Aldatan eşe Arakne glifleri uygulamak?Çocuklara etkisi olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metinnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keşke aldatıldığımı öğrenmek yerine ölseydim… O derece bir duygu işte :)
Hadi sizi biraz daha üzeyim😁
Neden ? Onlar fingirdeşicek, mutlu mutlu takılıcak sizde aldatana verdiğiniz değer uğruna yaşanan hayal kırıklığı sonucu ölmek istiyorsunuz.. üstünden iki yıl geçtikten sonra herşey unutulup değersizleşince, herkes yeni hayatına adapte olup, belki vakitlerde anılar depreşince "iyi ki bazı şeyler olmamış" ta diyebilme ihtimaliniz çok yuksek

Hadi sizi biraz daha üzeyim😁
Neden ? Onlar fingirdeşicek, mutlu mutlu takılıcak sizde aldatana verdiğiniz değer uğruna yaşanan hayal kırıklığı sonucu ölmek istiyorsunuz.. üstünden iki yıl geçtikten sonra herşey unutulup değersizleşince, herkes yeni hayatına adapte olup, belki vakitlerde anılar depreşince "iyi ki bazı şeyler olmamış" ta diyebilme ihtimaliniz çok yuksek
Tabii ki. sadece ilk öğrendiğim de hissettiğim şeyi söylemiştim. Korkunçtu :)

Gördüm bakalım gerekli glifleri söyleyim.Ben bi ara çok yaptım bu kadar lazım olacağını da düşünmemiştim hangi gifleri hangi sırada ne şekil uyguladım hatırlamıyorum ama bakarız.
Nur hanım sizden yardım bekliyorum.. lütfen yardımcı olur musunuz. Onları ayırmak çok istiyorum canım çok yandı.. en azından düşman olsunlar

merhaba, bende birşey sormak istiyorum.. bu glifleri uygulayınca, iki kişiyi ayırınca mesela, kötü bir insan mı oluyoruz yani bunun karması oluyor mu bize ya da çocuğumuza..
teşekkürler şimdiden

merhaba, bende birşey sormak istiyorum.. bu glifleri uygulayınca, iki kişiyi ayırınca mesela, kötü bir insan mı oluyoruz yani bunun karması oluyor mu bize ya da çocuğumuza..
teşekkürler şimdiden
Kişiye duruma göre değişir. Size bile isteye haksızlık yapan, sizi maddi manevi kullanan işi bitince gerçek yüzünü gösteren, aptal yerine koyanlara istediğinizi yaparsınız fazla abartmadığınız sürece -ölümcül hastalık büyüsü yapma gibi ağır büyüler- haricinde ayırma vb büyü yaparsanız sorun olacağını zannetmiyorum.

teşekkürler şimdiden
Önce karma ne onu iyi anlayın. Karma sen kötüsün diye seni cezalandırmaz. Sen eylemlerin, sözlerin ve düşüncelerin ile etrafa enerji yayarsın. Ve bu enerjiler eş değer enerjileri çeker.

Okudum ama anlayamadım baştan sizde anlamamışsınız hatta siz de yardım istemişsiniz yardım etmek istemiyorsanız bir daha yazmam kusura bakmayın rahatsız ettim.
Evet istedim ve yorumlarda mevcut. Fakat tam olarak neyi anlamıyorsunuz onu yazsanız? Baştan aşağı yeniden anlatacak gücüm yok

Ben bugün yaptım ama denilen gibi güçsüzlük halsizlik hissetmedim. Fotoğraflarına yapmadım çizerek yaptım o yüzden mi sizce
Tamamen yanlış . Baştan aşağı. Hem bunu söylemeniz (olana kadar sırdır) hem de resimlere yapmamanız . Gerçekten o kadar okuduğunuz şeyi anlamanız zor mu? En azından çöp adam çizecektiniz 2 tane onların ortasına yapacaktınız.

