Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her cismin ağırlık merkezi vardır biliyorsunuz. Çiğ yumurtanın içi akışkan sıvı olduğundan ağırlık merkezi sürekli değişir, bir süre dik konumda tutarsanız sıvı durgunlaşır ve bir noktada ağırlık merkezi oluşur. Elinizi çektiğinizde de ta daa
Yumurtayı dik tutmanın zihnimizle bi alakası olduğunu düşünmüştüm fakat sayın Knock Out unda dediği gibi yumurta akışkandır ve sarısı beyazına göre daha ağırdır. Sarısı alt taraflara akınca haliyle dik duruyor
Arkadaşlar psişik olaylara inanırım ama size çok mantıklı bişey diyim her ne kadar zihin gücüyle yaptığınızı düşünsenizde belki konuyu açan arkadaşta öyle düşündü belki yazan herkes, ama gel gelelim ki yumurtayı dik tutan zihnimiz değil yumurta çiğ olduğu için yumurtanın sarısı dik tutmaya çalışırken bi süre sonra dibe çöker ve beyazından ağır olduğu için dik durmasını sağlar. Ayrıca zihin gücüyle yapılsaydı pişmemiş olsun denmezdi demekki o arkadaşta kendimizi kandırdığımızı biliyor. Sadece gerçek psişiklere yönelin diye yazdım art niyetim yok. Kendinizi kandırmayın diye
Ayrıca evet nesneleri dik tutabiliriz. Zihnimizle fakat yumurtada büyük bi oranda kendinizi kandırmış olursunuz. Zihin gücünü asla küçümsemem ben telekineziyle arabayı hareket ettirebileceğimizi düşünen bir insanım..
Ekli dosyayı görüntüle 9212Buyrun bu da benden. Ona güzel şeyler söyledim ve dik durmasının benim için önemli olduğunu hissettirdim, o da sevgimi karşılıksız bırakmadı sağ olsun Teşekkürlerimi sunuyorum sana yumurtacık
Yalnız, benim kanaatimce yumurta cıvık olduğu için ağırlığı dibe çöktüğünden dik duruyor. Aynı anda diğer tarafı denediğinizde yumurta dik durmayacak. Şayet her yanı aynı ağırlıkta olsaydı dik durmazdı diye düşünüyorum.