Işınlanma artık mümkün ama ışık hızında hareket etmek değil.Işın demetlerini bir akvaryumdan başka bir akvaryuma ışınlayabildiklerini duymuştum.Bunu canlı veya cansız bütün bir maddeyle yapamıyorlar çünkü molekülleri düzgün ve bir arada taşıyamıyorlar.Basit ve öylesine bir örnekle;küp şekeri ışınlarız,toz şeker olarak alırız.Zamanda yolculuk yapmak güzel olurdu.. ama ben sadece geçmişe gitmek isterdimuf. ışınlanma bulunana kadar yaşarmıyız acep...
Foton dedin de fotonların birbiriyle iletişim haline geçebildikleri bulunmuştu.Çok ama .ok ilginç bir durum.Cansız,bilinçsiz birşey nasıl iletişim kurar ve organize olabilir anlamış değilim.Zaten anlaşılamayan bir durum.Umarım yakın zamanda açıklarlar.Birçok konuda açıklayıcı olabilir.Karamadde kadar esrarengiz ve bilinmez bir durum.ışık hızında madde 0 kütlededir ve fotonlar halindedir.
Öyle bir adam vardı.. John Titor.. Gelecekten gelip, borsayı altüst edip para kazanmıştızaman makınesı ıcat edılse emınım cogu ınsan gecmıse gıtmek ısterdı...yaptıgı hataları yapmamak,oynadıgında tutmayan sayısal loto rakamlarını tutturmak zengın olmak vs.tıpkı gelceğe donustekı gıbı...bılemıyorum Rabbım buna ızın verır mı?
Size link vereyim.. Sitede de mevcut.sız nerden bılıyorsunuz?demek kı guzel dusunmusum hehe![]()