zayıflamak için bilinçaltı ses dosyası klasik

zayıflamak için bilinçaltı ses dosyası klasik

zayıflamak istiyorsanız her sabah kalktığınız da bu mesajı dinleyebilirsiniz
geçe yattıktan sonra uyku sırasında dinleyebilirsiniz.

biraz uyuşukluk yapabilir ama bir trans etkisi olduğu için normaldir.

arabada dinlemeyin ocağınızda yemek varken dinlemeyin uyuya kalma riskiniz olduğu hiç bir durumda dinlemeyin

Buradan indirebilirisiniz

hazırlayan: Urum

Bu çok güzel olmuş Urum ellerine sağlık.

Ayrıca sorum var, bunları işyerinde genele dinletmem de sakınca var mı? depresyon için olanı arada ofis geneline dinletiyorum da.

bende dinlemek istiyorum ama, karşıma başka bir üyenin yazdığını değiştirmeye çalıştığınızdan izin verilmiyor gibi bir uyarı çıkıyor.. yardımcı olabilir misiniz?

Sayenizde babamın hem uyku problemi hem de gece artan iştahı kontrol altına alındı. Çok teşekkürler.

Benim kg iyi gibi ama , biraz daha zayıflamak istiyorum fakat beceremiyorum. Herdefasında kendimi yemeğe veriyorum. Bununla nasıl baş edeceğim ben.? Tam diyete giriyorum, içimde milyonlarca ses aç oldugumu hatırlatıyor sanki bana. Psikolojikmidir anlayamadım. Kendime nasıl hakım olmam gerekir.? Başka şeylerle ugraşmayıda deniyorum ama olmuyor :) lütfen bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ayrıca, bu ses dosyasınıda hergün dinliyorum.

çaba sarf ederek bişey yapamazsınız. bilinç altı çalışmaları bu yüzen çok önemli. bu altarnatif bir yol. dinlemeye devam edin. zamanla bazı şeyler kontrol altına alınır. sorununuz. içinde başka bileşkeler varsa size özel bir çalışma yapılarak sorun ortadan kaldırılabilir. ses dosyasının için birden fazla soruna yönelik telkinler bulunmamaktadır. belli bir süre devam edin dinlemeye özellikle uyurken dinleyin. mümkünse siz uyurken açık kalsın.

yine bir değişme olmazsa özel mesaj ile haberi verin. ne yapabilirz bakalım.

Benim kg iyi gibi ama , biraz daha zayıflamak istiyorum fakat beceremiyorum. Herdefasında kendimi yemeğe veriyorum. Bununla nasıl baş edeceğim ben.? Tam diyete giriyorum, içimde milyonlarca ses aç oldugumu hatırlatıyor sanki bana. Psikolojikmidir anlayamadım. Kendime nasıl hakım olmam gerekir.? Başka şeylerle ugraşmayıda deniyorum ama olmuyor :) lütfen bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ayrıca, bu ses dosyasınıda hergün dinliyorum.

Sorunun sadece irade ile ilgili, ya ben? Ben tek öğün yiyorum ve kilo aldırıyor. Az ve sık yemem gerekiyor fakat bu da bana uymuyor. Beceremiyorum...

ben üç bilinçaltı ses dosyasınıda indirdim üçü de çok güzel mp4 playerdan bütün parçaları sildim sadece üç ses dosyası var ve vakit buldukça dinliyorum çok teşekkürler Urum

Sorunun sadece irade ile ilgili, ya ben? Ben tek öğün yiyorum ve kilo aldırıyor. Az ve sık yemem gerekiyor fakat bu da bana uymuyor. Beceremiyorum...

Öncelikle yapamıyorum olmuyor beceremiyorum vb.. kelimeleri literatürünüzden kaldırmalısınız.:)Çünkü siz böyle düşünüp bunu dile getirdikçe malesef yapmış olduğunuz hiçbir çalışmada başarılı olamazsınız.Şu da var çoğu zaman bunları farkında olmadan yapıyoruz.İstediğimiz şeyleri bile olumsuz cümleler kurarak dile getiriyoruz.Örn:.....olmasını istemiyorum gibi..:DYapmamız gereken ilk şey kendimizi sevmek ,kabullenmek güvenmek ve yaptığımız işe herşekilde inanmaktır.Sadece pozitif düşünmeye odaklanmalıyız ne kadar çok pozitife odaklanırsak o kadar çok pozitifi hayatımıza çekmiş oluruz.Bu sadece kilo vermek için geçerli değil tabi ki hayatın her alanında uygulanması gereken bir kuraldır.Umarım açıklamalarım biraz olsun yardımcı olmuştur.

Sevgi ve Işıkla kalın..

Öncelikle yapamıyorum olmuyor beceremiyorum vb.. kelimeleri literatürünüzden kaldırmalısınız.:)Çünkü siz böyle düşünüp bunu dile getirdikçe malesef yapmış olduğunuz hiçbir çalışmada başarılı olamazsınız.Şu da var çoğu zaman bunları farkında olmadan yapıyoruz.İstediğimiz şeyleri bile olumsuz cümleler kurarak dile getiriyoruz.Örn:.....olmasını istemiyorum gibi..:DYapmamız gereken ilk şey kendimizi sevmek ,kabullenmek güvenmek ve yaptığımız işe herşekilde inanmaktır.Sadece pozitif düşünmeye odaklanmalıyız ne kadar çok pozitife odaklanırsak o kadar çok pozitifi hayatımıza çekmiş oluruz.Bu sadece kilo vermek için geçerli değil tabi ki hayatın her alanında uygulanması gereken bir kuraldır.Umarım açıklamalarım biraz olsun yardımcı olmuştur.

Sevgi ve Işıkla kalın..

Az ve sık yemek benim yaşamıma uymuyor. Okul vesaire... Düşüncemle alakalı değil yani...

Ben bunu indirdim fakat GİF dosyası olarak gözüküyor her hangi bir mp3 playerda da açamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

İndirme yöneticinizde bir sorun olabilir illuminati. Kaydettiğiniz dosyanın uzantısını .wav yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer uzantılar değişmiyorsa herhangi bir dosyayı açıp sol üstten görünüm>klasör seçenekleri> 2. dizindeki biinen dosyaların uzantılarını gizle şıkkının kutucuğunu boşaltmanız yeterli.

Eğer uzantılar değişmiyorsa herhangi bir dosyayı açıp sol üstten görünüm>klasör seçenekleri> 2. dizindeki biinen dosyaların uzantılarını gizle şıkkının kutucuğunu boşaltmanız yeterli.

Bunu uyguladıktan sonra dosya xxxxx.mp3.gif olarak gözüktü gifi atıncada düzeldi ses dosyası olarak gözüktü. Yardımınız için teşekkür ederim. :)

Geri