nurumm
Kayıtlı Üye
Gördüm bakalım gerekli glifleri söyleyim.Ben bi ara çok yaptım bu kadar lazım olacağını da düşünmemiştim hangi gifleri hangi sırada ne şekil uyguladım hatırlamıyorum ama bakarız.Mesajımı gördünüz mü? Lütfen bana yardımcı olun
Gördüm bakalım gerekli glifleri söyleyim.Ben bi ara çok yaptım bu kadar lazım olacağını da düşünmemiştim hangi gifleri hangi sırada ne şekil uyguladım hatırlamıyorum ama bakarız.Mesajımı gördünüz mü? Lütfen bana yardımcı olun
Gece saatleri mi yapılıyor?Gördüm bakalım gerekli glifleri söyleyim.Ben bi ara çok yaptım bu kadar lazım olacağını da düşünmemiştim hangi gifleri hangi sırada ne şekil uyguladım hatırlamıyorum ama bakarız.
Hadi sizi biraz daha üzeyimKeşke aldatıldığımı öğrenmek yerine ölseydim… O derece bir duygu işte![]()
Tabii ki. sadece ilk öğrendiğim de hissettiğim şeyi söylemiştim. KorkunçtuHadi sizi biraz daha üzeyim
Neden ? Onlar fingirdeşicek, mutlu mutlu takılıcak sizde aldatana verdiğiniz değer uğruna yaşanan hayal kırıklığı sonucu ölmek istiyorsunuz.. üstünden iki yıl geçtikten sonra herşey unutulup değersizleşince, herkes yeni hayatına adapte olup, belki vakitlerde anılar depreşince "iyi ki bazı şeyler olmamış" ta diyebilme ihtimaliniz çok yuksek
Nur hanım sizden yardım bekliyorum.. lütfen yardımcı olur musunuz. Onları ayırmak çok istiyorum canım çok yandı.. en azından düşman olsunlarGördüm bakalım gerekli glifleri söyleyim.Ben bi ara çok yaptım bu kadar lazım olacağını da düşünmemiştim hangi gifleri hangi sırada ne şekil uyguladım hatırlamıyorum ama bakarız.
Hangi glifleri uygulandınız?Nur hanım sizden yardım bekliyorum.. lütfen yardımcı olur musunuz. Onları ayırmak çok istiyorum canım çok yandı.. en azından düşman olsunlar
Kişiye duruma göre değişir. Size bile isteye haksızlık yapan, sizi maddi manevi kullanan işi bitince gerçek yüzünü gösteren, aptal yerine koyanlara istediğinizi yaparsınız fazla abartmadığınız sürece -ölümcül hastalık büyüsü yapma gibi ağır büyüler- haricinde ayırma vb büyü yaparsanız sorun olacağını zannetmiyorum.merhaba, bende birşey sormak istiyorum.. bu glifleri uygulayınca, iki kişiyi ayırınca mesela, kötü bir insan mı oluyoruz yani bunun karması oluyor mu bize ya da çocuğumuza..
teşekkürler şimdiden
Önce karma ne onu iyi anlayın. Karma sen kötüsün diye seni cezalandırmaz. Sen eylemlerin, sözlerin ve düşüncelerin ile etrafa enerji yayarsın. Ve bu enerjiler eş değer enerjileri çeker.merhaba, bende birşey sormak istiyorum.. bu glifleri uygulayınca, iki kişiyi ayırınca mesela, kötü bir insan mı oluyoruz yani bunun karması oluyor mu bize ya da çocuğumuza..
teşekkürler şimdiden
Neden konuyu okumadınız?Hangi glifleri uygulandınız?
Okudum ama anlayamadım baştan sizde anlamamışsınız hatta siz de yardım istemişsiniz yardım etmek istemiyorsanız bir daha yazmam kusura bakmayın rahatsız ettim.Neden konuyu okumadınız?
Evet istedim ve yorumlarda mevcut. Fakat tam olarak neyi anlamıyorsunuz onu yazsanız? Baştan aşağı yeniden anlatacak gücüm yokOkudum ama anlayamadım baştan sizde anlamamışsınız hatta siz de yardım istemişsiniz yardım etmek istemiyorsanız bir daha yazmam kusura bakmayın rahatsız ettim.