Ayrıca onların iradesini kırdınız mı? Cevap hayır. Üzgünüm boşuna yapılmış bir çizim
Üzülerek söylüyorum ki her cevabınızda sizi çok öfkeli görüyorum okudum yemin ederim size çok uzun 73 sayfayı okudum ama genelde soran her kişiye öfkeli cevaplar vermenizi anlayamıyorum. Bakın gerçekten ben cevap vermek istemiyorum derseniz size asla bir şey sormayacağım. Bi çözüm arıyorum. Nerdeyse aynı durumu yaşamışız destek olacağımıza sürekli okumadığımı ima etmeniz beni soru sorarken bakalım bu sefer nasıl kızacak diye endişelendiriyor.

Uyarı !

Konu içerisinde anlamanız zor mu ? vb cümleler ile yeni gelen ve yardım isteyen üyeye üstünlük taslama çabasına girmeyiniz. Anlamadığını düşünüyorsanız, yöneticiden ya da konu ile ilgili bilgisi olan insanlardan yardım istemesi konusunda yönlendirme yapınız. Ya da cevap vermemeyi tercih ediniz. Aksi takdirde konuyu kilitlemek zorunda kalacağız.

Glif yani simge yani semboller ile ilgili forumda bilgi bulamıyorsunuz çünkü genellikle uygulama kısmı mevcut. Özellikle yeni üyeler, şimdilik konuların geçmişini okuyup kısaca bilgi sahibi olmaya çalışmanızda fayda var. Uygulayıcı olmadan önce neyi, neden yaptığınız konusunda bilgi sahibi olun.

Ve yapılan çalışmalarda illa ki güçsüzlük, halsizlik gibi etkilerin açığa çıkması gerekmiyor. ''Tamamen yanlış'' gibi söylemler konu hakkında yetersiz bilgiye sahip olmaktan doğar, lütfen araştırma alanınızı genişletin.

Üzülerek söylüyorum ki her cevabınızda sizi çok öfkeli görüyorum okudum yemin ederim size çok uzun 73 sayfayı okudum ama genelde soran her kişiye öfkeli cevaplar vermenizi anlayamıyorum. Bakın gerçekten ben cevap vermek istemiyorum derseniz size asla bir şey sormayacağım. Bi çözüm arıyorum. Nerdeyse aynı durumu yaşamışız destek olacağımıza sürekli okumadığımı ima etmeniz beni soru sorarken bakalım bu sefer nasıl kızacak diye endişelendiriyor.
Bunun için özür diliyorum fakat resimlere yapılacağı defalarca söylenmiş. Ve gizlilik kuralıda. Size nasıl yardım edeceğimi düşünüyorum, yani nerden başlasam. Onların beraber çekilmiş fotoğrafı sizde var mı?

Şöyle diyim her insanın iradesi vardır. Başkasına yapılacak bir işlemde genelde irade kırılması önemlidir. Onların iradesini kırmadan işlem tutar evet kırınca daha iyi tutar. mum yakın. Ve sessiz sakin bir ortamda olmanız gerekiyor. Enerjik olmanız gerekli(uykusuz ya da yorgun olursanız işlem tutmaz ) sitede hermes jimnastiği var. Tam yapamasanız bile orda ki esneme haraketleri çok enerji getiriyor .
1) enerjik ve sessiz ortam
2) mum yakın (renk önemsiz)
3) onların resimlerine beraber ya da aynı a4 te yan yana çıkarın. O da yoksa bir kağıda 2 tane çöp adam çizin. Kişilerin üstlerine isimlerini yazın
4) beraber resimleri varsa ortadan tam kafadan aşağı laa ve reko glifini kırmızı kalemle çizin ayrı ayrı ise ikisine de ayrı çizin
5) gliflerin adını yazmaya gerek yok
6) sonradan şu telkini okuyun
“Glif laa glif reko gliflerin gücü ile x ve y nin tüm savunmasını iradesini paramparça ediyorsunuz öyle de olsun işlem bana sevdiklerime zarar vermeden son buluyor “
7) bunu dedikten sonra kağıdı mum ateşinde yakıyorsunuz külleri rüzgara savuruyorsunuz
Ayırma işlemi ise irade kırdıktan 1-2 gün sonra yapılması iyi olacaktır

Geri