"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Agaçlarla Reiki Meditasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ruban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ruban

Kayıtlı Üye
Ağaçlar Meditasyon için harika Arkadaşlardır. Güçlü bir ağaca yakın durun ve avuç içlerinizi onun gövdesine koyun veya kucaklayın. Bir süre sonra onun sakinleştirici varlını hisetceksiniz. Bu sırada ona reiki verir siniz oda sizi aurasına alır. Bunu belli bir ağaçla yaparsannız görüntüler veya diger izlenimler oluşabilir. Ağaçlar size güvenirse iyi bir yol gösterici olurlar. Hafiften çıldırğımı Düşünüyorsanız deneyin bir ağaçla ilk temasımda şaşırdığım sizde şaşırcaksınız

Kaynak (Reiki el kitabı Walter Lübeck)

Ben uzun zamandır bir ağacı günde en az bir kere ziyaret ediyorum ve burda nereye konu açıp ne şekilde soracağımı bilemedim ama o ağacı her ziyaret ettiğimde mutlu oluyorum, konuşuyorum onunla sarılıyorum çok iyi hissediyorum..

agaçlar san veya onların dalından bir çok peygamberin asası veya velilerin asaları ve ya bir sürü büyücü vs hepsi agaçtan dır agaçlar evrenin bilgelini taşırlar ben bu meditasyonu yapıyorum ve her seferinde reiki uyguluyorum ve agaçta bir şekilde benimle enerjisel bir bag oluşuyor hata bir gün bu meditasyonu yaparken okadar güçlü bir enerji hisettimki bir çok reiki seansına dan kat kat güçlü bir enerjidi

Peki bunu yapmadan önce kenevir veya benzeri bir şey kullanmak ne gibi etkiler yaratabilir? Bu konuda bilgisi olan var mı?

ağaçlardan biyoenerji alınabileceği bilimsel olarak kanıtlandı zaten.yeşilliklerin içinde insanın kendini her zaman daha zinde hissetmeside boşa değil.

Bunun için genelde bir tepede yalnız bir ağacı veya etrafından fazla ağaç olmayan bir ağacı seçmelisiniz.Şehirdeki ağaçlar çok yorgundur.

Geri