"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

acil yardımınıza ihtiyacım var.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan juddge86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

juddge86

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar uyurken ışıklar hep açık yatarım banyo yaparken korkarım ve bazen arkamda birşey beni kovalıyor gibi olurum. Cin demon gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum çünkü çok korkarım böyle şeylerden ve birde uyuduğum zaman arada düşerim lütfen içime başka bir varlık var mı kurtulabilir miyim? Yardımcı olun lütfen

Merhaba arkadaşlar uyurken ışıklar hep açık yatarım banyo yaparken korkarım ve bazen arkamda birşey beni kovalıyor gibi olurum. Cin demon gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum çünkü çok korkarım böyle şeylerden ve birde uyuduğum zaman arada düşerim lütfen içime başka bir varlık var mı kurtulabilir miyim? Yardımcı olun lütfen

İçinizde varlık yok.Sadece çoğu kişi gibi korkuyorsunuz. Korkmanızdan dolayı düşmüşsünüzdür.

Korkuları yenmekle ilgili bir konu açmıştım onu okumanızı tavsiye ederim. :)

link : http://www.gizlimabet.com/threads/34287-Korkularınızdan-Çabucak-Kurtulmanın-3-Yolu

Korkulacak hiç bir şey yok aslında.Onların sana zararı olmadığı sürece korkma. Korkarsan daha çok çekersin varlıkları.

Sevgiyle Kalın. :)

Yani şimdi bütün yolları denemeye çalıştım ama bu sefer titremeye başladım ve yine korkuyorum korkak birisiyim

Teşekkür ederim bir nevikorkum azaldı. Bİr sorumdaha olucaktı ben rüyamda 3 gözlü olduğumu gördüm varmıdır bi açıklaması

hepsi beynin oyunu,

korkmayın niye korkuyorsunuz? Allah izin vermediği sürece hiçbir varlık bir başkasına zarar veremez.

endişeniz yersiz.

saglıcakla ve ışıkla kalın.

TAi chi çok teşekkür ederim artık pek korktuğumu söyleyemem birde şu cin falan çağırma konusuna taktım kendimi işimle değil onunla ilgilenmeye başladım sağolsun forumdaki arkadaşlar iyi yazmış

Geri