Kererm
Kayıtlı Üye
bi kaç gecedir sabah namazına kadar uyumuyordum bildiğim bikaç esma vardı sayısızca zikrettim 7-8 esma yaklaşık bi ondan bi bundan misali 4 saat falan sonra üzerime bi ağırlık çöktü yataktan kalkamıyorum sabah namazı oldu yine kalkamıyorum 20 saniyede bir esnedim yaklaşık saniye tuttum.ardından duvardan sesler geldi değişik sesler hiç duymamıştım böyle sesleri ve yan odada boştu .zikre 5 dk ara verdim o esnemeler falan gitti üzerimden.gittim camı kapattım tekrar yatağa yatıcaktım odaya giremiyorum bildiğin kapı açılmıyor.uğraştıktan sonra bi kaç dk uyku sersemiyim zaten gittim o boş odada yattım(Kendisi kardeşimin odası) gözlerimi kapattığım anda 'selam olsun sana 'diye bir ses geldi sonunda bişey daha dedi ama anlıyamadım o cam tekrar açıktı ve yatağın üzerinde sarıklı parmağım kadar sadece yüzünü görebiliyordum o karanlıkta bide sarkan bişey vardı korkmuştum benhemen geri çekildim gözlerimi bidaha açtığımda orda hiçbişey yoktu yarım saat sonra yaklaşık o başta anlıyamadığım şeyi söyledi yine galiba ama yine anlamadım
hiçbişey yoktu bu sefer göremedim bişey uyudum yattım 7 nas 7 felak vb..falan arkadaşlar nedir bu ya korkmammı lazım? siteye üye olduğumdan buyana garip olaylar geldi başıma dejavu mu durugörümü bide bu yardım edin zaten astrale de çıkamıyorum