"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

13. Cuma Neden Uğursuz Sayılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GabrieL.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lisede ki tarih dersi hocamda 13 sayısının uğursuzluğunun Fatih Sultan Mehmet'in istanbulu fethetmesinden sonra olduğunu söylemişti.
1453 = 1 + 4 + 5 + 3 = 13 :D İlginç bir yaklaşım demiştim... :D:D
Hristiyan aleminin her türlü belası olmuşuz :D

13 rakamı türkler için baya uğurlu bir sayıdır,
hırıstiyanlar için hiç şaşırmadım :)
Bu durumda, haklısın evet. Artık 13'ü kendim için uğurlu kabul ediyor ve şans oyunlarındaki kolonlarda bolca işaretliyorum :hurray:
Uğurda uğursuzlukta, insanın kendi yarattıklarının sonuçlardır bence. Ya dikkatliliğinin, ya da dikkatsizliklerinin.

Hayır hayır olumsuz a çekmedim sadece 13 sayısının uğursuz olmasının Hz.Muhammed in doğum tarihiyle ne alakası var onu anlamadım mesela atıyorum saat sabah 09.04 diyelim ben buraya gelip şuan sat 09.04 = 9+4 = 13 bu yüzden 13 uğursuzdur mantığıyla oldu onun sebebini soruyorum.

Hayır hayır olumsuz a çekmedim sadece 13 sayısının uğursuz olmasının Hz.Muhammed in doğum tarihiyle ne alakası var onu anlamadım mesela atıyorum saat sabah 09.04 diyelim ben buraya gelip şuan sat 09.04 = 9+4 = 13 bu yüzden 13 uğursuzdur mantığıyla oldu onun sebebini soruyorum.

Evet bende konunun yavastan Musluman-Hrıstıyan tartısması ve acık arıyısına donustugunu dusunmekteyım.Unutmayalım lutfen burası bır parapsıkolojı platfromu Dın tartısma yerı degıl...Evet elestırıye karsı savunmak dogal hak yanlıs dostlar burda hıcbır dıne laf veya ovgude bulunmadık neden buralara geldıgınıde konunun anlamadım.Dostumuz Hrıstıyanların cok cektıgını soylemıs.Bende bır hrıstıyanım fakat boyle bırseyı bende ınanmıyorum . Demekkı bunlar bır ınanc zıncırı degıl batıl bır ınanc ancak burda tartısmamızda hıcbır sakınca olmayacagını ve merak edenlerı bılgılendırmek amaclı paylasmak ıstedım umarım merakınızı gıderebılmısımdırde.

Sanirim arkadasin demek istedigi su bazi islam karsiti insanlar bunu bu sekilde yayiyor arkadasda bize bunu anlatmak istemis olabilir diye dusunuyorum .:)

Anlayamadım? bazı islam karşıtı kişiler var bunu böyle yayıyor diyorsunuz o zaman arkadaşta o kişilerden oluyor çünkü yorumunda bazım islam karşıtı kişiler böyle böyle yayıyor dememiş direk yayılanı yazmış

Sanirim arkadasin demek istedigi su bazi islam karsiti insanlar bunu bu sekilde yayiyor arkadasda bize bunu anlatmak istemis olabilir diye dusunuyorum .:)

Iste problemde o ya zaten.Keske son mesajinda acikladigi gibe ilk mesajda belirseydi bu kadar tepki almazdi.Sahsen ben,bize karsi bir saldiri olarak algiladim.Ve benim bildigim numarolojide 13 degil 4 kaliyor.Buda gösteriyor ki,HZ: muhammetin dogdugu gün ile alakasi yok.Üstelik ben almanyada yasiyorum,böyle bir sacmalik duymadim.

Hz.Muhammed ile alaka yapmış ama saygısızlık falan yok ortada, sadece espri yapmak istemiş . Olay bundan ibaret . Kendisi de müslümanım demiş.

Niye bu kadar öfkelendiniz şaştım ..

Geri