Rabiosa
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Ben bu yaz disiplinli bir şekilde ders çalışmayı planlıyorum. Kesinlikle programımdaki gibi çalışacak kapasiteye sahip olduğumu düşünüyorum. Aynı zamanda fiziksel olarak -özellikle iskelet yapımı- geliştirmek istiyorum. Bunun için gerekli çalışmalar, araştırmalar yaptım. Ve hepsine çözümler bularak kendime bir program hazırladım. Tüm bunları yaparken ruh sağlığımı zinde tutmak ve aynı zamanda geliştirmek istiyorum. Ne yazık ki internette zikir konusunda feci halde bilgi kirliliği var. Bende bu sitede hem işin üstadlarına hem de bu işte bir şeyleri başarmış tecrübeli insanlara sorayım dedim. Yani özetleyecek olursak;
Zihnimi, ruh sağlığımı zinde tutacak, depresyondan uzak tutacak (çok çabuk girebiliyorum), bilhassa egolardan arındıracak,
vücudumu geliştirmeme yardımcı olacak ve bu inancı verebilecek (böyle bir şey var mı bilmiyorum fakat isteyince her şey olur),
ve enerjimi yükseltmek de istiyorum.
Çok şey istemiş gibi görünebilirim. Fakat 2-3 yazı okuyup etkilenen kişilerden değilim arkadaşlar. Konuya çok hakim olmadığım için her ayrıntıyı anlatmak istedim. Teşekkürler.
Sevgi ve Işıkla.
Zihnimi, ruh sağlığımı zinde tutacak, depresyondan uzak tutacak (çok çabuk girebiliyorum), bilhassa egolardan arındıracak,
vücudumu geliştirmeme yardımcı olacak ve bu inancı verebilecek (böyle bir şey var mı bilmiyorum fakat isteyince her şey olur),
ve enerjimi yükseltmek de istiyorum.
Çok şey istemiş gibi görünebilirim. Fakat 2-3 yazı okuyup etkilenen kişilerden değilim arkadaşlar. Konuya çok hakim olmadığım için her ayrıntıyı anlatmak istedim. Teşekkürler.
Sevgi ve Işıkla.