Crag
Kayıtlı Üye
Olayı kendim yaşadım. Daha önce obsesyon tedavisi gördüm ve metafiziksel konularda çok bilgili değilim ama deneyimliyim diyebilirim. Yani yaşadığım olaylar içinde en çok beni korkutan ve ilgimi çeken bu olmuştur. Gece saat 1 civarı yatağa uzandım ve telefonla ilgileniyordum. Birden üşümeye başladım ve kalbim çok yavaş atmaya başladı. Gariplik olduğunu anlayınca ışığı açmaya çalıştım ama zaman sanki o kadar az geçiyordu ki anlatamam. Böyle kolumu kaldırırken aradan milyonlarca yıl geçtiğini hissediyordum. Pencereden gelen rüzgarın bedenimden geçişini ve soğuğunu resmen hissediyorum. Kolumu kaldırırken elimde telefon vardı ve saatin kaç olduğunu bakmaya çalıştım ama sanki hiç bakamayacakmışım gibi o kadar ağır hareket ediyordum. Baktığım esnada aradan yarım saatten biraz fazla geçmiş olduğunu gördüm. Rüyada falan değilim, net kendimdeyim ve düşünebiliyor ama konuşamıyordum. Odaya pencereden yeşil, duman gibi hareket ederek giden yeşil bir şey kaplıyordu. Ben bunu bir enerji olma olaslığına bağladım. Daha sonra yavaş yavaş yok olmaya ve zaman eski haline dönmeye başladı. Vücudum aşırı yorulmuştu ve ayak bileklerimden dizime kadar kramplar girip duruyordu. Tüm gün ağır iş yapmış ve yorulmuşsun gibi düşünün. Zaman kayması gibi bir şey mi yoksa astral mı olduğuna emin olamadım.