İstanbul'da bir buluşmaya karar verilirse organizasyon işleri ile ilgili yardımcı olabilirim. Sn. alin bu konuda örgütlenmemize destek olursa çok sevinirimMerak eden üyelerimiz için günü özetlersek, kesinlikle saatler yetmedi.İlk kez görüşen kişiler dahi, sanki bütünün "parçasıyız"ın ispatıyla, aile gibiydi. Bizler çok keyif aldık.
İstanbul için bir buluşma isteyen üyelerimizin, ısrarlarını ve niyetlerini, zaman içinde belki de değerlendirebilinir.Biraz biz hazırızın organizesi ve ispatı olursa, önerilerin yanıtsız kalmayacağını düşünmekteyim. Sizlerin niyetleri için konuştuğumuzda, aldığım izlenimle, bir nevi ipucu olsun size.
Sevgiyle...
Bir İstanbul buluşması ihtimali halinde, bu üyelerin tüm heveslerini hatırlatacağım, bilginiz olsun. Yok efendim ben duymadım, yok efendim ben görmedim denmesin.İstanbul'da bir buluşmaya karar verilirse organizasyon işleri ile ilgili yardımcı olabilirim. Sn. alin bu konuda örgütlenmemize destek olursa çok sevinirim![]()
Bir İstanbul buluşması ihtimali halinde, bu üyelerin tüm heveslerini hatırlatacağım, bilginiz olsun. Yok efendim ben duymadım, yok efendim ben görmedim denmesin.![]()
İhtimaller, tarihler doğduğu an, bir katılım oranı ne olabilir diye konu açmayı düşünmekteyim. Ciddi bir istek olursa da inşallah diyelim. O sıra yardımlarınızı talep ederiz.
Sevgiyle...
Her şekilde yardıma hazırım![]()
Eminim İstanbul'daki diğer üyeler de yardıma hazırdır. Siz konuyu açın gerisi gelir zaten, sayın Alin![]()