"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zihin Gücüyle Yumurtayı Dik Tutma Yöntemi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her cismin ağırlık merkezi vardır biliyorsunuz. Çiğ yumurtanın içi akışkan sıvı olduğundan ağırlık merkezi sürekli değişir, bir süre dik konumda tutarsanız sıvı durgunlaşır ve bir noktada ağırlık merkezi oluşur. Elinizi çektiğinizde de ta daa :)

Yumurtayı dik tutmanın zihnimizle bi alakası olduğunu düşünmüştüm fakat sayın Knock Out unda dediği gibi yumurta akışkandır ve sarısı beyazına göre daha ağırdır. Sarısı alt taraflara akınca haliyle dik duruyor :)

Arkadaşlar psişik olaylara inanırım ama size çok mantıklı bişey diyim her ne kadar zihin gücüyle yaptığınızı düşünsenizde belki konuyu açan arkadaşta öyle düşündü belki yazan herkes, ama gel gelelim ki yumurtayı dik tutan zihnimiz değil yumurta çiğ olduğu için yumurtanın sarısı dik tutmaya çalışırken bi süre sonra dibe çöker ve beyazından ağır olduğu için dik durmasını sağlar. Ayrıca zihin gücüyle yapılsaydı pişmemiş olsun denmezdi demekki o arkadaşta kendimizi kandırdığımızı biliyor. Sadece gerçek psişiklere yönelin diye yazdım art niyetim yok. Kendinizi kandırmayın diye

Sevgiler saygılar....

Ayrıca evet nesneleri dik tutabiliriz. Zihnimizle fakat yumurtada büyük bi oranda kendinizi kandırmış olursunuz. Zihin gücünü asla küçümsemem ben telekineziyle arabayı hareket ettirebileceğimizi düşünen bir insanım..

Zihninizle odaklandığınız için yumurtayı dik konumda tutabiliyorsunuz zaten..Yoksa bırakın yumurtayı hiç bir şeyi dik yada yatay tutamazsınız ;)

Yalnız, benim kanaatimce yumurta cıvık olduğu için ağırlığı dibe çöktüğünden dik duruyor. Aynı anda diğer tarafı denediğinizde yumurta dik durmayacak. Şayet her yanı aynı ağırlıkta olsaydı dik durmazdı diye düşünüyorum.

Geri