Zalime karşı ne yapmalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan az4p
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

az4p

Kayıtlı Üye
Bir kız arkadaşım tanıdığı birinin tacizine uğradı hukuki yoldan elimiz kolumuz bağlı adamı dövemiyoruz öldüremiyoruz müslümanlık bizi bağlıyor kız arkadaşımın travmadan kurtulması ve şerefsizin helakı için dualar paylaşırsanız çok minnettar olurum

Nasıl dövemiyorsunuz ben olsam onu parçalardım yetmez rezil rüsva ederdim. Unutma bugün onu taciz eden yarın başka bir kızcağıza daha kötü şeyler yapabilir. Lütfen sessiz kalmayın yanına bırakmayın. Siz yapamıyorsanız erkek arkadaşlarınıza yaptırın. Bunların katli vacip.

bunu bugün gördüm, ama günahi bana degil
hicbir sorumluluk kabul etmiyorum

"Zalim olduğuna emin olmadığınız kimseler için kesinlikle okumayın. Unutmayın ki; Allah Teala'dan gizli hiçbir iş ve kişi yoktur.

Zulmeden kişinin helak olması için '' Nahl Suresi '' 100 kere okuyunuz."

ayriyetten Seddidel Batsi diye dua vardi ama biacgin iki tarafi kesiyor diye duydum

kendim denedim bilmiyorum.

Kendiniz cezalandırmaktansa Allaha havale edin inanın çok daha uygun bir şekilde karşılığını alacaktır ama bazen insan çok dolu oluyor intikam ve öfke duyguları dolu oluyor bu zamanda bir şey yapmamak daha iyi Allaha havale edin.

Müslümanlık elimizi bağlıyor demişsiniz de islam da namus ve iffeti korumak için adam dövebilirsiniz bunu rahatça söyleyebilirim.

Şeriatın olduğu bir ülkede olmadığınızdan şeriat kurallarını uygulayamazsınız.
Düşüncesi bile korkunç

Hukuki yoldan neden eliniz kolunuz bağlı?Tanıdık olması birşey değiştirmez.Utanması gereken o.Peşini bırakmayın şikayette bulunun.Böyle ahlâksızlar cezasız kalmamalı.Yoksa artmaya devam edecekler susup oturduğumuz sürece...

Geri