"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zihinsel İlaç Şişeniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elfangel

Kayıtlı Üye
Düşünün ki sizi tedavi edebilecek bütün ilaçlar, bitkiler, her şey içinizde. Zihninizde hayali bir şişe düşünün, şişenin biçimine rengine karar verin. İçine hangi karışımı koymak istediğiniz önemli değil, yapmanız gereken tek şey sonuçta ne istediğiniz ya da neyin tedavi edilmesini arzu ettiğinizi belirlemek. Size hangi karşımın iyi geleceğini beyniniz çok iyi bilir. Yeter ki siz ona nasıl bir sonuç almak istediğinizi gösterin. Beyniniz sizin için harika bir karışım hazırlayacaktır. Bu harika karışımı her gün aklınıza geldikçe için. Bekleyin ve sonuçları görün.

Alıntı

Benim bir sağlık sorunum var. Beynimde tasarladığım şişenin içinde ne olduğunu düşünmem, isim koymam gerekmiyor değil mi.. Ailemle birlikte çok uzun yıllardır aktarlık yapıyoruz, dolayısıyle rahatsızlığımla ilgili birçok bitki var.. Ben zihnimde, biraz ondan biraz bundan koyarım, hatta gölgede 40 gün falan bekletmeye kalkarım.. :)

Sadece iyileşmesini istediğim şeye odaklanmam yeterli değil mi?

Sorularım saçma gelebilir ama eksiksiz, tam bir uygulama yapmak istiyorum..

Benim bir sağlık sorunum var. Beynimde tasarladığım şişenin içinde ne olduğunu düşünmem, isim koymam gerekmiyor değil mi.. Ailemle birlikte çok uzun yıllardır aktarlık yapıyoruz, dolayısıyle rahatsızlığımla ilgili birçok bitki var.. Ben zihnimde, biraz ondan biraz bundan koyarım, hatta gölgede 40 gün falan bekletmeye kalkarım.. :)

Sadece iyileşmesini istediğim şeye odaklanmam yeterli değil mi?

Sorularım saçma gelebilir ama eksiksiz, tam bir uygulama yapmak istiyorum..

Şişenin içinde ne olduğunu düşünmenize gerek yok, zaten dikkatle okursanız anlarsınız. Sizin yerinize beyniniz gerekli olanları seçiyor.
Siz sadece nerenizi iyileştirmek istiyorsanız oraya odaklanın ve beyninizin sizin adınıza yaptığı karışımdan oluşan ilacı (40 gün bekletmeden) sonuçlar görülene kadar içtiğinizi hayal edin.
Sevgi ve ışıkla kalın:)

Geri