız sıfır. Sonra suçlu ben isem ben olayım

Tarif soruyorsunuz ben de tarif ediyorum. Hokus pokus diye bir şey yok, olamaz da. Belki bana tutmayan size olur ayrıca siz burda açık açık işlem yapıyorum diyorsunuz , gizlilik kuralını es geçiyorsunuz ve inancınız sıfır. Sonra suçlu ben isem ben olayım
E ne alaka onla birinede yaptırsam yapıyorum diyecek sonuçta.

Geri