Adrar Dimmrunir

@nurumm İşlem bitince anlatacaktım ancak denk geldi. Bize enerji vampiri dadanmıştı. Arkadaşımdan spiritüel bakım yapmak amacıyla alanına girmek için izin istemiş. Sonra etkiler başladı işi büyüttü bana kadar sızdı. Önce kendime arakne io yaptım, hem karşı atağa hem kendi yapacaklarımın tepmesine karşı. Sonra arkadastan sınırsız izin aldım onu da io ile kapattım. Sonra tüm işlemlerim için hızlı başlayan bir runic ile pus kullandım çünkü işim uzun sürerse araknenin etkisi yarıda bitebilirdi. Karşıya 2 gün sonra arakneden çift reko gönderdim onu koruyan her şeyi iptal ettim. En son bal mumu döktüm ve bu başlıktaki X çizip hazırladım arkadasıma götürdüm. Kendisine açılan tüm kanal kanca ve etkilerin temizlenmesi niyetiyle kendine uyguladı. Sonuç olarak, saldırgan ilk başta biz durumu daha yeni fark ettigimiz gün paniklemişti. Biz işlem yapmaya başlamadan önce reelde agresif davrandı. İşlemlerin ardından ben birkaç atak denemesi hissettim ama sonradan etkiler yavaşça gitti ve kişi şu an bizimle iletişim kurmuyor. Pus formülünü deaktive ettim arakneler de işi tamamlamış oldu ancak bende bir regl düzensizliğine yol açtı. Muhtemelen kullanılan enerjiden oldu.

@createtherules © işlemlerinin başarılı sonuç vermesine sevindim gerçekten.Bu tip bakımlar hoş olmuyor bence gerek de yok yaptırmayın.Baya detaylı kaç işlem yapmışın.Birkaç kullandığım alfabe var daha uzun süreçli araknelere göre paylaşabilirsem paylaşıyım lazım olduğunda işine yarar.Ben de normal runelerle destekliyorum savunma ve irade bastırmaları daha etkili oluyor, runeler arakneler kadar yıpratıcı değil o yönden seviyorum.Hormanel dengeyi bozmuş olabilir.Alfabetik İşlemlerin etkisi gerçekten vucuda belirti veriyor.

Birkaç kullandığım alfabe var daha uzun süreçli araknelere göre paylaşabilirsem paylaşıyım lazım olduğunda işine yarar.
Çok güzel olur teşekkürler, özellikle farklı alfabeyi ilk kez kullandığında çok etkili oluyor.
Doğru bu arada, arakne fırsat bulursa bir yerleri bozuyor. Ben saldırıların hepsi için enerjiyi karşıdan almayı şart koştum sadece korumanın enerjisi benden çıktı, düşün ona bile...
Bakıma gelince, arkadaşım hipnoz olmuş gibi kabul ettigini söylüyor. Benimle ilgili bilgileri de sorunca o anlatmış zaten. Yoksa hiç işim bile olmazdı o kişiyle.

@nurumm selamlar, bir şeyi merak ediyorum. Benim de ilgimi çektiğinden sembolik uygulamalarla ilgili araştırmalarım oluyor lakin yabancı kaynaklarda çok fazla uygulama örneği de var. Sormak istediğim; siz keşfettiğiniz bu tür örnekler için uygulamadan önce bakım mı yapıyorsunuz yoksa direkt uygulayıp çalıştığını doğrulayıp sonrasında burada mı paylaşıyorsunuz? Bulduğumuz bu tip uygulamaları direkt denemenin sakıncası olabilir gibi düşünüyorum? Siz ne söylersiniz bu konuda? Teşekkürler şimdiden

@nurumm selamlar, bir şeyi merak ediyorum. Benim de ilgimi çektiğinden sembolik uygulamalarla ilgili araştırmalarım oluyor lakin yabancı kaynaklarda çok fazla uygulama örneği de var. Sormak istediğim; siz keşfettiğiniz bu tür örnekler için uygulamadan önce bakım mı yapıyorsunuz yoksa direkt uygulayıp çalıştığını doğrulayıp sonrasında burada mı paylaşıyorsunuz? Bulduğumuz bu tip uygulamaları direkt denemenin sakıncası olabilir gibi düşünüyorum? Siz ne söylersiniz bu konuda? Teşekkürler şimdiden
Bakım yapma durumunuz varsa ve bundan etkilenmiyorsanız yapın.Ben o bakımın etkisinde kalıyorum o yüzden bakım yapmıyorum.( Katina açıyorum genel bi durum bakımım oluyor, işlem tutacak mı,tutmayacak mı?gibi bi bakım yapmıyorum yapmam da.) Uyguladıktan sonra bir ay kadar gözlemliyorum.Hiç bir zaman ben tek işlemle kalmadım işin doğrusu birkaç işlemden sonra hangi alfabe ne tür sonuç veriyor anlayabiliyorum.Yapmadığımı paylaşırsam ben denemedim diyorum.Direkt denemelerin bi sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.Öyle olsaydı bi çok sorun çıkardı karşımıza şimdiye kadar.Kendinize dış etkenlerden,parazit varlıktan koruma oluşturun en basit işlem dahi olsa karşının iradesini bastırın, savunmasını kırın.Boşa çalışmış olmayın.

Geri