"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zihin sessizliği ve sonrası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BB75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BB75

Kayıtlı Üye
Zihnimi sessizleştirmek için çalışmalar yapıyorum. Açıkçası bu konuda çok zorlanmıyorum da belli bir süre geçtikten sonra zihnimin sessizliğini belli bir süre koruyabiliyorum. Gelelim asıl meseleye bana kalsa bedenim müsaade ettikçe o durum da kalırım ama o durumdan sonrasında ne olması gerektiği ya da benim ne yapmam gerektiğim hakkında hiç bir fikrim yok. Yeterince o durumda kalınca ne olacak ya da benim o durumda iken bir müdahale de mi bulunmam gerekiyor bilemiyorum. Bir beklentim olmalı mı? yoksa sadece o duruma gelip an da mı kalmalıyım

Zehi sessizliği durumu sürekli sürdüremez siniz. Çünkü biz sürekli düşünmek için programlanmıştık.
Yanlış anlattım sanırım belirli aralıklarla susturuyorum sonrasında zaten ister istemez düşünceler araya giriyor. Anlamak istediğim şey şu bunu hayatıma entegre ettim diyelim bana ne faydası olacak. Bunun yanında ekstra çalışmalar yapabilir miyim ? Ya da belki bir faydası oluyor ama ben anlamıyorum. Biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.

Yanlış anlattım sanırım belirli aralıklarla susturuyorum sonrasında zaten ister istemez düşünceler araya giriyor. Anlamak istediğim şey şu bunu hayatıma entegre ettim diyelim bana ne faydası olacak. Bunun yanında ekstra çalışmalar yapabilir miyim ? Ya da belki bir faydası oluyor ama ben anlamıyorum. Biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım ama her 2 durumun da fazlası zarar olacaktır. zihninizin fazla meşgul olması ruhsal olarak size zarar vereceği gibi fazla sessizleştirmekte zarar verebilir. ara ara bu şekilde sizi rahatlatması yeterli olacaktır. böyle devam etmeniz ruh sağlığınıza, dingin olmanıza daha huzurlu olmanıza yarayabilir.

Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım ama her 2 durumun da fazlası zarar olacaktır. zihninizin fazla meşgul olması ruhsal olarak size zarar vereceği gibi fazla sessizleştirmekte zarar verebilir. ara ara bu şekilde sizi rahatlatması yeterli olacaktır. böyle devam etmeniz ruh sağlığınıza, dingin olmanıza daha huzurlu olmanıza yarayabilir.
Direk şunu istiyorum veya hedefliyorum diyeceğim bir şey yok. Sadece trans halinden çıktıktan sonra çok keskin bir odak hali oluyor o an her şeyi başarabilecekmiş gibi hissediyorum. Bilmiyorum bu durumu düzenli hale getirmiş insanlar parapsikolojik yeteneklerden, uçmaktan, kaçmaktan falan bahsediyor. Belki ben bir şeyleri eksik ya da hatalı yapıyor olabilirim diye düşündüm.

Direk şunu istiyorum veya hedefliyorum diyeceğim bir şey yok. Sadece trans halinden çıktıktan sonra çok keskin bir odak hali oluyor o an her şeyi başarabilecekmiş gibi hissediyorum. Bilmiyorum bu durumu düzenli hale getirmiş insanlar parapsikolojik yeteneklerden, uçmaktan, kaçmaktan falan bahsediyor. Belki ben bir şeyleri eksik ya da hatalı yapıyor olabilirim diye düşündüm.
Hisleriniz doğru. O halde gerçekliği kısa süreli olsa da yonetebiliyirsunuz.
Deneyin. Örneği sokakta insanları sağa gitmeye ya da burnunu kaşımaya zorlayabilirsiniz. Ama fazla tanrilik oynamayın. Gereksiz güçlerin dikkati çekmeyin.
Ritüel sırasında zihni susturmak şart zaten. Ve aslında yeni baslayanlar kolay ritüeller seçerler ki bu yanlış. Zor ritüel zihni susturur. Bu da başarılı olmanız sağlar.

