slytherinnn
Kayıtlı Üye
Acaba ruhani yollardan zengin olmak mümkün mü yada ruhunu şeytana satıp para şöhret kazanılmaz mı cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
Biz Hz Süleyman mıyızHz.Suleyman dua ile dünyaya hüküm etti.Duanin enerjisine inanmayınin parapsikoloji sitesinde ne işi var.
dostum bu Amerikan filmlerinin, senaristlerinin, yapımcılarının ortaya attığı bir kavram. Ruhunu şeytana satamazsın, çünkü o ruh sana ait değil.Acaba ruhani yollardan zengin olmak mümkün mü yada ruhunu şeytana satıp para şöhret kazanılmaz mı cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
İşte Hz Süleyman büyü yapmadı ama onlar büyü yaparak zengin oluyor, tabi bunlar sıradan basit büyüler değil, varlıkların en güçlüleriyle işbirliği içindeler. Biz Hz Süleyman gibi bir duamızla zengin, ünlü vb olamayız, onun ağzı farklı enerjisi farklı yani..@Rhea Dünyanin en zengin insanlarıyla bile hz.Suleyman arasında uçurum var.Ama eminim çoğu Hz.Suleymani örnek alıyordur.Neye meyil edersen ona dönüşürsun.Örnek almak insana çok şey katacaktır.Ezoterik örgütler majikal sistemi kullanarak zenginleşiyorlar.
@Rhea Dünyanin en zengin insanlarıyla bile hz.Suleyman arasında uçurum var.
Ama eminim çoğu Hz.Suleymani örnek alıyordur.
Bunu çoğu insan merak etmiştir ama neden zengin olmak istediğinize dair sebepleriniz var mı kendi içinizde?Para,ün,şöhret üçlüsü birbirine bağlı olan kaderler var ama nasıl?Bir insan işini aşkla yapıyordur,para ya da ün umurunda değildir ama o kadar ustadır ki işini yaparken kendini unutuyordur...Bir doktor ya da bir terzi...Doktor kendini insanların şifasına ve ilime,bilime adamıştır...İnsanlar o kişi farkında olmadan adı dillerden dillere dolaşır ,sonra ne olur?Hem ünlü olur hem de çok zengin olur,şanı şöhreti diğer meslektaşlarından ayırır onu...Ama bu kişi bunu amaçlamamıştır ,yaptıklarının sonucunda başarı ve zenginlik onun kapısını çalmıştır...Terzi de bütün gün kendini yeni modellere ve güzel elbiseler dikmeye adamıştır...Kendisi farkında olmadan yine şöhret edinmiş ve bir gün ünlü oyuncuların modacısı haline gelmiştir...Bu kişi de böyle olmayı amaçlamamış ama yaptıklarının yeteneklerinin sonucu böyle şan şöhret ve parayla ödüllendirilmiştir...Bir öğrenci bir sınavda birinci olmayı hedeflememiş ama gerçek bir öğrenmeyi hayatına katabildiği için bütün ders çalışmaların sonucunda başarılı olup birinci gelmiştir sıralamada...Yani bu kişiler amaçlayarak değil kendilerini çok adayıp bunu sonuç olarak yaşamışlardır genelde...Onlar da bunun farkında değildir....Şimdi siz zengin olmayı neden istiyorsunuz?Sağlığınız için mi gerekiyor ,mal-mülk edinmek için mi ya da rahat bir şekilde yaşayabilmek için mi?Sadece zengin olmayı merak ettiğiniz için mi?Sorularınıza göre cevap alırsınız belki....İnsanlar ruh zenginliğinden bahsederler ,bununla demek istedikleri aslında yukarıda bahsettiğim ,hayata karşı iştahlı ,yaratıcı ve heyecanlı olmayı kast ederler,ki bu çok şeyi değiştirir...Asıl zenginlik ilerlemeye çalışmak ,hayatın içinde keyif alabileceğimiz alanlara yönelmektir...Paranın gücünü de kabul ediyorum ama tek zenginliği parayla sınırlandırmamak gerektiğini eklemek isterim...Sorunuza cevap olmadıysa bile yine buraya not düşmek istedim bu başlık altında...Acaba ruhani yollardan zengin olmak mümkün mü yada ruhunu şeytana satıp para şöhret kazanılmaz mı cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum