Hristiyan aleminin her türlü belası olmuşuzLisede ki tarih dersi hocamda 13 sayısının uğursuzluğunun Fatih Sultan Mehmet'in istanbulu fethetmesinden sonra olduğunu söylemişti.
1453 = 1 + 4 + 5 + 3 = 13İlginç bir yaklaşım demiştim...
![]()
Bu durumda, haklısın evet. Artık 13'ü kendim için uğurlu kabul ediyor ve şans oyunlarındaki kolonlarda bolca işaretliyorum :hurray:13 rakamı türkler için baya uğurlu bir sayıdır,
hırıstiyanlar için hiç şaşırmadım![]()
Pardon ama çok yanlış anladınız Elhamdülillah Müslümanım bende . Hristyan değilim. Ben 13 rakamının neden uğursuz olarak algılandığından bi yorum yapmak istedim. Ben 13 rakamını uğursuz bulmalarına kızıyorum. Siz acayip yanlış anladınız beni.
Pardon ama ne anlayalım o mesajdan?
Hayır hayır olumsuz a çekmedim sadece 13 sayısının uğursuz olmasının Hz.Muhammed in doğum tarihiyle ne alakası var onu anlamadım mesela atıyorum saat sabah 09.04 diyelim ben buraya gelip şuan sat 09.04 = 9+4 = 13 bu yüzden 13 uğursuzdur mantığıyla oldu onun sebebini soruyorum.
ben neden uğursuz olduğunu söyleyim 571 (Hz.Muhammed'in doğum tarihi) 5+7+1 = 13
Ne alakasi var?? anlamadim,O gün bizim en mübarek günümüz ortaya böyle seyler atmayin lütfen rica ediyorum:hang:
Sanirim arkadasin demek istedigi su bazi islam karsiti insanlar bunu bu sekilde yayiyor arkadasda bize bunu anlatmak istemis olabilir diye dusunuyorum .![]()
Sanirim arkadasin demek istedigi su bazi islam karsiti insanlar bunu bu sekilde yayiyor arkadasda bize bunu anlatmak istemis olabilir diye dusunuyorum .![]()