"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

17.03.2013 Gizlimabet Ankara Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mefetseger

Elit Üye
Sevgili Gizlimabet Ailesi 17 Mart Pazar günü saat 12:00'da Akademi Larimar'da buluşma ve tanışma etkinliği yapılacaktır. Gelmek isteyen tüm üyelerimiz davetlidir. Site yöneticilerimizin birçoğu sevgili Urum, Yule, Origanum, Embriyo, Alin, Lavander, Joys, Mefetseger, Keira, Bendekiben, İkbal buluşmaya katılacaklar. (Gelecek üyelerimiz Akademi Larimar'ı bulmakta zorluk çekerlerse aşağıdaki numaraları arayabilirler.)

Akademi Larimar Kişisel Gelişim, Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Adres: Mithatpaşa Caddesi 44/17 Kızılay / ANKARA
Tel: (312) 427 17 08
(531) 692 40 70

izmir buluşmasına gelemedim ama bu defa urumu tanımak isiyoruuuuuuuummm.orda olmam lazım ...

Belki de ilk kez bu kadar yönetici bir araya geliyor, bence bu fırsatı kaçırmayın sevgili üyeler. Gelenleri bekliyor olacağız. :)

Bazı modlarımız başka şehirlerden geliyor, çok isteyen ve durumu müsait olanlar günü birlik bile gelebilirler. Bir çok şehirden tren de var.
Bir daha bu kadar çok mod bir araya gelemeyebilir, bence kaçırmayın. Bir sürü teknik ve deneyimi sizlerle paylaşmaya hazırız:)
Siz bizleri ne kadar merak ediyorsanız, bizler de sizleri tanımak istiyoruz.
Görüşmek üzere:)

Öyle bir heyecan yapıp sevindim ki gören gelebiliyorum sanır. Galiba ben de bir an için öyle sandım üst üste o kadar değerli ismin geleceğini okuyunca :) Yine sadece gidebilen herkes adına sevinmekle kalıyorum. Bu sefer bir ricam olacak: lütfen mümkünse neler yaptığınızı ayrıntılı yazın. Hatta modlarımızı da tarif etseniz fena olmaz. Özellikle sayın origanum, Ahmet Bedevi Hazretleri hikayesine dönecek bende yakında :D

İnşallah çok güzel vakit geçirirsiniz. Bir gün yanınızda olabilmek dileğiyle... Sevgiyle kalın :)

Çok uzun süre olmasa da, bir süredir bu sitedeyim ve bir çok kişiyle bir bağ oluşuyor ister istemez. Gelip görmeyi, tanışmayı ben de çok isterim. İnşallah da gelirim ama İstanbul'da böyle bir toplantıyı isteyenlerden biri de benim.

Önceki buluşmalara katılmayı çok istemiştim ama hiç kısmet olmadı. Eğer bir aksilik çıkmazsa bu kez orada, sizlerle bir arada olmayı çok isterim :)

Belki de ilk kez bu kadar yönetici bir araya geliyor, bence bu fırsatı kaçırmayın sevgili üyeler. Gelenleri bekliyor olacağız. :)

Uff o yüzden çok üzülüyorum ne güzel hepinizi tanıma fırsatı varken zorunlu kaçırıyoruz ..Neden İstanbul da oturuyorum ya. :( Keşke Halamların yanında ki binaya ankaraya taşınsaydık . :(

Öyle bir heyecan yapıp sevindim ki gören gelebiliyorum sanır. Galiba ben de bir an için öyle sandım üst üste o kadar değerli ismin geleceğini okuyunca :) Yine sadece gidebilen herkes adına sevinmekle kalıyorum. Bu sefer bir ricam olacak: lütfen mümkünse neler yaptığınızı ayrıntılı yazın. Hatta modlarımızı da tarif etseniz fena olmaz. Özellikle sayın origanum, Ahmet Bedevi Hazretleri hikayesine dönecek bende yakında :D

İnşallah çok güzel vakit geçirirsiniz. Bir gün yanınızda olabilmek dileğiyle... Sevgiyle kalın :)

Sayın Ferdelance hayalinizdeki gibi kalalım :))

Sevgili origanumu gördüm ama yüzyüze hiç konuşmadım o yüzden çok heyecanlandım :) birde moderatörlerimizden ikbal gelmiyormu :(, listede gözlerim aradı sayın ikbali ama bulamadım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri