createtherules ©
Kayıtlı Üye
		@nurumm İşlem bitince anlatacaktım ancak denk geldi. Bize enerji vampiri dadanmıştı. Arkadaşımdan spiritüel bakım yapmak amacıyla alanına girmek için izin istemiş. Sonra etkiler başladı işi büyüttü bana kadar sızdı. Önce kendime arakne io yaptım, hem karşı atağa hem kendi yapacaklarımın tepmesine karşı. Sonra arkadastan sınırsız izin aldım onu da io ile kapattım. Sonra tüm işlemlerim için hızlı başlayan bir runic ile pus kullandım çünkü işim uzun sürerse araknenin etkisi yarıda bitebilirdi. Karşıya 2 gün sonra arakneden çift reko gönderdim onu koruyan her şeyi iptal ettim.  En son bal mumu döktüm ve bu başlıktaki X çizip hazırladım arkadasıma götürdüm. Kendisine açılan tüm kanal kanca ve etkilerin temizlenmesi niyetiyle kendine uyguladı. Sonuç olarak, saldırgan ilk başta biz durumu daha yeni fark ettigimiz gün paniklemişti. Biz işlem yapmaya başlamadan önce reelde agresif davrandı. İşlemlerin ardından ben birkaç atak denemesi hissettim ama sonradan etkiler yavaşça gitti ve kişi şu an bizimle iletişim kurmuyor. Pus formülünü deaktive ettim arakneler de işi tamamlamış oldu ancak bende bir regl düzensizliğine yol açtı. Muhtemelen kullanılan enerjiden oldu.
				
			 
	 
 
		 
 
		 Savunma kırma ve savunma oluşturmadan başka bişey yapmıyorum.Araknenin enerjisinide seviyorum aslında olumlu işlerde de güzel sonuçlar veriyor.
 Savunma kırma ve savunma oluşturmadan başka bişey yapmıyorum.Araknenin enerjisinide seviyorum aslında olumlu işlerde de güzel sonuçlar veriyor.