jensına
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son zamanlarda rüyalarımda uzaylı görmeye basladım bu bazen o kadar gerçekçiki uyandıgım zaman tüh gerçek hayat böylemiymiş rüyadaki gerçeklik daha iyidi diyorum. Bazen o kadar güzel bir duygu oluyorki aksam olsada uyusam uzaylı rüyası görsem diyorum. Yatmadanda birkaç zikir okuyorum çok değil 10-20 kez. Bu tür rüyalar haftada bir olmaya basladı son zamanlarımdada o rüyaları unutmaya basladım.
Arastırdım bir tane kızda bu tür rüya görüyormus ama o rüya değil gerçek diyor. Uyudumuzda bizi alıp baska boyuta getiriyorlar orda bizzat yasıyoruz bunu ( paralel evrenmi acaba) sonra geri dönüyor bedenimiz ve biz aa rüyaydı diyoruz peki rüya değilse baska boyuttaki olayı biz uyudumuzda rüya diye anlıyorsak. Ve daha sonra zihnimizde silmeye baslıyorlarmıs. Biliyorsunuz ufo yasam forumları çok gelişmiş ve zeki varlıklar. Kızda gördükleri rüyaları bir deftere kaydetmeye baslamıs zihnimde silerlerse diye.
Siz bu olaya ne diyorsunuz tecrübesi bilgisi olan varmı. Yas 26.
Arastırdım bir tane kızda bu tür rüya görüyormus ama o rüya değil gerçek diyor. Uyudumuzda bizi alıp baska boyuta getiriyorlar orda bizzat yasıyoruz bunu ( paralel evrenmi acaba) sonra geri dönüyor bedenimiz ve biz aa rüyaydı diyoruz peki rüya değilse baska boyuttaki olayı biz uyudumuzda rüya diye anlıyorsak. Ve daha sonra zihnimizde silmeye baslıyorlarmıs. Biliyorsunuz ufo yasam forumları çok gelişmiş ve zeki varlıklar. Kızda gördükleri rüyaları bir deftere kaydetmeye baslamıs zihnimde silerlerse diye.
Siz bu olaya ne diyorsunuz tecrübesi bilgisi olan varmı. Yas 26.