Güneş, yükselen ve ay üçlüsünü birlikte dinlemenizi öneririm. Benim bazen güneş, bazen de yükselen %90 uyumlanıyor.Yorumları takip ettiğimden beri neredeyse hiçbiri gerçekleşmedi, en son grip gibi hastalık durumu olur demiştiniz onda da zaten salgın vardı anlamadım bende mi sorun var?
Ne yalan diyim benimde çıkmıyor genel olarak çıkmıyor geleceği vs zaten kimse bilemez edemez kartlarla olmaz o iş.Yorumları takip ettiğimden beri neredeyse hiçbiri gerçekleşmedi, en son grip gibi hastalık durumu olur demiştiniz onda da zaten salgın vardı anlamadım bende mi sorun var?
Tüm burca bakıldığı için kişisel olmuyor bunlar.Ne yalan diyim benimde çıkmıyor genel olarak çıkmıyor geleceği vs zaten kimse bilemez edemez kartlarla olmaz o iş.
Kişiselde baktırsam çıkmıyor ki faso fiso işler gibi. Sırf dalgasına baktırdım alakasız şeyler dedi ne anlatıyon be abi dedimTüm burca bakıldığı için kişisel olmuyor bunlar.
sen kendi bildiğini anlatır mısın?Kişiselde baktırsam çıkmıyor ki faso fiso işler gibi. Sırf dalgasına baktırdım alakasız şeyler dedi ne anlatıyon be abi dedim
Cinler harici hiç bir şey olmaz neyi anlatayım başka ? ben kaba şekilde çözüyorum her şeyi açık açık yazayım oldu başkasen kendi bildiğini anlatır mısın?
sevgili Furioso öncelikle bu hırçın tavrını bir kenara bırak. Sadece yok öyle olmaz yok böyle olmaz diyorsun. Burada bulunan her yöntemle çalıştım neredeyse şimdi de demonları öğrenmeye çalışıyorum. Paylaşacağın bir bilgi yoksa lütfen artık öyle olmaz böyle olmaz deme. Çünkü aktif bir derdim var ve bunu çözebilmek adına uğraşıyorum. Eğer bu derdimi çözebilmek adına bir bilgi paylaşabilirsen çok mutlu olurum.Cinler harici hiç bir şey olmaz neyi anlatayım başka ? ben kaba şekilde çözüyorum her şeyi açık açık yazayım oldu başka
İşte şu kadar basit bir şeyi akıl edemiyorlar teşekkür ederim.Tüm burca bakıldığı için kişisel olmuyor bunlar.