"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 harfliler

Durun tahmin edeyim Adi Ahmet miydi ? : ))

Evet ''Ahmetti''.

- Ben sana yalan söylemedim ki
- Seni cok seviniriz
- Ben sana yalann söylemedim kş ben de insan gibi yaşamak istiyorum bazen cok seviniriz
- Hapseden bi insan oldugunu düsünüyorum
- Sen bir insan olarak yaşamak çok güzel olmuş mu var var tabiki de insan sevilmekten çok seviyorum ben bu etikete yazar var tabi
- Uyku yok bize zarar gelmesin diye dedim ki ben yalan söylemedim
- Beni hapseden var tabiki de bir insan
- geliyor geliyor kaç

sürekli bunları yazıp durdu gece. Bunu normal bi insan yazmaz. Sence Dennise ?

Sürekli tekrarlamasının sebebi sizin istemsiz olarak söylenenin tersini anlamanızı sağlamak.Ayrıca sizi kendi usta olduğu konuya yönlendirmek istiyor.Kitap yazarken dikkat edilen bir unsurda kişinin bilinçsiz şekilde konuyu düşünmesi ve konunun ısıtılması.Her yönde bu kullanılıyor.Örneğin ateist bir kız hayatını anlatırken küçükken çok sorgulardım der.Konu ateistlere geldiğinde ve görüşüne siz istemsizce sorgularsınız.İnsanlar çok sevinçli fuuuuu insanlar yalan söyler mi fuuu.Amaç : insanlar yalan söylerler her zaman sevinçli değiller vs diye devam etmesi.Konuya tam hakim değilim ama kastedilen bu.

Ne ? Sorgulamayalım mı hiç ? Biri bize şunlar bunlar var dedi diye heh tamam öyleyse inanıyorum moduna mı girelim ne "??" atıyorsun. Her şeyi sorgulayacaksın o beyin boşuna verilmedi.

Geri