Filmlerde çok gördüm de, konuyu açan arkadaş için nedir onu merak ettim.
Benim deneyimime göre anda kalmak, derin bir trans hali, etrafında ki ve zihninin içinde ki karmaşanın azaldığı bir durum. Başka bir boyutu hissetmek gibi diyebilirim.
Oto trans ile güçlendirebilirsiniz. Amacınıza uygun olarak da bu olma halini kullanabilirsiniz. Kişisel olarak da değişebilir süresi, eğer amacınızı 10 dakika karşılıyorsa yeterlidir. Daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsanız. Teknikler, sesler, frekanslar gibi diğer unsurlarla desleyebilirsiniz.

Bir günde farklı farkı saatlerde yapabilirsiniz. Yani 10 dakika sonra 10 dakika gibi.

20 dakika önerilen süredir. Fazlası artık uykuya geçer.

Günlerce aylarca meditasyon halinde duran kişilerden bahsedilir lakin zaten. O özel zaman da 10 dakika insana saatler gibi gelecek şekilde oluyor. Yani modern dünya da çok gereksiz çok uzun süreler o halde kalmak.

şimdi anladım sizi. evet bu şekilde odağınızın gelişmesi yapmak yada ulaşmak istediğiniz şeylere yardımcı olacaktır. ama ben kendi açımdan yanlış veya eksik olarak tanımlayamam. herkesin yapma şekli farklıdır. olabildiğince çok seçeneği deneyin. hangisi size daha yakın daha başarılı geliyorsa doğru olan odur. istikrarla yaparsanız üstüne katmaya devam edersiniz. bu sitede bunu yapmak için bir sürü yöntem bulabilirsiniz. doğru olan şey sizi kendine çekecektir.

şimdi anladım sizi. evet bu şekilde odağınızın gelişmesi yapmak yada ulaşmak istediğiniz şeylere yardımcı olacaktır. ama ben kendi açımdan yanlış veya eksik olarak tanımlayamam. herkesin yapma şekli farklıdır. olabildiğince çok seçeneği deneyin. hangisi size daha yakın daha başarılı geliyorsa doğru olan odur. istikrarla yaparsanız üstüne katmaya devam edersiniz. bu sitede bunu yapmak için bir sürü yöntem bulabilirsiniz. doğru olan şey sizi kendine çekecektir.
İstikrar çok önemli elimden geleni yapıyorum. Umarım süreç olayların mantığını ve işleyişini anlamamı kolaylaştırır.

Hisleriniz doğru. O halde gerçekliği kısa süreli olsa da yonetebiliyirsunuz.
Deneyin. Örneği sokakta insanları sağa gitmeye ya da burnunu kaşımaya zorlayabilirsiniz. Ama fazla tanrilik oynamayın. Gereksiz güçlerin dikkati çekmeyin.
Ritüel sırasında zihni susturmak şart zaten. Ve aslında yeni baslayanlar kolay ritüeller seçerler ki bu yanlış. Zor ritüel zihni susturur. Bu da başarılı olmanız sağlar.
Anlamak istediğim buydu sanırım gücü kullanmayı bilmek. Haddimizi bilerek tabi uyarınızı da kesinlikle dikkate alacağım.

Zihin sessizliğine inanmıyorum. Bence insanın en yaratıcı olduğu an düşüncelerini en iyi gözlemlediği andır. Gözlem varsa karmaşa, kararsızlık, bastırılmış zihin gider ; yerine ayıklanmış, sıralı, işe yarar düşünceler gelir. Özellikle duyguları dengelemek istiyorsak ve sezgilerimizi doğru yönetemiyorsak, zihnimizi kilitlediğimiz içindir.

Son dönemde dikkatimi çeken ve üzerine gözlem yaptığım temel sorunlardan biri duyguların ve düşüncelerin karmaşasında kaybolma hali. İnsanlar, düşüncede yaşadığı düzensizliği duygularına da aktarıyor ve eş zamanlı yanılgıya düşüyorlar. Hem de kendi elleriyle..

Dostane tavsiyem : Nefes egzersizleri ve Zihin jimnastiği

Geri