Hangi gliflerin uyguladınız diyeceğinize okuyarak anlayabilirsiniz? Laa reko bel kha faa? Yazıyor zatenOkudum ama anlayamadım baştan sizde anlamamışsınız hatta siz de yardım istemişsiniz yardım etmek istemiyorsanız bir daha yazmam kusura bakmayın rahatsız ettim.
Ben bugün yaptım ama denilen gibi güçsüzlük halsizlik hissetmedim. Fotoğraflarına yapmadım çizerek yaptım o yüzden mi sizceHangi gliflerin uyguladınız diyeceğinize okuyarak anlayabilirsiniz? Laa reko bel kha faa? Yazıyor zaten
Tamamen yanlış . Baştan aşağı. Hem bunu söylemeniz (olana kadar sırdır) hem de resimlere yapmamanız . Gerçekten o kadar okuduğunuz şeyi anlamanız zor mu? En azından çöp adam çizecektiniz 2 tane onların ortasına yapacaktınız.Ben bugün yaptım ama denilen gibi güçsüzlük halsizlik hissetmedim. Fotoğraflarına yapmadım çizerek yaptım o yüzden mi sizce
Ayrıca onların iradesini kırdınız mı? Cevap hayır. Üzgünüm boşuna yapılmış bir çizimBen bugün yaptım ama denilen gibi güçsüzlük halsizlik hissetmedim. Fotoğraflarına yapmadım çizerek yaptım o yüzden mi sizce
Üzülerek söylüyorum ki her cevabınızda sizi çok öfkeli görüyorum okudum yemin ederim size çok uzun 73 sayfayı okudum ama genelde soran her kişiye öfkeli cevaplar vermenizi anlayamıyorum. Bakın gerçekten ben cevap vermek istemiyorum derseniz size asla bir şey sormayacağım. Bi çözüm arıyorum. Nerdeyse aynı durumu yaşamışız destek olacağımıza sürekli okumadığımı ima etmeniz beni soru sorarken bakalım bu sefer nasıl kızacak diye endişelendiriyor.Ayrıca onların iradesini kırdınız mı? Cevap hayır. Üzgünüm boşuna yapılmış bir çizim
Bunun için özür diliyorum fakat resimlere yapılacağı defalarca söylenmiş. Ve gizlilik kuralıda. Size nasıl yardım edeceğimi düşünüyorum, yani nerden başlasam. Onların beraber çekilmiş fotoğrafı sizde var mı?Üzülerek söylüyorum ki her cevabınızda sizi çok öfkeli görüyorum okudum yemin ederim size çok uzun 73 sayfayı okudum ama genelde soran her kişiye öfkeli cevaplar vermenizi anlayamıyorum. Bakın gerçekten ben cevap vermek istemiyorum derseniz size asla bir şey sormayacağım. Bi çözüm arıyorum. Nerdeyse aynı durumu yaşamışız destek olacağımıza sürekli okumadığımı ima etmeniz beni soru sorarken bakalım bu sefer nasıl kızacak diye endişelendiriyor.
Şöyle diyim her insanın iradesi vardır. Başkasına yapılacak bir işlemde genelde irade kırılması önemlidir. Onların iradesini kırmadan işlem tutar evet kırınca daha iyi tutar. mum yakın. Ve sessiz sakin bir ortamda olmanız gerekiyor. Enerjik olmanız gerekli(uykusuz ya da yorgun olursanız işlem tutmaz ) sitede hermes jimnastiği var. Tam yapamasanız bile orda ki esneme haraketleri çok enerji getiriyor .Üzülerek söylüyorum ki her cevabınızda sizi çok öfkeli görüyorum okudum yemin ederim size çok uzun 73 sayfayı okudum ama genelde soran her kişiye öfkeli cevaplar vermenizi anlayamıyorum. Bakın gerçekten ben cevap vermek istemiyorum derseniz size asla bir şey sormayacağım. Bi çözüm arıyorum. Nerdeyse aynı durumu yaşamışız destek olacağımıza sürekli okumadığımı ima etmeniz beni soru sorarken bakalım bu sefer nasıl kızacak diye endişelendiriyor.