9-15 Mart 2026 oğlak kova balık

Yorumları takip ettiğimden beri neredeyse hiçbiri gerçekleşmedi, en son grip gibi hastalık durumu olur demiştiniz onda da zaten salgın vardı anlamadım bende mi sorun var?
Güneş, yükselen ve ay üçlüsünü birlikte dinlemenizi öneririm. Benim bazen güneş, bazen de yükselen %90 uyumlanıyor.
Özellikle ay tutulmalarının olduğu dönemde, ay ve yükselen burcunuzu birlikte dinlemenizde fayda var.

Cinler harici hiç bir şey olmaz neyi anlatayım başka ? ben kaba şekilde çözüyorum her şeyi açık açık yazayım oldu başka
sevgili Furioso öncelikle bu hırçın tavrını bir kenara bırak. Sadece yok öyle olmaz yok böyle olmaz diyorsun. Burada bulunan her yöntemle çalıştım neredeyse şimdi de demonları öğrenmeye çalışıyorum. Paylaşacağın bir bilgi yoksa lütfen artık öyle olmaz böyle olmaz deme. Çünkü aktif bir derdim var ve bunu çözebilmek adına uğraşıyorum. Eğer bu derdimi çözebilmek adına bir bilgi paylaşabilirsen çok mutlu olurum.

Kartlar semboliktir, aracıdır. Kişi okumayı duru görü ile yapar. Tıpkı suya bakıp öngörüde bulunmak gibi..
Astroloji ise bir ilim biçimidir. Kişisel harita okumakla kolektif etkilerden bahsetmek aynı şey değildir.

**

Bilginiz yok, fikriniz çok tutumları bırakın artık. Şu forumda konu başlığına uygun konuşmayı bile beceremiyorsunuz.
Astroloji üzerine yapılmış bir paylaşıma gelip ; faso fiso, cinler, bağlama vs diyemezsiniz.

Tavırlarınıza müsamaha gösterdikçe kendinizi nimetten mi saydınız? Halloween zamanı değerlenen balkabağı gibi davranmayı bırakın artık.
Işık saçın diye kimse sizin içinizi oyup aydınlatma koymayacak. Sabrımız bir yere kadar. 3 gün arayla uyarı verecek değiliz.

Geri